kameleon317 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 (Reaktorów?) Rozkazałem sprawdzić co się tam dzieję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 (Wiem głupie) Okazało się, że doszło do spięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Sabotaż. Mam nadzieję że nie ma tu żadnego zdrajcy. Każe wzmocinić obronę i dalej skanuję okolicę w poszukiwaniu zakłócacza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Wykryto anomalie niedaleko obozu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Wysłałem 2 oddziały, żeby to zbadały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Oddziały znalazły urządzenie do zakłócania, zaniesiono je do magazynu by je rozebrano i sprawdzono technologie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Wysyłam widomość do Sarena i czekam na rozwój wypadków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Wiadomość została wysłana. Wypadało by sprawdzić co u więźnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Idę sprawdzić co u więźnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Wchodzisz do celi, siedział tam ta istota. - Co jest ziom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Ziom? Co to znaczy? - pomyślałem. - Wszystko w porządku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Wszystko spoko. Starzy zdrowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Ci, którzy żyją, tak. A twoi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Zginęli przez waz, bo jeden z twoich pomyślał że "Zajebiście będzie kiedy wyciągnie się to coś z takiego zielonego czegoś", idiota wysadził siebie, kolegę i moją rodzinę. Więc źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - To współczuję. Ja swojej matki nawet nie pamiętam. No dobra. Skoro wszytko z tobą w porządku to wracam do swoich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Mogę się o coś spytać, Bicho Raro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Bicho Raro? No nie ważne. O co chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Pamiętaj że to wy zaatakowaliście pierwsi, więc to wy jesteście winni całej tej wojnie. Moja rasa jest mściwa i nie da się pokonać takim jak wy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Złamaliście prawo. Otworzyliście przekaźnik masy. Nie do mnie należała decyzja co do ataku. Może najpierw bym z wami porozmawiał. Stało się. W sumie mieliśmy prawo was zaatakować. Łamanie takich praw Cytadeli to łamanie zasad bezpieczeństwa galaktycznego. Miejmy nadzieję, że wszystko skończy się dobrze skończy i wszystko sobie wyjaśnimy. Coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Powiedz mi coś. SKĄD MIELIŚMY WIEDZIEĆ O PIEP****** PRAWIE, WASZYCH PIEP****** DYKTATORÓW? PIĘCIU LAT PO RAZ PIERWSZY OPUŚCILIŚMY NASZ RODZIMY SYSTEM. POWIESZ MI PANIE MĄDRALO? POZA TYM, MY NIE ZABIJAMY CYWILI. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - A skąd my mieliśmy wiedzieć, że nie jesteście batariańskimi piratami? - spytałem - poza tym widać, że nigdy nie byłeś na wojnie. Cywile zawsze giną. Niby się ich oszczędza, ale straty w cywilach są nieuniknione. Do zobaczenia - powiedziałem po czym ruszyłem ku wyjściu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Czyli trzydzieści lat w wojsku to od teraz nic? Naprawdę jesteś głupi, ten "Saren" dobrze cię ocenił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Wojsko, a wojna to dwie różne rzeczy. Ja muszę iść. Pogadamy później - po czym wyszedłem z celi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Wyszedłeś z więzienia słysząc śmiech więźnia. Nagle podbiega do ciebie oficer łączności. - Jest dla pana wiadomość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Słucham? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts