Artiem Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 A co to jest ToyBox? Jakaś strona internetowa czy przydrożny sklep? Nie mogę nic znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 A co to jest ToyBox? Jakaś strona internetowa czy przydrożny sklep? Nie mogę nic znaleźć. Sklep się nazywa Toys Box. Jest w większych miastach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Sklep się nazywa Toys Box. Jest w większych miastach. Upss... Mój błąd ^^' Ale stronę też mają, chociaż na ich stronie nie widzę tej promocji :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Nie wiem czy ktoś już o tym pisał, ale na rynku pojawił się album i naklejki do kolekcjonowania z MLP. Album kosztuje 6,99zł (i jest dostępny w Empiku), natomiast opakowanie z ośmioma naklejkami 3zł (dostępne w kioskach). Znów można się poczuć jak za dawnych lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 (edytowany) W środę dałam posta na ten temat w "Gadżety MLP" na FB Naklejki tak się prezentują... Edytowano Kwiecień 28, 2014 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Nie wiem czy ktoś już o tym pisał, ale na rynku pojawił się album i naklejki do kolekcjonowania z MLP. Album kosztuje 6,99zł (i jest dostępny w Empiku), natomiast opakowanie z ośmioma naklejkami 3zł (dostępne w kioskach). Znów można się poczuć jak za dawnych lat Album MLP.JPG Wczoraj widziałem coś takiego w kiosku. W środku było kilka naklejek. Jakoś nigdy się w takie albumy nie bawiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Naklejki wyglądają niczego sobie. Album co prawda mało mnie interesuje, ale na kilka paczek naklejek może się pokuszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 W końcu udało mi się przenieść zdjęcia z karty pamięci telefonu na komputer. Oto wspomniane przypinki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Taką Lyrę to bym chciała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Wreszcie po tygodniu poszukiwań znalazłem ;D A poza tym szukając znalazlem jeszcze to ;3 to na tyle jak cos jeszcze znajde to napisze aaa i jeszcze mam taki fajny skelp w ktorym bylem juz kilka razy http://www.hottopic.com/hottopic/Homepage.jsp mają tam rozne gadzty z mlp , naszyjniki , zegarki , skarpeki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 (edytowany) Gdzie Ty mieszkasz że znalazłeś takie perełki???? Po ile taki napój od Rainbow? Edytowano Maj 6, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Taką Lyrę to bym chciała "Trochę" późno odpowiadam, ale wystarczy odpowiedni art i kupno przypinki na allegro. Ja znalazłem aukcję w kilka minut. Wektor w kilkanaście, także to bardzo proste. Dziwi mnie jedno - co oni u licha zrobili z ręką Dash Berlina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Gdzie Ty mieszkasz że znalazłeś takie perełki???? Po ile taki napój od Rainbow? Czikago ;> a taki napoj 1.99$ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Taki to ma dobrze.. Mieszkać w "samym sercu MLP i Hasbro" i wszystkiego co z tym związane, czyli niesamowita dostępność pony stuffu i ceny/opłacalność. Moje marzenie ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 W Rossmanach wyprzedają duże pluszaki kuców, te z mopami zamiast grzyw, za niecałe 4 dyszki. U siebie widziałam tylko Pinkie, przyjaciółka z Krakowa zaś dała mi znać o Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 W Rossmanach wyprzedają duże pluszaki kuców, te z mopami zamiast grzyw, za niecałe 4 dyszki. U siebie widziałam tylko Pinkie, przyjaciółka z Krakowa zaś dała mi znać o Twilight. U mnie (tez krk) były pinkie, twilight i rd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Jakiś czas temu na Wykopie pojawiło się znalezisko o możliwości zamówienia customowej podkładki pod myszkę w promocyjnej cenie... 0,99$ wraz z darmową przesyłką. Nad motywem długo się nie zastanawiałem, zamówiłem i wczoraj przyszła do mnie ta oto podkładka: (RD dla oddania skali ) Jakość wykonania jest wyjątkowo dobra, z wierzchu nadruk na gładkiej tkaninie, pod spodem miękka, nie ślizgająca się guma. Od zamówienia do dostarczenia minęło 18 dni, szła z samego Hong Kongu Promocja powinna jeszcze działać, więc jeśli ktoś dysponuje zbędnym dolcem na paypalu to szczerze polecam i podrzucam link, gdzie wszystko jest opisane co i jak http://www.wykop.pl/artykul/1971862/podkladka-pod-mysz-z-wlasnym-nadrukiem-za-0-99/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Dzięki za info. też sobie zamówię Przy okazji, nauczę się korzystać z PayPala, ponieważ na Ebayu trzeba będzie coś zamówić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 A że jest o dwie przypinki mlp u mnie więcej postanowiłam dać zdjęcie wszystkich Może niewyraźne, ale są. Nie zwracajcie uwagi na torebkę na jakiej są przypięte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Troszkę nowości, ale więcej już nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Od 17 czerwca nowy numer gazetki MLP z figurką Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Od 17 czerwca nowy numer gazetki MLP z figurką Rainbow Dash Super, że dadzą kolejną figurkę. Ciekawe czy Fluttershy i Rarity też będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Super, że dadzą kolejną figurkę. Ciekawe czy Fluttershy i Rarity też będzie Na pewno, dziwne by było, jakby dali tylko czwórkę. Bardzo ciekawa jestem Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) Informacja dla kolekcjonerów wszystkiego co kucykowe. W Biedronce trwa wyprzedaż książek. Można w niej znaleźć książkę (niezbyt gruba) o przygodach dziewczynki, której koń (o ile dobrze pamiętam opis) Faust okazuje się być jednorożcem. Wyruszają wspólnie w jakąś tam przygodę. Jest tam jeszcze jakiś kuc. Chodziłem tam po książki ze świata Gwiezdnych Wojen, ale zauważyłem ją przeglądając tytuły. Cena - 4.99zł PS. Książkę wydano w 2007r także nie ma mowy o żerowaniu na marce. Edytowano Maj 29, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Na http://yatta.pl/katalog.html#Gadżety są :breloki, kubki, podkładki, przypinki, poduszki i torby z własną grafiką na zamówienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts