Vermik Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 :yay:/:giggle: Vermiiikowi wyniki się podobają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lama Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 ENFP - Pinkie Pie, a od według testu od Lukinera to Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizzy (Fkks) Voltner Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Test z wiki - Test od Lukinera - Huh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Z wikipedii... Applebloom xDD Z testu od Lukinera: Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Namisa Kuroitori Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Z wikipedii mi wyszło, że jestem Celestią, a z testu od Lukinera, że Fluttershy. Mi się wydaje, że w tym drugim wyniku jest więcej racji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 4, 2012 Autor Share Napisano Marzec 4, 2012 Z wikipedii mi wyszło, że jestem Celestią, a z testu od Lukinera, że Fluttershy. Mi się wydaje, że w tym drugim wyniku jest więcej racji. Mam identyczne wyniki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkanusek Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 INTP Hmm... ciekawe. Zrobiłem ten dłuższy test i wyszło mi, że jestem Twilight. W sumie - coś mnie z nią łączy. Jestem zadowolony z wyniku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FootSoldier Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 Mi wyszedł Big Macintosh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manggha Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 Ciekawe, ciekawe... Z wiki-testu: Z testu od Lukinera: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 INTP - czyli Twilight Sparkle (wiki) INTJ - czyli Cellestia (Lurkiner) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 ISTP- Big Mac! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 @Zniszczyciel Big Mac ma ISTJ, nie ISTP W obu wyszedł mi Spike (ISTP). Oh well, prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Na pierwszym teście isfp Na drugim enfp ! Ale wole pierwszy wynik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladek911 Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 ISFJ=cheerilee wtf!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 INTJ = Celestia ?? (zawsze myślałem , że mam charakter podobny do Fluttershy) Na drugim wyszła Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 ISFP : widziałem że fluttershy XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Wikipedia: ESTJ, czyli AJ :smug:. Druga wersja: ISTJ, czyli Big Mac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Pierwsza wersja: INFP czyli Luna . Druga wersja :ISFJ czyli Sweetie Belle:tigertaming: Ciekawe dwa moje prawie ulubione kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystyk Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 INFP - NOT BAD :33 Całkiem nieźle, ale liczyłem na Flutti :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amunicja Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 INFP = Jak dla mnie ok ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Mój typ to ISTJ czyli .... Nie spodziewałem się tego ale mi pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronas Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 ENTP - O dziwo całkiem całkiem trafnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musolini56 Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 ENFP- Pinki Pie Trafili w sedno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 lub Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts