Nightmare Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Asianna wstała słysząc rozmowę. - Skoro się nie da, to jakim cudem żyję? - uśmiechnęła się. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 -A dobrze. Znaczy ... sama nie wiem, nie mam pojęcia co się tutaj stało! Czy ja się tylko przesłyszałam czy naprawdę byli tutaj ludzie ? Czego oni tutaj chcieli? Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 (To było do mnie tak?) -No tak, racja. Zabiliście wszystkich? Ile ich było? Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 (bećka - do Nocturne) Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 -No trudno... Wzięłam go na plecy, z każdym krokiem było mi ciężej, ale udało mi się. -Jackob... mogłabym cie o coś zapytać? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Nocturne spojrzała w oczy Jane, która miała wrażenie, że wilczyca wszystko o niej wie i zagląda wgłąb jej duszy. Nocturne pokręciła głową, po czym z westchnieniem wstała i skierowała oczy do Asianny. -Nie znam twojej historii. Wiem za to, że ja żyję, bo oni zginęli. Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 (Tak, dokładnie) -Bardzo mnie ciekawi twoja przeszłość... Jeśli cię to nie zaboli mógłbyś mi... opowiedzieć? Popatrzyłam mu prosto w oczy i się troche zaczerwieniłam Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Wstaję i rozglądam się patrząc na smutne wilki. - Aghhh... Co jest z moim skrzydłem jest wygięte, sróbuję sobie nastawić. Chwilami piszczy nastawiając skrzydło. - Już lepiej. Powiedziałem sam do siebie. Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 -Wziełabym cie do szpitala, ale nie mogę. Tam się odbywa operacja. Słyszałeś co do ciebie wtedy mówiłam czy spałeś? - Powiedziałam żartobliwie do Wave'a -To smutne... Ja zachowałam się jak tchórz... ty byłeś odważny... a z resztą ja byłam okropna, okropna... Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 - Byłem nieprzytomny... Odpowiedziałem ale zamknąłem się w sobie. ( jestę dyslektykiem ) Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 To w końcu z kim rozmawia Jacob? Bo już sama nie wiem. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 -Umm...tak, chciałam. Ty też walczyłeś z ludźmi którzy tu przyszli? Ile ich było? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 - Jane pomóc ci ? Spytałem sie Jane która wchodziła na drzewo. Link do komentarza
L'estaca Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 -Nie obchodzi mnie honor! Cho... przepraszam... fałszywi przyjaciele, wrogowie, ludzie którzy do mnie nie pasują. Chyba niedługo zniknę na dłużej... nie ważne gdzie, nie ważne kiedy. I tak juz za duzo powiedziałam Odeszłam w stronę Asianny. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 - Jane mogę ci pomóc ? Powiedziałem podlatując do drzewa gdzie wspinała się Jane. ( Mi nie przeszkadza ból skrzydeł. ) Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Wilczyca dołączyła do rozmowy. -Przecież to ja zabiłam drugiego... Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 -Rozumiem. Mam nadzieję że nie wrócą. Oby. - Powiedziałam po czym wstałam. - Może wszystko wróci do normy. Jest tyle rannych. Mam nadzieję że wszyscy wyzdrowieją. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 -Nie rozumiem tych istot. Dlaczego nas zabijają jak i tak nie jedzą ani nic. Kiedyś widziałam człowieka który miał na sobie wilcze futro. Nie mogłam się otrząsnąć po tym przez tydzień. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 - Ja dużo wiem o ludziach. Jeśli chcesz opowiem ci onich co wiem ? Powiedziałem. Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 W...witam.....nazywam się Matyas, ale wołają na mnie też Corra. Chciałbym do was dołączyć, bo moje poprzednie stado.....cóż, porzuciło mnie, tylko dla tego, że byłem inny. Nie czerpałem takiej przyjemności z zabijania jak oni, dlatego szukam innych towarzyszy wędrówki. Wygląd : Wilk, nieco większy od reszty, z śnieżno białym futrem, zielonymi oczami oraz z blizną na przedniej lewej łapie. Jedno ucho ma oklapnięte, podnosi je tylko podczas polowań Rola w stadzie: Jako, iż jednak wychowywał się w dzikim stadzie, wie jak zabijać, choć nie czerpie z tego przyjemności, zdecydowanie wolał by raczej pomagać innym. Znam się też na leczeniu, więc mogę być i lekarzem, jak i też obrońcą. Wszystko zależy od tego, czy przyjęlibyście mnie do stada Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Matyas obniżył drugie ucho, i pochylił się, nie wiedząc, czy ma czekać na atak, czy tylko się wycofać Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 - Jacob nie wszyscy ludzie są źli. Raz jak byłem jeszcze mały rodzice zgineli i przez 4 dni byłem pod opieką jednego z nich lecz jak wyzdrowiałem uciekłem od niego. Opowiedziałem do Jacob. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 -Witam cię, Corro*. -Powiedziała Nocturne, kłaniając się lekko. *Odmienia się? :3 Link do komentarza
Matyas Corra Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 C....corra......moi bracia....byli bracia wymawiali to corra, oznaczało to tchórzliwy... odpowiedział, dalej będąc pochylonym Link do komentarza
Adm1RED Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 - Hej. Powiedzałem do nowego wilka. Link do komentarza
Recommended Posts