BiP Napisano Luty 16, 2016 Share Napisano Luty 16, 2016 (edytowany) Dzięki @SPIDIvonMARDER Spoiler Edytowano Luty 16, 2016 przez BiP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 (edytowany) Spoiler Edytowano Luty 19, 2016 przez BiP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 Łaał.. Gdzie takie bluzy się kupuje? Pytam z czystej ciekawości.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 14 minuty temu Sparkle napisał: Łaał.. Gdzie takie bluzy się kupuje? Pytam z czystej ciekawości.. Z tą bluzą jest jak z maskotkami: pewnie ich nie ma, a jak są to i tak cię nie stać. Widziałem raz pluszaka MLP na devie za $388 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 7 minut temu Pawiu napisał: Z tą bluzą jest jak z maskotkami: pewnie ich nie ma, a jak są to i tak cię nie stać. Widziałem raz pluszaka MLP na devie za $388 Eee... Nie, dziękuję, odwołuję pytanie, wykasowuję je z pamięci itd. Pluszak za koło 1200 złotych? Za tę cenę można kupić albo dobry tablet, albo tani netbook. Zabawka to za drogo. Ale kupiłabym, co potwierdzam w czasie przeszłym, gdyby był wielkości Godzilli. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 8 minut temu Sparkle napisał: Eee... Nie, dziękuję, odwołuję pytanie, wykasowuję je z pamięci itd. Pluszak za koło 1200 złotych? Za tę cenę można kupić albo dobry tablet, albo tani netbook. Zabawka to za drogo. Ale kupiłabym, co potwierdzam w czasie przeszłym, gdyby był wielkości Godzilli. A no co ci pluszak wielkości godzilli? I do czego ci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 1 minutę temu Major Degtyarev napisał: A no co ci pluszak wielkości godzilli? I do czego ci? Żeby wredne koleżanki nim straszyć . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 3 minuty temu Sparkle napisał: Żeby wredne koleżanki nim straszyć . Trzeba byc idiotom żeby się bać pluszaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 1 minutę temu Sparkle napisał: Żeby wredne koleżanki nim straszyć . Prosz: CELESTIA GODZILLA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 (edytowany) 5 minut temu Major Degtyarev napisał: Trzeba byc idiotom żeby się bać pluszaka A moje koleżanki są idiotkami. Pawiu, love you i dodatkowo darmowy hug Edytowano Luty 20, 2016 przez Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 No. W tym miechu mieliśmy ładna figurkę z Trixie A w następnym... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 (edytowany) Spoiler Nie mam pytań... Edytowano Luty 26, 2016 przez Pawiu 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Winchester Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 Ktoś się z was orientuje gdzie można kupić/zamówić kontrolery do xboxa lub ps4 (może być custom made) robione na wzór np. Vinyl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 godzinę temu Unbridle Winchester napisał: Ktoś się z was orientuje gdzie można kupić/zamówić kontrolery do xboxa lub ps4 (może być custom made) robione na wzór np. Vinyl? W Polsce czegoś takiego nie znajdziesz, a wątpie, że wyślą z zza granicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 30 minuty temu Pawiu napisał: W Polsce czegoś takiego nie znajdziesz, a wątpie, że wyślą z zza granicy. Niby dlaczego nie? Sam mam Derpy od Funko z UK i koszulki z US, do tego kilka innych nie-kucykowych rzeczy z tych krajów. Dużo osób i firm wysyła również custom merch międzynarodowo, nigdy nie miałem z tym problemu, z tym że w przypadku Stanów Zjednoczonych trzeba się liczyć z możliwą opłatą celną. Z UK wysyłka zazwyczaj kosztuje 3-4 funty co przy obecnym kursie daje około 20zl, niewiele drożej niż kurier wewnątrz kraju. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 18 godzin temu Amek napisał: Niby dlaczego nie? Sam mam Derpy od Funko z UK i koszulki z US, do tego kilka innych nie-kucykowych rzeczy z tych krajów. Dużo osób i firm wysyła również custom merch międzynarodowo, nigdy nie miałem z tym problemu, z tym że w przypadku Stanów Zjednoczonych trzeba się liczyć z możliwą opłatą celną. Z UK wysyłka zazwyczaj kosztuje 3-4 funty co przy obecnym kursie daje około 20zl, niewiele drożej niż kurier wewnątrz kraju. To w takim razie zwracam honor. Mój błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Super gdzie taki mogę kupić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Może w SMYKU, lub na jakieś internetowej stronie, trzeba poszukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 19 minut temu Nightmare Xeno napisał: Super gdzie taki mogę kupić. Ebay lub Amazon. W każdym razie za granicą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Dobra dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 Widziałem w Biedronce. Idealne do przechowania odcinków Niestety, ale mieli tylko 8GB. Aha, moja siostra cioteczna studiuje medycynę. Dostała "taki sam, ale inny" (nadruk promujący lek). Oddała mi go. Prędkością nie powala. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 @Pawiu jakie 388$? @Sparkle bluzy, które @BiP udostępnił można zamówić tutaj, a cena za sama bluzę nie przekracza nawet 140 zł (jest promocja, bo ostatnie sztuki na stronie, a tak pewnie item jest za 200 - 300 zł). Zostały jeszcze bluzy w stylu Rarity oraz Pinkie: https://www.etsy.com/listing/206985005/sale-pinkie-pie-fleece-costume-hoodie https://www.etsy.com/listing/206985661/sale-rarity-fleece-costume-hoodie-womens?ref=shop_home_active_20 Minus taki, że sklep jest w USA, ale da się to jakoś przeboleć, ale cena pewnie za wszystko będzie sięgać do 200 zł. Sam bym kupił, ale nie ma takiej bluzy, która by mi odpowiadała - preferowałbym bardziej Spitfire lub Cheesa Sandwich'a . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) 4 minuty temu The Silver napisał: @Sparkle bluzy, które BiP udostępnił można zamówić tutaj, a cena za sama bluzę nie przekracza nawet 140 zł (jest promocja, bo ostatnie sztuki na stronie, a tak pewnie item jest za 200 - 300 zł). Super ! Na 100% kupię. Edytowano Luty 28, 2016 przez Sparkle Bo... nie powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) godzinę temu The Silver napisał: @Pawiu jakie 388$? To co powiesz na $710 + $30 dostawa? Edytowano Luty 28, 2016 przez Pawiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts