kameleon317 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) - Nie chodzi mi o plotki, a bardziej o suche fakty. Może już coś wiadomo na temat konfliktu między naszymi rasami. Edytowano Październik 17, 2013 przez kameleon317 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 - Złapałem sygnał że nasze floty starły się niedaleko jakiegoś Palaven. Ludzie wysłali rzekomo pięć flot do dotarcia na tą planetę, czemu to nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 - Ludzie się nie patyczkują - powiedziałem z uśmiechem. - Ciekawe ile im zajmie podpisanie paktu pokojowego. Rada pewnie nie wie co się dzieję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 18, 2013 Autor Share Napisano Październik 18, 2013 - Nie zdziwiłbym się... - odparł krótko Sam. Po chwili do kantyny wszedł Kroganin który cię uratował z paki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 - Może on wie coś więcej na temat dzisiejszego zadania... - powiedziałem pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 - To się go spytaj- odpowiedział ci Fasster. Nat spojrzała na niego. - Mogę ci życzyć powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 - Jest mało rozmowny - spytałem Nat z uśmiechem. - Czy strasznie trzyma się procedur? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 21, 2013 Autor Share Napisano Październik 21, 2013 - Aż za bardzo. W zeszłym tygodniu zganił Rona za szczegóły - odpowiedziała Natasha patrząc na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 - Krwawa Horda i procedury. To coś nowego - rozsiadłem się i zdrzemnąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 Zanim zasnąłeś usłyszałeś. - Kiedyś do niej należeliśmy - powiedziała Nat i zapadłeś w sen. Obudziłeś się dwie godziny później, nad tobą stał kroganin który uratował cię z więzienia, Urdnot Wrek. - Fajnie się spało? - spytał sarkastycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 - Dosyć dobrze - odpowiedziałem również z sarkazmem. - Pytasz, bo też chcesz się zdrzemnąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 - Lepiej wstawaj bo dolatujemy - potem wyszedł z sali i poszedł w stronę kokpitu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 - Liczyłem na jakąś błyskotliwą ripostę - wstałem zawiedziony i poszedłem przygotować się do misji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2013 Autor Share Napisano Październik 25, 2013 Po chwili zobaczyłeś Fasstera i Sama w pancerzach Krwawej Hordy... która była zdobiona czerwonym X na ich logu. - Jakoś dziwnie wygodne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 - I co tam robi ten X - spytałem podejrzliwie przy okazji przypominając sobie ostatnie słowa Nataszy przed "odpłynięciem". - Czy Nat dokończyła swoją wypowiedź po tym jak zasnąłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 - To nie jest Krwawa Horda, to jest Wyklęta Horda. Cztery lata temu ten kroganin uciekł z Hordy z trzema tyi paskudnymi stworami o nazwie Vorche, i założyli ją. Są tajną organizacją i trzymają się na uboczu wszystkiego. Później dołączyli do nich Assari, dwóch Batarian i tamta dwójka Ludzi, tak wiemy jak się nazywają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 - Dobrze wiedzieć - powiedziałem trochę zaskoczony po czym podszedłem do nich i zacząłem ubierać pancerz i sprawdzać broń. - Wiadomo już coś o misji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 (edytowany) - Wejdziemy od frontu, i znajdziemy tego dupka Sarena - odpowiedział Fasster. - Wejdziemy od Frontu, Fasster chciał powiedzieć że WLECIMY od frontu - poprawił go Sam. - A no tak, transportowcem da się wlecieć w drzwi - Dodał Fasster. Edytowano Październik 27, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 - Czyli zero skradania się i podchodów. Dobrze. Takie akcje lubię. Mam tylko nadzieję, że Saren nie ucieknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 28, 2013 Autor Share Napisano Październik 28, 2013 - Podzielimy się na dwie ekipy. My z Nat i Ronem atakujemy od frontu, a kroganin z Batarianinem i Asari wchodzą do środka cichaczem i go szukają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 - Ok - powiedziałem po czym zarzuciłem snajperkę, a strzelbę włożyłem za pas. - Ile jeszcze musimy poczekać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2013 Autor Share Napisano Październik 29, 2013 - Musimy czekać aż wejdziemy w atmosferę, potem to do transportowca i się wpraszamy na imprę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 - No to czekamy - uśmiechnąłem się - Myślicie, że się uda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 - Nie wiemy. I to jest najlepsze - powiedziała Nat wchodząc do środka. Za nią wszedł Ron. - Czyli mamy wspólną akcje, he? - spytał się Ronald kładąc ręce za głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 - Z tego co słyszałem nie ma nas zbyt wielu - jeszcze raz sprawdziłem swoją snajperkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts