Cipher 618 Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Ostatnio była wyprzedaż na XBLA więc wydałem trochę kasy na gry: -Bioshock - musiałem uzupełnić kolekcję -Alice Madness Returns - wymieniłem ją na inną, ale żałowałem decyzji. Fajnie, że mogłem pobrać DLC (w tym pełną wersję poprzedniej części) -Borderlands 2 -Bulletstorm i kilka innych mniejszych W ramach akcji "Games for gold" dostałem: -Fable 3 -AC2 Możliwe, że w sierpniu dadzą Halo 3. Na wyprzedaży Steam jedynie - Bejewlled 3 i Antichamber. Do tego kilka miesięcy wcześniej konsolę PS Vita. Póki co mam: -Ridge Racer - polecam, ale to gra której nawet mistrzowie kierownicy będą musieli się nauczyć (inne zasady) -Sound Shapes - CUDO! -LBP Vita (dali wraz z konsolą) - przereklamowana. Najlepsza jest dwójka. Niestety szykuje mi się zakup słuchawek bo mam trzaski na lewym kanale (prawdopodobnie wejście) :(EDIT - Dwa Blind Bagi: Rarity oraz Trixie (3D) Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszerny dawid Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 W razie powstania / rewolucji zapraszam do mnie jestem w stanie wyposażyć pół Poznania... Mój ostatni nabytek: PSO-1 do mojego SWD też się asg interesuje też mam SWD tylko lunetki jeszcze nie mam ;-; . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 też się asg interesuje też mam SWD tylko lunetki jeszcze nie mam ;-; . Tjaa... kupno luntetki boli najbardziej. Ten "szmelc" jest droższy od repliki ( mówimy o replice PSO-1 ). Jeżeli chcesz oryginał lub Ukraińskiego POSP to szykuj się na wydatek ponad 1k (SIC !). -Alice Madness Returns - wymieniłem ją na inną, ale żałowałem decyzji. Fajnie, że mogłem pobrać DLC (w tym pełną wersję poprzedniej części) Widzę że ktoś tutaj lubi tą małą "psychopatkę" . Gra sama w sobie jest dość średnia, ale świat przedstawiony oraz postać samej Alicji Liddell są po prostu słodkie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszerny dawid Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Tjaa... kupno luntetki boli najbardziej. Ten "szmelc" jest droższy od repliki ( mówimy o replice PSO-1 ). Jeżeli chcesz oryginał lub Ukraińskiego POSP to szykuj się na wydatek ponad 1k (SIC !). no tak się składa, że za sam chwyt chcą 2 stówki, a jeszcze kolbe złamałem na strzelance więc 400 zł na start już mam lekko, a sama luneta to już nie ma co liczyćw ostatnim czasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) no tak się składa, że za sam chwyt chcą 2 stówki, a jeszcze kolbe złamałem na strzelance więc 400 zł na start już mam lekko, a sama luneta to już nie ma co liczyćw ostatnim czasie Ja w moim SWD wymieniłem kompozytowe okładziny + kolbę na drewienko. Jak chcesz to mogę Ci kolbę + chwyt przedni za grosze sprzedać ( Okładziny są od SWD firmy A&K ). Co do lunety to możesz zamontować byle jaką za pomocą bocznej szyny montażowej do AK / AKM / AK74. Jedynym problemem może być to że luneta będzie osadzona bardzo wysoko przez co możesz raczej zapomnieć o super wygodnym użytkowaniu. Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszerny dawid Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) no za kolbe chwyt byłbym wdzięczny a SWD od A&K właśnie mam tylko z kasą musze do ojca uderzyć ale raczej bez problemu. (choć musze przyznać że moja nowa kolba typu full-taśma sprawuje się nieźle. I ta opcja przesuwania w poziomie też bardzo eksluzywna ) Edytowano Lipiec 28, 2013 przez koszerny dawid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Jak będziesz chciał kupić kolbę ( kolba nie ma stopki ponieważ przełożyłem ją do drewnianej ) + chwyt to pisz na pw aby tutaj nie robić offtopu, jakoś się dogadamy . Edit. Nareszcie udało mi się dorwać maskałat KZS w moim rozmiarze, na metce widnieje napis 1982 rok ! ( Teraz na wypadek wybuchu jądrowego jestem 20% bezpieczniejszy ) Edytowano Sierpień 1, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Ogólnie lubię zakupy, ale zazwyczaj mam wyrzuty sumienia kupując rzeczy w drogich, markowych sklepach. Najchętniej buszuję po sklepach z używaną odzieżą, gdzie mogę znaleźć fajne książki, gry, maskotki i inne starocie Ostatnio znalazłam fajny, duży kubek z Harrym Potterem ( dobry do zupek chińskich). Innym razem japońską edycję "UNO" z Doraemonem I to wszystko w przyzwoitych cenach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrona Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 W sklepach mógłbym siedzieć całymi godzinami. Skąd ja to znam? Chyba każdy ma jakiegoś swojego fioła, ja mam ubrania . Kozackie laczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Ja nienawidzę włóczenia się po sklepach z ubraniami... Oprócz jednego przypadku, którym jest pewien sklep w Rybniku, który specjalizuje się w rockowo-metalowych artykuach i tym podobnych. Sklep, w którym mogłabym zamieszkać. A oprócz tego to wielbię łazić po antykwariatach, księgarniach i kupować płyty. No. