Vector_Prime Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Pomysł z obecnością na chatach Celestii mógłby się sprawdzić. Myślę, że należałoby jednak zaostrzyć kary za głupie komentarze o molestii. Inaczej to się prędko nie skończy. Można byłoby utworzyć temat ,,za co lubicie Celestię" albo ,,czym Celestia wyróżnia się na tle innych poników". Coś, gdzie inni mogliby sobie przypomnieć zalety księżniczki. Po obejrzeniu MMMystery on the Friendship Express wpadłem na pomysł, by zorganizować zabawę, w której każdy mógłby wymyślać własne danie, opisać i może nawet narysować. Jedyną granicą byłaby oczywiście wyobraźnia. Coś na wzór konkursu organizowanego przez Celestię z wspomnianego odcinka. Co o tym sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Lipiec 15, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2012 Hej... a to już jest pomysł! Pomyślę nad dokładną formą takiego konkursu i będziemy robili sobie smaka przez internet xD I dyskusje... No, albo ja je założę, albo Ty. To też się zrobi. To już mamy bazę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Wpadłem właśnie na heretycki pomysł do "Zapytaj" Chrysal ze swoją armią serowych robali wpadli na zamek, nie tak mocni jak ostatnio, jednak zdołali uwięzić Celestię na tydzień (czemu aż tyle? może Celestia zrobiła to celowo, bo chciała się wyspać w alternatywnej pozycji? nvm) i siłą zagarnęli Zapytaj. Streszczając Celestia uwięziona, chrysal odpowiada... Herezje jakich mało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Kuoth ma fajny pomysł ! A czego tu brakuje ? może tego że powinien być jeszcze jeden avatar prócz Tarreth'a bo jak mówią co 2 głowy to nie jedna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Gdyby ktoś był potrzebny, Tarr z pewnością by taką osobę sobie znalazł, nie sądzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 War wiem że na pewno by znalazł ale skoro się pyta co chcemy zobaczyć w wątku Celesti, to ja uważam że 2 osoba kierująca działem by się przydała a to że aktualnie nie jest potrzebna to nie znaczy że nie będzie drugiego avatara Celesti. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Brakuje tu działu sportowego!!!!!! Mam nawet pomysł Rainbow Dash Club- Club skupiający ludzi, ceniących sobie aktywny tryb życia. Ahm, tylko, że tu chodzi o dział poświęcony Celestii. ~Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Można by coś powiedzieć o wcześniejszych władcach Equestrii. Jak Celestia objęła władzę? Jeżeli ma już ponad tysiąc lat to czy musiała "usunąć" poprzedniego władcę ( własnych rodziców )? Może była przywódczynią jakiejś rewolucji? A może jest tyranką? Powinna się tu znaleźć historia królewskiego rodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Lipiec 31, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2012 RedSky, to było tłumaczone w serialu. Ogólnikowo, niedokładnie, ale było. I można dopisać resztę/to, co było wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Wujek google wszystko mi wyjaśnił. Ten artykuł odpowiedział na moje pytania ale postawił też nowe. Najważniejsze to: Jaką dokładnie mocą dysponuje Księżniczka? Krótko mówiąc: temat dotyczący wszystkich niejasności o tej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 1, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2012 To też jest dobre, nawiązałaby się ciekawa dyskusja. Popracuję nad tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 W Regnum Solis ostatecznie są pustki i prawie nikt tu nie zagląda. Moim zdaniem maxkeypl ma racje,ale nie od razu avatar. Może regent? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 7, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Pustki, pustki. No, pustawo. Lecz to dlatego, że boje się cokolwiek zrobić, by nie skończyło się na tym, że znowu z Celestii zrobią jakiegoś trolla, tyrana, czy pedofila. regent - Nie wiem, co on miałby robić, bo i pytania i "Ja, Alicorny i Ja" mają tylko i wyłącznie moją wizję, której nie pozwolę ruszyć. Mógłbym oddać w jego ręce pamiętnik i konkurs ostatecznie... Nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Jak na razie nie jest aż tak źle. Przynajmniej ktoś tu od czasu do czasu zagląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 7, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Prawda. No i dzięki, że przypomniałaś mi, co mam robić w najbliższym czasie wolnym xD update, update... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Prawda. No i dzięki, że przypomniałaś mi, co mam robić w najbliższym czasie wolnym xD update, update... Nie ma za co xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 A gdyby tak jakiś konkurs? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 14, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Był niedawno, czekam trochę, by go reaktywować. Poza tym, Celestia jest na diecie po ostatnim konkursie D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maggie Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 A gdyby tak zrobić quiz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 15, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Quizu nie dam, bo Celestia nie jest postacią, z którą da się quiz zrobić. Chyba, że nie będę pytał o nią, tylko rzeczy z nią związane. Monarchia itd. A to wątpię, by przeszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Pytać naprawdę szczegółowo z tego co mamy. Czyli np. wklejasz screen wycięty gdy Celestia wypowiada jakieś (nieco słynniejsze zdanie) i zadajesz pytanie co to było... Jeśli nie, to chętnie się tym zajmę. Co byś powiedział na mały event z "Zapytaj Philomene"? Wyjaśnia chyba są zbędne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Tarreth, jeśli ja z Luną potrafię, to Ty z Celestią spokojnie wyrobisz... Celestia często pojawia się na chwilę, więc pytań setki, choćby dać fragment listu do niej i spytać z jakiego to odcinka. Polecam :3 http://mlppolska.pl/Watek-Co-wiesz-o-Ksiezniczce-Lunie--2937 Co byś powiedział na mały event z "Zapytaj Philomene"? Wyjaśnia chyba są zbędne... I każda odpowiedź to fragment jej śpiewu/krzyku/pisku itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Jest pomysł, spisać go zanim ucieknie. Księżniczka Celestia jak się dowiedzieliśmy odwiedza w funkcji reprezentacyjnej wiele krajów. Jest to dobrym podłożem pod nowy temat w dziale. Księżniczka pytałaby się userów o zdanie na tematy reprezentacyjne. Trudne sytuacje polityczne, odpowiednie podarunki i przemowy. Wszystko dla dobra Equestrii! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Ja proponuję konkurs polegający na upieczeniu ciasta. A zaczęłoby się od tego że Księżniczka Luna ma niedługo urodziny i Księżniczka Celestia stwierdziła, że wypadałoby żeby na przyjęciu urodzinowym dla Luny nie zabrakło też tortu więc Księżniczka sprowadziła do Canterlot samych mistwórz cukiernictwa, aby zrobili specjalny urodzinowy tort dla naszej kochanej Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Tak wpadłem na pomysł pisząc w temacie "Czyj to sen", że można by zrobić coś podobnego dla naszej słonecznej władczyni tylko coś w stylu "Czyj to list". Mamy treść (nie musi być długa) czyjegoś listu i kto mógł go napisać. Nie wiem czy pomysł się przyjmie, ale może dojdzie jako coś nowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts