Gandzia Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Ja jestem za, bo trochę brakuje mi tych ciągłych sprzeczek w stylu "ej, jak zbudowałeś bombę atomową w jeden dzień?" "A ty wybudowałeś pancernik w godzinę, więc co chcesz?", a kto miał już opisać swoją stronę konfliktu, to już ją opisał. Najwyżej spóźnialscy dołączą później. Link do komentarza
Komputer Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 "Trochę" temat umarł, takie pytanko kiedy będzie tworzony nowy temat bo nie została poruszona ta kwestia. I jeszcze jedno, u mnie małe zmiany w związku z tym że jak sterowałem droidami z uniwersum Star wars miałem największą wenę twórczą, więc znowu będe nimi sterować na początku w liczbie 40 droidów B1 + B1 wersja dowódzca (czyli ja). Link do komentarza
Arceus Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Cóż ja bym napisał, ale słabo znam się na przyczynach wojen, i chyba zmienię sobie ekipę na "czterech pancernych i scrin" My i on zamiast S2 który w sumie i tak nie robił nic. Link do komentarza
Komputer Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 No to kiedy start nowego tematu? Bo "troszeczkę" temat umarł Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Dobra. Sprawa jest prosta. Jutro zakładam temat, czy to się komuś podoba czy też nie. Jak nie założę, zlinczujcie mnie i róbcie co wam się żywnie podoba. Rzekłem. Link do komentarza
delet this Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Ehh. Tak schrzaniliście sprawę, że nowy temat trzeba zakładać... Link do komentarza
Arceus Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 już "jutro" się kończy Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Ktoś słusznie powiedział, że warto byłoby wstawić tu link do kontynuacji. Proszę, oto on: http://mlppolska.pl/watek/7635-czarne-chmury-albo-te%C5%BC-bitwy-o-equestri%C4%99-kolejne-opisanie/ Link do komentarza
Recommended Posts