Foxyyyy Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Balony mnie gonią :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Firma sprzątająca "Lisek" zaprasza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Scootaloo, uważaj! Zaraz uderzysz w wielką tarczę lewitującą w powietrzu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Lot balonami! Łii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Ronczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Chcesz w mordę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Najgorsza bajka dzieciństwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Filmik z gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Śpiew niemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Angielszkie słowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Lecę do gwiazd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 "A teraz pojawi się słońce i księżyc! Patrzcie!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Święta Trójca - Dev, Fanpage, Ask. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Jak statki po niebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Tam gdzie słońce i księżyc niema miejsca dla ciebie i Cadance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mnemonik Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Lassie, wróć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 ''F*@k this! I'm Amesome!'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Jest to poruszający się zbiór obrazków z napisem "And I have a bow and arrows.", który dosłownie tłumaczymy na: "I ja mam łuk, i strzały.", a potocznie na: "Mam łuk i strzały." Poniżej znajduje się zbiór kolejnych obrazków, w tym część również jest połączona w krótką animację, lecz tym razem mamy na każdy obrazek inne króciutkie wypowiedzi w trzeciej osobie, natomiast jeden obrazek jest statyczny, na którym widnieją dwa magiczne stworzenia zwane "Kucami". Na owej jest podpis obydwóch postaci, a po prawej mamy cytat autora sygnatury "To nigdy stąd nie zniknie! To nie jest leń! Tylko to jest po prostu przepiękne!". Zgaduję, że chciała zachować tą ilustrację na zawsze w tym miejscu z powodu przywiązania się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxyyyy Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 JUtube Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 Czas na lot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 Śpiewamy, śpiewamy... o, patrz, patrz, jakie ładne słoneczko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 "Już nie mogę się z tobą bawić... przykro mi." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 To jest na pewno z jakieś serialu/filmu, którego nie kojarzę. Jest mi wstyd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 "MUAHAHAHAHAHAHAHA!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się