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Oto, co na mnie czekało w domu po powrocie z Bułgarii: Chciałbym gdzieś zarzucić fotkami, ale nie wiem, gdzie mogę założyć temat z kolekcją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 23, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2013 Hmm... nie ukrywam, że jestem bardzo zadowolony z Samsunga, którego kupiłem. Bardzo żywe kolory, wyraźny obraz '32 i cienki wymiar, w sam raz do sypialni. Ekran czysty, aż się moje łóżko w nim odbija. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Hmm całkiem fajny, ja jakiś czas temu sprawiłem sobie Panasonica 42", też jestem zadowolony z niego; niestety kilka dni po zakupie miałem butthurta bo zrobili na niego przecenę -20% . To może i ja pochwalę się co ostatnio nabyłem. Gogle ( Bo nie chce być piratem po postrzale ) Oraz Laser Pointer do mojego "dziecka", teraz to już nikt się przede mną nie uchroni . Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Jak się chwalić zakupami to się chwalić. Mój ostatni zakup, oczywiście zdjęcie z internetu ale niczym nie odbiega od posiadanego przedmiotu xD Moje Air Force. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Lul.Tak bardzo brak rzeczy, na które można wydać kasę, której i tak nie mam Czerowny ptaszor z Tesco Koperta żeby wysłać mojej zukori trochę śmieci SpitfrajerNaklejkiNaklejkiNaklejki x3Breloczek x3 [jeden dla mnie, 2 na prezent ] który i tak w rzeczywistości jest... brzydki Może to nie rzeczy warte tysiaki, ale ja i tak mam radochę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Może to nie rzeczy warte tysiaki, ale ja i tak mam radochę Czasem drobnostki cieszą najbardziej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) Pochwalę się moim dzisiejszym zakupem ^^. Szczerze mówiąc - trochę się bałem. Koszulka z własnym nadrukiem - loteria. Może źle wydrukują, niewyraźnie, krzywo itp. No nic, raz kozie śmierć, znalazłem stronę, która za (moim zdaniem) niską cenę to wykona. Przelew wysłany, rano dostaję potwierdzenie wpłaty i fakturę - jak narazie wszystko git majonez . Następnego dnia jednak doznałem szoku. O 7 rano sms od DHL - paczka dziś powinna dojść . Byłem święcie przekonany, że 3 dni minimum oczekiwania, a dzień po zrealizowaniu zamówienia dostaję koszulkę D: . Przy okazji załatwiam sobie formalności administracyjne w wydziale komunikacji , wychodząc z budynku dostaję telefon od kuriera, że za lada moment będzie. Pod blokiem widzę pana w żółto-czerwonym odzieniu (a jakże innym ^^) z przesyłką. Autografik dla pana, odbieram pakunek, który lada chwila w moim domu zostanie odpakowany. Sprawnym ruchem palca sprawiam, że przesyłka zostaje przeze mnie otworzona. Oto, co moim oczom się ukazało (reklama zakazana, więc firmę cenzurujemy ^^) : http://i43.tinypic.com/28uo5na.jpghttp://i42.tinypic.com/732dzo.jpg Byłem zachwycony - dokładnie tak, jak chciałem. Materiał wygodny, szczegółowa instrukcja prania, podziękowanie za zakup itp. Niestety zakup nie jest bez skazy. Nie została podana rozmiarówka na stronie, i koszulka może i na długość jest ok, ale jest ciut za tęga (mogłem rozmiar M zamówić ;d) . No nic, ale najważniejsze, że wzór wygląda świetnie . Planowane pierwsze wyjście w koszulce - My Little Konwent. Dalej? Chcę ją wyłącznie na meety zostawić. Zbyt wyjątkowa, by była ciuchem codziennego użytku ^^. Także więc jestem bardzo zadowolony z zakupu. Za stosunkowo niewielką cenę mam fajną koszulkę . Więcej zdjęć: http://i43.tinypic.com/2gsrjfa.jpghttp://i40.tinypic.com/263k2v7.jpghttp://i42.tinypic.com/dpvmh4.jpg Edytowano Wrzesień 17, 2013 przez imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 3, 2013 Autor Share Napisano Październik 3, 2013 Sweetie Belle na tej koszulce wymiata, kojarzy mi się z jakimiś jazzowymi klimatami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Hmm... nie ukrywam, że jestem bardzo zadowolony z Samsunga, którego kupiłem. Bardzo żywe kolory, wyraźny obraz '32 i cienki wymiar, w sam raz do sypialni. Ekran czysty, aż się moje łóżko w nim odbija.Kupiłem podobny z tą różnicą, że mniej cali i podstawa kwadratowa. A ze starszych zakupów 2xBB i FORZA Horizon - zestaw z "kierownicą". Ale żeby nie było zbyt elektronicznie - garnitur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 (edytowany) Ostatni mój zakup? Parka BW wraz z podpinką - wydałem ~60zł i mam super kurteczkę na jesień / zimę ( o ile temperatura nie spadnie poniżej -5 ). Edytowano Październik 3, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Sweetie Belle na tej koszulce wymiata, kojarzy mi się z jakimiś jazzowymi klimatami To jest wektor z Run CMC, więc powinno się kojarzyć z rapem Też chciałem zrobić sobie koszulkę z dokładnie tym wektorem, tyle że nie białą. Ile za nią dałeś, imesh? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Co prawda jakiś czas tu nie pisałem, ale zainteresowanie zakupami nie zmalało. W międzyczasie zakupiłem dwie pary butów. Pierwsze do swobodnego chodzenia z naciskiem na jak największy komfort, polecam firmę Airwalk po raz kolejny. Kolorystyka nie jest lunarna tym razem. Buty nazywają się bodajże Airwalk Outlaw: Druga para przeznaczona jest z kolei wyłącznie do użytku sportowego, czyli do grania w piłkę. Tzw. "szutrówka" (rodzaj podeszwy) jest bardzo uniwersalna bo w przeciwieństwie do korków (tylko na trawie) czy typowych halówek (sama nazwa wskazuje) gra się w nich bardzo komfortowo na każdej nawierzchnii, no i nie zostawia śladów na płycie. Model to Nike Tiempo Rio TF. Bardzo wygodne, zanotowały już ze mną trzy trafienia w ostatniej rundce na hali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Jak ja kocham zakupy! Mieszkam na wsi dlatego uwielbiam sobie zrobić mały wypad do najbliższego dużego miasta czyli Rzeszowa. W galeriach mógłbym mieszkać a najbardziej co lubię kupować to kucyki buty i elektronika. Elektronikę sprawiam sobie najczęściej używaną z allegro w idealnym stanie jak np mój tablet. Ale jakieś pół roku temu miałem przyjemność kupić sobie TV Samsunga 32" Full HD Led w Neonecie na którym właśnie przeglądam to forum Obraz jest przepiękny a kolory żywe a w porównaniu do mojego wysłużonego 5-cio letniego lcd hyundai 19" to jest coś... Uwielbiam też polować na promocję z kucykami, mam od tego stronę która pokazuje aktualne promocje w wielu sklepach głównie hipermarketach. Gdy jest coś godnego uwagi a ja mam pieniądze to planuje wyjazd(32km do Rzeszowa...) zamiast szkoły Dla prawie Was wszystkich zakupy to jedno, dla mnie sam pobyt w większych miastach to super przeżycie (a w Rzeszowie jestem rzadko, głównie za moją kasę)co oczywiście wiąże się z zakupami i mnóstwem hipermarketów które lubię zwiedzać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Te Airwalki mi się strasznie podobają . Sam właśnie szukam czegoś podobnego do chodzenia po uniwerku. Jeśli chodzi o szutrówki - absolutnie nie mój kolor . To jest wektor z Run CMC, więc powinno się kojarzyć z rapem Też chciałem zrobić sobie koszulkę z dokładnie tym wektorem, tyle że nie białą. Ile za nią dałeś, imesh? Dla porównania . http://naszaswidnica.pl/wp-content/uploads/2013/02/run-dmc-031011-chaz.jpg Tak, zdecydowanie rap, choć oni mieli właśnie dość oryginalny styl . Ile za nią dałem? 33 zł + przesyłka . Przy okazji - nadeszła jesień, czyli trzeba kupić sobie SWETER . A ostatnio w Galerii Łódzkiej w moim ulubionym sklepie się wyposażyłem w takie oto cudeńka (jakość zdjęcia kiepska, zaraz po jego zrobieniu aparat odmówił mi dalszego posłuszeństwa -.- ) : Wygodne i ciepłe :3 . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 zazwyczaj ubieram się w tak zwanych "lumpkach" czyli zwykłej odzieży używanej. Nie.... nie zwykłej. Zwykła jest znoszona i powyciągana z jakiejś pomocy dla powodzian, a obok mnie otwarto kilka miłych sklepików w których ludzie oddają ubrania bo im coś w nich nie pasuje, brakuje guzika czy coś. Tak wiec odwiedzam te sklepiki jakoś raz na dwa tygodnie i kupuję kilka rzeczy podczas takiego wyskoku. Najważniejsze, że ceny są bardzo niskie (15 zł za kilogram) czyli przeciętnie 4 zł za sukienkę, 10 zł za zimowy sweter. A ubranka są w świetnym stanie, śliczne i modne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts