Turoń Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Eriks, to bardzo dobry pomysł. Jak mnie natchnie to zrobię^^ Discord'a moża nwet zrobię w swoim swoim stylu..hmm i też Grogara chcę maznąć (z g1) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Są świetne *.* Gdybyś nie miał zamówień to poprosiłabym Cię o Raindrops w twoim stylu. Są piękne :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Prace są ładne i oryginalne to fakt, ale osobiście tematyka mi się nie podoba zbytnio Tak czy siak, masz ciekawy styl i to jest ważne. Pracuj dalej i powodzenia ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Jest nawet dobrze. Może kiedyś zrobisz jakiegoś kucyka wraz z szczegółowym tłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Discord Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 WOWOWOWOWOWOWOWOW, i jeszcze raz WOW! Obrazek jest Prześwietny przez wielkie "P". Wiedziałem że Discord w twoim stylu będzie dobry, ale to mnie rozwaliło. To jeden z lepszych rysunków władcy chaosu jaki widziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Eriks, ja bardzo Ci dziękuje za pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Wow *o* Najstraszniejszy Discord jakiego widziałam :3 Świetne skrzydła <333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Jak to to robisz że tak pięknie rysujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Przepiękny Discord. I jeszcze raz zapytam o to co poprzednim razem, bo chyba nikt nie zwrócił uwagi na mój post. Czy jak będziesz mieć wenę i czas no i chęci oczywiście to czy narysowałbyś dla mnie Raindrops w twoim stylu? Może być turoniowata, zależy jak by Ci się chciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 ej Turoń kiedy nowe prace ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Eh to teraz trochę hejtu żeby nie było za słodko , to NIE jest Discord , to NIE jest istota inteligentna , fakt jest fajnie narysowany ale jego wyraz twarzy nie przedstawia istoty inteligentnej , przypomina to szykującego się do skoku jaguara , albo zerglinga (trolol) , to NIE jest wszechwładny pan chaosu , tylko tępe zwierzę . Wygląda to tak jakbyś go chciała na siłę zdemonizować. Chociaż jestem prawie pewien że tak było , wnioskując z większości twoich postów widzę że jesteś młodocianym moherem i '' zagorzałą katoliczką '' , nie istnieje dla ciebie coś takiego jak odcienie szarości , wszystko co nie jest moralnie białe jak śnieg musi zostać zniszczone . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Mi się podoba. Masz talent Turoń (Toruń) Każdy może jak chce rysować postacie, skoro jako ludzi rysują. Uprzedzenia tu lepiej w kieszeni zostawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Ale moj Discord się przecież uśmiecha Raindrops dla Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Muszę przyznać. Twoje prace są świetne! Chętnie zobaczę więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 LOL wymiękam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Derp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Śmieszna. Świetna praca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Odpowiednio derpowata Derpy xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 :O OMG to jest świetne. Te rysunki są przepiękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Bardzo dobre arty, mają w sobie to "coś" a niektóre są lekko mroczne co mi się bardzo podoba. Discord...majstersztyk , a Derpy poprawiła mi humor XD more! I want more! masz talent nie ma co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Turoń to może narysuj mojego kuca Ruby? Ruby Na tym rysunku ma zeza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Wiesz że to jest boskie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Awww... Derpy jest słodka. To spojżenie mówi samo za siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Ruby dla Rubinki^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts