Lucy Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 "AppleJack, obudź się, och Pinkie musiałaś jej aż tak przywalić?" ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 buuuuuuuuuuuuuuuuuum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Pokaż cycki, Diamond Tiara pragnie je ujrzeć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 "Nie chrzań tyle i pokaż wreszcie co tam masz pod bluzką." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Okej, nadszedł czas by nadać tej sygnaturce wartość merytoryczną. "Stanę się zgorzkniały i stracę zaufanie do ludzi, bo zawiódł mnie jeden człowiek. Będę ział nienawiścią do tych, co odnaleźli swoje skarby, bo ja sam nie dotarłem do mojego. I zawsze będę dbał tylko o tę odrobinę, którą posiadam, bo jestem za maluczki by mieć cały świat." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Twoja sygna mówi tak: Jestem sobie wilczek szary, skacze goniąc za twoim tatą by go zjeść. Najpierw wyrwę jejmu flaki i zjem serducho. Żeby nie było nudno odgryzę nos i inne odstające członki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Endless Jump Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 "O czym ty do mnie rozmawiasz?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Lecę, bo chcę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 wut bieber Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 "Spamming is punished by death in the Equestria." EDIT: Ale wysilcie wyobraźnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 bedziesz nieufny do ludzi, bedziesz zazdrosny bo oni maja cos co ty nie masz ale pomimo to i tak bedziesz cenil to co masz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Hehe i tak tego nigdy nie czytałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Mówi że Pinkie jest słodka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 huehuehuehue Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 noc jest krotka bo to czas na odpoczynek dla naszych umyslow a praca dla luny chodza z opalona geba bo taka moda u niekturych to znika wtedy rozne dziwacta np cos co mam w ramionach mnie wstrasznie irytuje bo wyglada jakbym byl zarazony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Trollestia? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Już nie długo znajdzie się tu Twilight ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 "Rzeki spłyną krwią." - Vladimir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 "Przewóz muzyki hurtowo, niedrogo." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 no to nadaj wartosc merytoryczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 "Ja, KSIĘŻNICZKA Celestia mam własnokopytnie machać moimi epickimi skrzydłami? O takiego wała jak Equestria cała Zbuduję sobie takie ciężkie, pozłacane ustrojstwo, żeby mnie poddani ciągali. A co! Będę wyglądać dostojniej! Jak na KSIĘŻNICZKĘ Celestię przystało! A że z wiejskiej rodziny pochodzę... ostatnia która chciała się wygadać poleciała sprawdzić czy flaga na Księżycu równo stoi " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 no niestety nie chca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 ....I tak własnie droga siostro zrobiłam pierwsze babeczki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 kurczaki umia skakac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się