BlackOut Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Macie pomysły na nowego antagonistę, wroga do MLP? Link do komentarza
Saper9 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Ja liczę na ludzi(nie koniecznie ze współczesności) Link do komentarza
Niklas Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Buck no D: Mają jeszcze nieco złych z poprzednich generacji. No i może lepiej wykorzystają Sombrę niż to, co zaprezentowali xd Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Po co nowi, jak może wrócić Chrysalis? Link do komentarza
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Fajnie by było gdyby pojawili by się ludzie (Choć wiem że szanse na to są bliskie zeru) Ale wyobraźcie sobie, chce z ludźmi w Equestrii Link do komentarza
Nikern Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Hmm. Jestem tego samego zdania co Niklas. Ludzie nie. Nawet nie współcześni. Myślę że mogłaby powrócić Chrysalis, lub Sombra(o tym to było wyjątkowo mało). A jeśli chodzi o całkowicie nowego antagonistę to może jakieś pradawne zagrożenie, któremu będzie trza stawić czoło. Może jakaś bestia czmychnie z tartaru... Dużo jest możliwości. Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Żadnych ludzi, przynajmniej na razie. Najpierw niech zrobią powrót Sombry i Chrysi oraz wyjaśnią, po co Celestii Discord. Poza tym, mają jeszcze złoczyńców z poprzednich generacji, a i pewnie dodadzą jeszcze paru złych od siebie - tworząc Discorda i Chrysalis twórcy udowodnili, że to potrafią. Link do komentarza
Nessie Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 to może niech zrobią Lightmare Sun to by było coś Link do komentarza
koszerny dawid Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 @Nesiachnid to nie miało by już "tego czegoś" choć mogło być całkiem fajne, poza tym zżynanie z nightmare moon to wyglądało by jak nabiajanie odcinków na ilość. A jakaś akcja z chrysalis i sombrą byłaby wskazana bo temat z nimiostatecznie nie został zamknięty. Link do komentarza
Gość Anekito Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Ludzie w Equestri? Nie! Za to chcę więcej Discorda( który, niestety stracił jaja). Może Master of Dizaster postara się przywrócić Equestrii należny jej Chaos. Jest też Chrysalis, jest Sombra... Starczy co najmniej na sezon IV, na razie "nowych" nie trzeba. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 A na co? Dla mnie Discord mógłby powrócić do swojego dawnego wcielenia, no i jeszcze Chrysalis. Tyle by starczyły. Link do komentarza
Wilk11 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Błagam, wszystko tylko nie ludzie! Jak oglądałem poprzednie generację, to cały klimat psuły tam jakieś dzieci... czy co to było... Link do komentarza
Gypsy Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Ludzie? Po moim trupie! Ja jestem za duchem złego alicorna który opętuje innych by siać chaos i śmierć Link do komentarza
WilczeK Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Ja jestem za dodaniem wielkiej snopowiązałki Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Tylko nie ludzie, proszę! Chrys by mogła powrócić, albo tak jak ktoś już powiedział niech potwory zrobią mały ,,wypad" z Tartaru. Link do komentarza
Real Brony Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Również jestem zdania, że jak na razie nie potrzeba nowych antagonistów. Mam nadzieję, że w sezonie czwartym zostanie rozwinięty wątek z Sombrą i ewentualnie Discord (pomimo swojej transformacji w "tego dobrego") coś znowu zmaluje. No i prosiłbym, bez ludzi, dziekuję. Bez urazy dla nikogo, ludzie mi jakoś nie pasują do Equestrii, a przynajmniej nie w serialu. Link do komentarza
Turoń Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Ja jestem za szczekającą Screw Loose, ewentualnie może być destrukcyjność i Derpy Link do komentarza
Turoń Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Poniekąd podobny motyw już był (np odcinek z rosnącym Spikiem), dla Mnie Derpy wcale nie musiałaby być powiększana,ta scena mówi sama za siebie: Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Chcę powrotu Jego Wszechmocnej Wysokości Króla Sombry. Albo kogoś równie/bardziej cienistego Ludzie w Equestrii? NIGDY, PRZENIGDY W ŻYCIU!!! Link do komentarza
Turoń Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 No mogliby, myślę że uszczęśliwiłoby to niejednego hahah odcinek z Derpy^^ Albo Szczekająca Screw Loose która ucieka z psychiatryka i np szczekając nie daje nikomu spać przez co nikt nie może się wyspać poprzez co wszyscy mają kiepskie nastroje , po kilku tygoniach braku snu zaczynają mieć halucynacje i w ostatecznosci jedni popadają w obłęd drudzy w śpiączkę i do tego zaczynają się schodzić dzikie psy do wioski które są bardzo głodne Link do komentarza
Turoń Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Ale wtedy z tego co pamiętam, była z pielęgniarką więc co najwyżej była wtedy nie tyle co wypuszczona ,a leczona ambulatoryjnie. Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Lightmare Sun! Była NMM, więc niech będzie LMS! Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Zła wersja Celestii jako wielki antagonista nie jest najlepszym pomysłem. To by była zrzynka z Nightmare Moon. Za to jakby zrobić innego Wielkiego Złego, który wyzwala to, co w Celestii najgorsze i robi z niej swojego pomagiera... Link do komentarza
Juventino Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Cokolwiek by nie mówić, w generacji pierwszej byli całkiem fajni antagoniści. Przynajmniej z wyglądu - wyguglujcie Scorpana, Tireka albo Grogara. Sprawiają wrażenie niezłych badassów, choć nie wiem jak się zachowywali, bo starych generacji nie oglądałem. Rzekłbym wręcz, że są zbyt mroczni jak na obecną generację Ale kto wie, może będzie jakieś nawiązanie. Powrót starych wrogów? Sombra jak najbardziej, nie został jeszcze wyeksploatowany i chciałbym dowiedzieć się o nim czegoś więcej. Ale Chrysalis? Jak nietrudno zgadnąć, uwielbiam tę postać, ale jej powrót byłby zapewne wciśnięty na siłę. Kolejna akcja z podszywaniem się pod kogoś? Powielanie starych pomysłów nie ma sensu. Discord zapewne jeszcze się pojawi, tyle, że w roli sprzymierzeńca. Widzę to tak: nowy wielki zły (lub Sombra) spróbuje zwerbować Discorda na swoją stronę podczas decydującej rozgrywki, jednak nasz Element Chaosu (po burzliwych wewnętrznych wahaniach) postanowi ostatecznie pozostać na usługach Celestii. Link do komentarza
koszerny dawid Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 @up mogł by to być całkiem pro odcinek tylko wątpie żeby autorzy od tak poprostu przebili te otoczke "wszechmocności" Celestii. Sam pomysł dobry i też bym obejrzał. A te kopiowanie Nightmare Moon do Celestii narobiło by bałaganu wśród fanów, że skończyły się już pomysły i seria się knoci. Celestia zamieniona w złą - LIKE Celestia samoistnie zmieniająca się w LMS - DISLIKE Link do komentarza
Recommended Posts