KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 - Ale nadrabiamy to skutecznością. Ja i Nat, byliśmy już na takich akcjach i raczej nie było problemów - odpowiedział Ron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 - Tylko tu chodzi o tego skurwiela Sarena. To nie jest taki debil. Na pewno się nas spodziewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 - To oczywiste - odpowiedział beznamiętnie Fasster. - I dlatego będzie fajnie - dodał po chwili Ron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 - Mam nadzieję, że będzie i fajnie i przy okazji on zginie. Przyjemne z pożytecznym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 8, 2013 Autor Share Napisano Listopad 8, 2013 - Potwierdzam - odpowiedział Ron. - TO co? Gotowi do akcji? - spytała się w końcu Natasha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 - Jak zawsze - odpowiedziałem i założyłem hełm ochronny. Mam nadzieję, że ma dobre tarcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 9, 2013 Autor Share Napisano Listopad 9, 2013 - Mam nadzieje że podjebanie pancerzy od Hierarchi się opłaciło - powiedziała Nat. - No... dobrze znów być w tym pancerzu, ale czemu mój pachnie gównem? - spytał się Fasster. - Wcześniej należał do Turianina który nie trzymał zbytnio higieny - odpowiedział mu Ronald. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 - Tobie Fasster nie powinno to robić różnicy. W końcu zawsze śmierdzisz. Ale to pewnie wina genów - uśmiechnąłem się. - Zajebaliście pancerze, tylko jak i skąd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 9, 2013 Autor Share Napisano Listopad 9, 2013 - Transport nowych pancerzy dla wojska. Nie zauważyli że podpieprzyliśmy im zbroje - Ron się zaśmiał. - Tak oto je zdobyliśmy - powiedziała Nat po czym odbezpieczyła dziwną broń, taką jaką mieli ludzie na Shanxi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 - To dlatego nie dostaliśmy wtedy pancerzy. No nic. Lepiej dla nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2013 Autor Share Napisano Listopad 15, 2013 (edytowany) - Miejmy nadzieje że nam się uda - powiedział Fasster. - No, najwyżej nas złapią, sprawią niewyobrażalny ból, oskórują i zrobią z nas obiekty ozdobne w gabinecie Sarena. Nie ma się czego bać - dodał Ron. Edytowano Listopad 15, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 - Straszny z ciebie optymista - powiedziałem z sarkazmem - ale masz trochę racji. Dlatego musi się nam udać. Chyba - dodałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2013 Autor Share Napisano Listopad 18, 2013 - Zawsze taki jestem. A zapomniałem o gwoździach w pal... - Ron... wystarczy już chyba. Musi nam się udać - powiedziała i odgarnęła pukiel włosów który opadł jej na lewe oko. Odbezpieczyła swoją broń. - No to idziemy - powiedziała i ruszyła, a Ronald posłusznie za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 - No to lecim... - zastanowiłem się chwilę - na Szczecin? Słyszałem jak jedni z was tak krzyczeli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 - Szczecin? Nigdy nie słyszałam - powiedziała Nat. Ron się zastanowił. - TO chyba w Polsce... - Kraju chujowej władzy która rządzi teraz Unią Europejską z Adamem Tuskiem na czele? - spytał się Mężczyzna. - Tak... broń panie boże ten biedny kontynent. Nawet nie wiem jak on doszedł do władzy - odpowiedziała i razem z Ronem wyszła z pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Spojrzałem na moich towarzyszy, aby zobaczyć jak zareagowali. - No nic. Czas ruszać - powiedziałem po czym chwyciłem swoją broń i ruszyłem za ekscentrycznym rodzeństwem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Twoja ekipa była zmieszana tą sytuacją. - Przepraszam... co to Tusk? - spytał się Fasster. - Chujowa istota która kradnie kasę z podatków, a później przepija je w barze i wydaje na inne luksusy - powiedziała Nat kiedy stanęliście koło wyjścia z statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - Zgaduję, że to polityk. Zdarzają się u nas takie przypadki, ale na niskim szczeblu. Hierarchia słynie ze swej uczciwości i dokładności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - U nas trzeba nieźle kombinować by zarobić. Poticycy kradną, kłamią, podlizują się i inne okropne dla państw sprawy. - Państw? - spytał się Fasster. - Ziemia wciąż jest podzielona na kraje, ni chuja zjednoczyć wszystkie więc sojusz i wszyscy happy - odpowiedział Ron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 - U nas musiało dojść do krwawej wojny, aby wszystkich "zjednoczyć". Ale teraz nikt nie narzeka. Innego sposobu nie ma. Każdy chce władzy i dlatego dobrowolnie się nikt nie zgodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 - U nas jest inaczej. Zamiast zjednoczyć się, to wciąż pozostali niezależni, a ich interesy w galaktyce reprezentuje Przymierze Systemów. Przeczyałam wasz kodeks i powiem że w pierwszym roku udało się nam złamać niemal połowę tam praw zapisanych - zaśmiała się Nat. - Jebać zasady. Motto naszej rodziny - dodał Ron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 - Zasady i prawa nie zostały wymyślone ot tak. Sądzę, że należy ich przestrzegać. Przynajmniej, kiedy można - spojrzałem na nasze uzbrojenie i pancerze. - Taaaa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 Wszyscy też zaczęli sprawdzać swe uzbrojenie. - Wszystko sprawne - rzekła Nat. - Sprawne - odparł Ron. - Działa - dodał Fasster. - Mój też - odpowiedział im Sam. Wszyscy byli gotowi, czekali tylko na znak gotowości do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Ja również czekałem na sygnał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Ron podał ci jakiś plecak. - Trzymaj. To tak zwany Repursor. Dzięki niemu nie rozjebiesz się o glebę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts