Artemis Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Czy ktoś wie gdzie można kupić Elementy? Bo szukałem w empiku i nie było. Polecam zajrzeć do Kauflandu, jest o 10 zł tańsza niż w empiku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Dzisiaj wyszedł nowy numer gazetki MLP, w którym zgarnąć można Twillight w wersji alicorn. Zabawka całkiem urocza, ma ładne skrzydła i - co ciekawe - znaczek po obu stronach. Jest wyższa niż poprzednie figurki w tej kolekcji. Zdjęcia nie daję, bo mi się nie chce robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Dzisiaj widziałem w kiosku pierwszy film "MLP" za 15,99 zł, (są na płycie pierwsze 3 odcinki). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Dzisiaj widziałem w kiosku pierwszy film "MLP" za 15,99 zł, (są na płycie pierwsze 3 odcinki). Ilość odcinków na tych filmach jest wręcz powalająca Ileż to kasy trzeba wydać, żeby mieć cały sezon, a co dopiero 4 i niedługo 5. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 3 odcinki na 1 płycie to norma jest obecnie, widziałem inne bajki jak np "Geronimo Stilton" (suuper serial) i tam też tylko 3 odcinki na płycie :/ Choć widziałem też płyty z "MLP", gdzie na 1 płycie był 1 odcinek!?!? Ja bym mógł dać nawet i 50/100 zł za cały sezon, ale nie 16 zł za 3 odcinki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Właśnie to mam na myśli. Wdziałam nie raz bajki na płytach, czasami sobie patrzyłam u kuzynki, albo właśnie w sklepie. Tabuluga chociażby też ma tylko 3 odcinki. Toż to jest zaledwie nieco ponad godzina oglądania, a może i mniej obcinając czołówkę i napisy. Gdyby dali chociaż te 6 odcinków to już by było warto zakupić. Nawet 5 odcinków tworzy razem 1,5h oglądania więc nie jest źle, bo tyle średnio mają filmy typu...Droga do El Dorado chociażby, albo Zakochany Kundel. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Dlatego nie opłaca się kupowania na "raty" odcinków, które dodatkowo ukazują się co tydzień, dwa tygodnie, lub co miesiąc... ps ciekawa książka xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 Ano ciekawe, ciekawe. I równie ciekawe czy wydadzą to w Polsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Mam małe pytanko. Czy ktoś mógłby polecić mi, gdzie mogę kupić jakieś kucykowe koszulki w dobrej jakości? Wiem, że stron gdzie mogę takowe kupić jest mnóstwo, ale zdarzyło mi się już koszulki kupować i srodze przejechałem się na ich jakości. Dlatego chciałbym by ktoś polecił mi miejsce, gdzie z doświadczenia wie, że można dostać porządny produkt. Z góry wielkie dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Oto co znalazłem w internecie. Nawet znam koszt. ok.150zł ;3 Kto zgadnie co to jest ? PS. Tak to jest rozmiar dla dorosłych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Mam małe pytanko. Czy ktoś mógłby polecić mi, gdzie mogę kupić jakieś kucykowe koszulki w dobrej jakości? Wiem, że stron gdzie mogę takowe kupić jest mnóstwo, ale zdarzyło mi się już koszulki kupować i srodze przejechałem się na ich jakości. Dlatego chciałbym by ktoś polecił mi miejsce, gdzie z doświadczenia wie, że można dostać porządny produkt. Z góry wielkie dzięki. Osobiście polecam Welovefine. Mam dwie sztuki i jestem bardzo zadowolony zarówno z materiału koszulek jak i z nadruku. No i wybór wzorów jest ogromny, mnóstwo wysokiej jakości licencjonowanych artów. Jedyny minus to dość zaporowa cena koszulek i przesyłki... Chociaż z drugiej strony gdzieś trzeba utylizować nadmiar szmalu, kucyki to dobry wybór Poza tym to uczucie, gdy odbierasz paczkę z Kaliforni jest naprawdę przyjemne PS Gdybyś się decydował daj znać, podzielimy koszty przesyłki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Lipiec 12, 2015 Share Napisano Lipiec 12, 2015 zdarzyło mi się już koszulki kupować i srodze przejechałem się na ich jakości. Najczęściej cena idzie w parze z jakością, moje doświadczenie podpowiada, by nie oszczędzać, gdy chce się kupić coś porządnego i nie szukać najtańszego produktu. W opisie przedmiotu teżpowinno byc napisane, jakiego rodzaju nadruk to jest - czy sitodruk czy raczej coś na kształt naprasowanki. Kto zgadnie co to jest ? Chyba nikt nie musi zgadywać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrHappy Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 Wat, R-R-Rainb-bow ;________; Gdzieś ty to dopadła O_O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artemis Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 (edytowany) W następnym numerze gazetki będzie figurka Celestii. Dziwne,że nie kontynuują CMC ale cóż. <nie wiem czemu zdjęcie wgrało się odwrócone> Edytowano Lipiec 14, 2015 przez Artemis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 (edytowany) Oto co znalazłem w internecie. Nawet znam koszt. ok.150zł ;3 Kto zgadnie co to jest ? PS. Tak to jest rozmiar dla dorosłych. O K$#%$!! Pielucha MLP?! No bez jaj!! Jednorazówka, najpewniej, za 150 W następnym numerze gazetki będzie figurka Celestii. Dziwne,że nie kontynuują CMC ale cóż. <nie wiem czemu zdjęcie wgrało się odwrócone> A, co było w tym numerze? Edytowano Lipiec 14, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 (edytowany) O K$#%$!! Pielucha MLP?! No bez jaj!! Jednorazówka, najpewniej, za 150 Nope. Wielorazowa. I tak droga jest dla tego że jest to dość nietypowy rozmiar + robiona ręcznie. Kupię sobie taką. ;3 Edytowano Lipiec 14, 2015 przez TheCoReS#akaRdzeniuch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Co?!?!?! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Co?!?!?! Że co do cholery?! Hasbro pędzi nawet wóde?! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Co jeszcze? Ja się pytam, Haj$bro, co będzie następne?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Uspokójcie kopyta, to naklejka domowej roboty. Każdy może sobie taka zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artemis Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 O K$#%$!! Pielucha MLP?! No bez jaj!! Jednorazówka, najpewniej, za 150 A, co było w tym numerze? "Sekretny notesik" zamykany na wstążkę. Lipny prezent ale moja siostra nie przepuści gazetki. W środku komiks ,,Rarity podbija Manehattan". Dziwne ale na Coco Pommel mówią w nim "Miss Pomel". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Lipny prezent ale moja siostra nie przepuści gazetki. Och, niech zgadnę... Docelowy target? Znaczy, wiekowo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artemis Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Och, niech zgadnę... Docelowy target? Znaczy, wiekowo? Dokładnie. W jej pokoju wszystko jest z kucami. Ale jest plus: mogę legalnie oglądać kuce i nie muszę wydawać swoich pieniędzy na gadżety! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Dokładnie. W jej pokoju wszystko jest z kucami. Ale jest plus: mogę legalnie oglądać kuce i nie muszę wydawać swoich pieniędzy na gadżety! Ja dopiero buduje swój kuczy pokoik tak naprawdę Ale się wciągnąłem i nawet figurki starszych generacji już zbieram... W kucykowej kolekcji, zobaczysz mój kuczy pokój, chyba nawet film nagram kiedyś z "prezentacji". Nie trza być targetem, nawet dziewczyną, by to kochać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts