Hidoi Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Ja, bo gram w Minecrafta i to jest takie czarne. Ale niech będzie Bart Link do komentarza
Bafflord Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Gratulacje dla Littlebarta, zgarnął główną nagrodę, którą jest... *odbiera kopertę od składu sędziowskiego składającego się z Pinkie, Pinkie i Pinkameny* ...Węgiel! Najwyższa stawka, to się nazywa szczęście! Tego się chyba nikt nie spodziewał, prawda? Przynajmniej ja się nie spodziewałam. Ale wybór sędziów nieco mnie zaskoczył, osobiście bym dała te nowe Lamborghini, które było nagrodą pocieszenia! Najwyraźniej sobie zasłużył. W każdym razie, następną zabawką jest... No bo kto nie marzył o bujanej Applejack? Nikt...? To teraz już może zacząć . Cóż, Applejack lubi rodea, więc teraz będzie można osobiście się z nią w nie pobawić. Wspaniały pomysł! Niestety do zestawu nie dorzucamy lassa. Trzeba je sobie skombinować samemu. Kto zasłużył sobie na drewnianego przyjaciela (swoją drogą, bujana Applejack to niezła ironia)? Jak myślicie? Edytowano Marzec 6, 2014 przez Baffling Link do komentarza
Bafflord Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Świetnie! Teraz KreeoLe będzie się mogła bujać razem z Applejack. Ha, to wprost wybornie, wprost wybornie! Teraz możemy wprowadzić w życie drugą część naszego szatańskiego planu... To znaczy... przedzielić komuś następną zabawkę... Tak, właśnie to miałem na myśli. Ale przecież planowaliśmy wykorzystać te sto dwadzieścia cztery kaktusów, dwa olbrzymie kawałki styropianu i piankę modelarską, by zbudować... Cii! To tajemnica, pamiętasz? A, no tak! Dobra, to ja może zademonstruję wam kolejne dzieło światowej klasy wytwórni "Pinkie Pie sp. z o o."! Bazooka? Jesteś pewna, że to zabawka? Oczywiście! Czy wiesz ile można mieć z nią zabawy? Pewnie całkiem sporo. Przynajmniej do czasu... Korzystaj teraz, płać później! To sprawdzona metoda ! Może i racja. W takim razie... Komu przydzielilibyście takie cacuszko? Chętnych z pewnością nie brakuje... Link do komentarza
Lisica Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Hm... Parabellum Edge Link do komentarza
Bafflord Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Niech więc będzie Parabellum Edge. Cudownie! Bazooka z pewnością gwarantuje wiele niezapomnianych chwil! Taa... Na dodatek później możesz mieć spooro czasu na ich wspominanie. W paskowanej koszulce. E tam, czepiasz się. Spójrz lepiej co tym razem udało mi się skombinować... Hmm... Co to w ogóle jest? Nie mam zielonego pojęcia . Ale jest steampunkowe, więc fajne. Z pewnością wygląda bardzo spektakularnie. Kandydaci na nowych właścicieli czegoś takiego powinni się z łatwością znaleźć. Dokładnie! Sama użyłabym tego do zjazdu z największego wzgórza z okolicy, ale może inni znajdą jakieś ciekawsze zastosowanie. Czekamy na propozycje! Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Po Prostu Tomek, bo tak. Link do komentarza
Lisica Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Po dłuższym przeszukiwaniu list userów... Willy Foo Foo Link do komentarza
Bafflord Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Tomek, Tomek... Tak, niech ma coś z życia przed wyjazdem wgłąb piekła. A tymczasem po długim okresie posuchy i deszczu wiór nadszedł czas na... Kolejną zabawkę! Tylko trzeba z nią uważać, bo można zrobić komuś krzywdę. Taak, szkoda tylko, że nikt tego nie powiedział tobie i nieomal mnie zgilotynowałaś gdy spałem. Chciałam cię tylko obudzić! Skąd miałam wiedzieć, że te lśniące zakrzywione ostrza były naprawdę ostre? To ci dopiero zagadka... W każdym razie, czas najwyższy zaprezentować wspomniane cudo... Świetne, prawda? A do tego jakie użyteczne! Pierwszy raz kroiłam ser bujając się w tył i przód! Choć niestety porysowałam też troszkę podłogę. Tym zdecydowanie nie powinno bawić się domu. Bierzcie póki trwa oferta promocyjna! Dorzucamy gratis bezprzewodową ładowarkę do ostrzy? Miałem raczej na myśli wysyłkę, ale też może być. Tylko kto powinien otrzymać taki sprzęt? Jak myślicie? Link do komentarza
Bafflord Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Nikt nie chce takiego fajnego cacuszka? To może ja sobie je wezmę. Pewnie fajnie się nim kroi ser. No jasne, że tak! Wszystko inne też. Raz omal nie ucięłam sobie głowy, gdy nim wymachiwałam! Eee... brzmi zachęcająco. Także tego... ktoś chętny? Link do komentarza
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Lisica-chan bo nie mam pomysłu. :T Link do komentarza
Bafflord Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Ok, Lisica-chan otrzymuje Konika na Biegunach Natychmiastowej Śmierci +2. Dziękujemy za kupno produktu z naszego zakładu. Za nieprzewidziane obrażenia/samozapłony/zniszczenie świata nie odpowiadamy. Oferta ważna do wyczerpania zapasów, bądź użytkowników. Podczas wybuchu wojny można używać Konika jako wierzchowca. Niestety nieszczególnie mobilnego. Ty tam gadu, gadu, a przecież nasza wspaniała, niepowtarzalna... ...Godzilla czeka na nowego właściciela! Można ją karmić, pieścić, wyprowadzać na space... Hmm... chyba lepiej omijać Tokio. Dlaczego? Mały chaos jeszcze nikomu nie zaszkodził . Powiedz to poszkodowanym. Zresztą, nie moja to sprawa. Bierze ktoś zwierzaka, czy mam go odesłać z powrotem na dno zamarzniętego atomowego syberyjskiego jeziora? Spójrzcie na ten słodziutki pyszczek! Zlitujcie się na tym maluszkiem! Link do komentarza
Mały Hehesz Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Ale fajowa godzilla No to nich ją sobie Cassidy weźmie, ona lubi takie zwierzaczki Link do komentarza
Lisica Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Night Fury AKA Cassidy Link do komentarza
Cassidy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Ja tam wolę smoki. niech Mephisto Pheles (czy jakoś tak) sobie weźmie. Link do komentarza
Bafflord Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Godzillę otrzymuje Night Fury'owa Cassidy, gratulacje! Skoro wolisz smoki, to może uda ci się jej wykształcić skrzydła? Latająca Godzilla strzelająca laserami z oczu i ziejąca ogniem to byłoby coś! A tymczasem w równoległym wymiarze... Pamiętacie jak za pomocą magicznego stawu stworzyłam sobie kopie samej siebie? Ha, to nie był najlepszy pomysł... Dlatego postanowiłam to powtórzyć, ale z pluszakami! Ludzie podobno lubią pluszaki, chociaż nie wiem na co im one, przecież nie wybuchają... W każdym razie, Pinkie namnożyła pluszaków i teraz trzeba oddać komuś całą gromadkę. Jeśli ktoś ma wystarczająco dużo miejsca w domu, niech się zgłosi. Nie każcie im czekać! Możecie przydzielać je pojedynczo, albo wszystkie na raz! Nazwijmy je po prostu od Pinkie 1, do Pinkie 6, ok? Sama bym je sobie zostawiła, ale niestety miałabym dla nich za mało czasu. Gummy mi wystarczy! Link do komentarza
Nogalik Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Kapi, ponieważ bardzo lubi Pinkie. Link do komentarza
Cassidy Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Kamil 94 PL... nie ciś namieszałam .-. Chodzi o tego co prowadzi Pinkie Quiz. Link do komentarza
Recommended Posts