kaitou Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Krawaty! Są dość ładne, wyszywane a nie drukowane. Nie wiem czy nie opłacało by się zamówić szycia w Polsce, niż sprowadzać ale nie znalazłem nigdzie oferty szycia w ilościach detalicznych. W każdym bądź razie WANT! Sorry! I can add Poland to the countries I ship to! I fear I don't speak Polish - Just English, Russian and some Japanese. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Sorry! I can add Poland to the countries I ship to! I fear I don't speak Polish - Just English, Russian and some Japanese. Wiem, po twoim mailu już dodał. 12$ za przsyłke to nie dużo, chyba sobie kupię Chociaż mogły by być ciekawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Wiecie może czy w Polsce dostępne są figurki przedstawiające Lunę? Bo wiem, że zagranicą są dostępne i się zastanawiam czy sobie sprowadzić czy mogę 'na miejscu' zdobyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 A ja zaszaleje i na ostatnią klasę liceum zaopatrzę się w kucowe zeszyty z selgrosa Są zeszyty z kucykami?! Where?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Zgaduje że w Sellgros . Tal przynajmniej wynika z postu cichego. Ale możesz też popatrzeć w innych sklepach. Mama mi kupiła w osiedlowym sklepie. Tylko że 16 kartek więc do szkoły raczej się nie nada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Hmm, ja wracając z banku weszłam do Smyka. I mam czesaną Pinkie Pie:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Kupiłem sobie dzisiaj Blind Baga . Dostałem wypłatę z praktyk i przypierniczyłem w 1 dzień (dla nie wiedzących dostałem na rękę 150 zł xD ) . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Nie wiem czy wiecie, ale najlepsze koszulki ( za $ ) są na redbubble.com . Naprawdę dużo super koszulek ! Zobaczcie : http://www.redbubble.com/explore/my+little+pony Gorąco polecam, z kolegami kupiliśmy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Zgaduje że w Sellgros . Tal przynajmniej wynika z postu cichego. Ale możesz też popatrzeć w innych sklepach. Mama mi kupiła w osiedlowym sklepie. Tylko że 16 kartek więc do szkoły raczej się nie nada. Rozumiecie, jestem ze wsi i nie potrafie skojażyc faktów Ale faktycznie epic fail z mojej strony Ale wracając do gadżetów - wczoraj widziałam Pinkie Pie w Tuptusiu XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Hej, a ja mam pytanie gdzie można dostać przypinki z MLP? Na Allegro szukałem, ale nic ciekawego nie znalazłem. Jakiś sklep internetowy, czy może na terenie aglomeracji śląskiej jest sklep gdzie takie coś dostanę? Jeżeli nadal chcesz wiedzieć .. Na Allegro na prawdę nie ma ?! Nie możliwe, a poza tym na pewno są na zamówienie robione, oferty gdzieś muszą być. Na meetach albo konwentach łatwo dostępne jak jeździsz albo masz zamiar . Na ebay albo Amazon poszukaj jak chcesz zza granicy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Z Octavią? Nie ma szans. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Click image for full view (1632x1224) Mama wypatrzyła dziś w... sklepie z odzieżą używaną. "Adoptowaliśmy", dołącza do lidlowskich blindbagów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Zeszyty (i nie tylko) zakupiłem wczoraj w selgrosie. Kiepska sprawa, bo skierowane są dla młodszych więc jest po 16 kartek z g4 oraz po 32 kartki, lecz one są z g3 Do tego papierowa teczka z Rainbow - g3 Temperówka - g3 4 ołówki tak samo - g3 Zakreślacze znów - g3 Podział godzin z Celestią Ja tam nie wybrzydzam, starsza czy nowsza generacja... ważne że się dozbroiłem... znaczy się uzupełniłem szkolne zapasy ^^ Podobno artykuły szkolne można znaleźć na ichniejszej stronie tj www.starpak.eu Szukałem, ale nie znalazłem nic w asortymencie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Hej.Nie wie ktoś gdzie można zamówić koszulkę MLP dziecięcą(154-158)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 w Smyku są dziecięce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorus Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Kilka osób było zainteresowanych kupnem przypinek w Kutnie i prosiło mnie o sprzedanie. Nie mam jednak technicznych możliwości ich produkcji, więc jedyne co mogę pomóc to dać kilka rad jak i skąd je zdobyć. Grafiki na przypinki: Czyste wektory można wyszukać na np. na deviantART-cie Dowolnym edytorem graficznym lepszym niż Paint dodać tło i przyciąć do postaci nieprzezroczystego koła na przezroczystym tle. Ja do tego celu używam inkscape'a. Jak ktoś nie ma czasu może sobie pożyczyć którąś z grafik jakie sam dla siebie zrobiłem. Link do galerii Jeśli ktoś bardzo potrzebuję jakiejś konkretnej postaci, ale samemu nie ma czasu lub skilla, to mogę takową grafikę wykonać w wolnej chwili (o ile nie będzie zbyt skomplikowana, artystą grafikiem nie jestem). W razie czego można wysłać PM. Gdzie zamawiać: Dowolnie. Najlepiej tam gdzie taniej. Ja ostatnio kupowałem na http://allegro.pl/show_item.php?item=2606596405 , bo mają tanio i u mnie na miejscu. Jak się u nich zakupi, wysyła się im grafiki i jeśli są dobrze przygotowane, to drukują od ręki. Ostania partia przypinek, jakie sobie u nich zrobiłem, na zdjęciu (grafiki w galerii powyżej): EDIT: Link miał przecinek na końcu. Teraz powinien działać. Sklep nazywa się Skomagraf http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24545738 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Link do allegro nie działa. Mógłbyś wysłać link do sklepu, albo konta na allegro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Ja chciałem kupić tutaj: http://allegro.pl/przypinki-znaczki-badziki-piny-wlasny-wzor-56mm-i2586335545.html można im wysłać podobno grafike w "kwadracie" i prześlą ci jak mają wyglądać na przypinkach A z racji że znam sie tylko paincie to chyba jest aukcja dla mnie... I z tego co jest napisane to gościu jest ze szczecina, więc może sie jakoś z nim ugadasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorus Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Tam gdzie ja kupowałem też mogli kadrować obrazki jak chciałem, ale nic poza tym. Dla mnie lepszym wyjściem jest jednak samodzielne kadrowanie, dzięki czemu ma się dokładnie to co się chce na przypince. Naprawiłem link powyżej i dodałem sklep na końcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 ja na jakimś zdjęciu widziałem ""zabawki dla dorosłych"" MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 w październiku lub listopadzie zawsze w czasopismach pojawiają się kalendarze, czy w gazetce mlp też ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 kto chce takie http://www.etsy.com/listing/107740004/hand-painted-shoes-mlp-pinkie-pie-flats Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Ostatnio kupiłam 5 arkuszy naklejek na zeszyty. Były po 70gr za arkusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Ja szukam jakiejś bluzki z mlp,są na allegro ale nigdzie nie ma mojego rozmiaru :c. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 http://ponyshop.cupsell.pl/ Może to komuś pomoże w sprawie koszulek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts