Mati9319 Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 Oczywiście, że Vandal! Chyba nie muszę mówić dlaczego xD Link do komentarza
Vermik Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 Krokodyl...? Kirara! Link do komentarza
Vanadiss Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 Vandal, niechaj się nacieszy tą gumową lalką gumowym Gummym (masło maślane...) Link do komentarza
Porter Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 @Vandal Dzięki, ale RACZEJ należy się Tobie. Vandal. Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Marzec 13, 2012 Autor Share Napisano Marzec 13, 2012 Dzisiaj tak na szybciutko niestety, ja jeszcze dobrze na klawiaturze nie umiem pisać, a mój Avatar oblewa sukces z jakiegoś niemieckiego i nie jest w stanie pisać... Vandal gratulacje dostajesz gumowego Gummy'ego Kuoth coś mówił, że zbliżają się tu jakieś święta i, że w świąteczny poniedziałek lejecie się wodą, więc pogrzebałam w kufrze i znalazłam to: Pistolet na wodę, nie wiem jak się tego używa, ale Wy pewnie wiecie 1. Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek - Vandal 6. Kuchnia - Kirara 7. Pedobear - Vanadiss 8. Kombajn - SiewcaYI 9. Gra "naziopoly" - Avanidius 10. Kredki - Lemuur, Elizabetta 11. Mały majsterkowicz - Xyz 12. Mikser DJ (tudzież deck) - Niklas 13. Klocki magnetyczne - Flutteryay 14. PSP - SiewcaYI 15. Dmuchany krokodyl - Vandal 16. Pistolet na wodę - ??? Link do komentarza
Sliver Napisano Marzec 13, 2012 Share Napisano Marzec 13, 2012 Pistolet? To musi być zabawka stworzona dla Avy Link do komentarza
Siewca YI Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Omg... Wchodzę sobie w temat pacze... I mam kombajn, klocki, psp (sweet xd) Pistoleta Chumchum! Przecież lubisz takie zabawki xd Link do komentarza
Mati9319 Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 No to tak: pistolet na wodę --> pistolet --> pistolet na wampiry --> pistolet na srebrne kule --> srebrne = silver Wynik? Sliver! ^^ Ale żem wymyślił xD Link do komentarza
Ecape Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Avanidius - będzie miał zestaw do Naziopoly Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Marzec 14, 2012 Autor Share Napisano Marzec 14, 2012 Ten przedmiot przypominający klamkę dostaje Avanidius! Następną rzecz można nazywać magiczną Czy to coś od Twilight? Nie, ale też od kogoś po szkole magicznej Od Solara? Też nie, nie w tym świecie szukasz Czyli coś od twojego znajomego ze szkoły magii? Tak, dokładniej od dyrektora 1. Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek - Vandal 6. Kuchnia - Kirara 7. Pedobear - Vanadiss 8. Kombajn - SiewcaYI 9. Gra "naziopoly" - Avanidius 10. Kredki - Lemuur, Elizabetta 11. Mały majsterkowicz - Xyz 12. Mikser DJ (tudzież deck) - Niklas 13. Klocki magnetyczne - Flutteryay 14. PSP - SiewcaYI 15. Dmuchany krokodyl - Vandal 16. Pistolet na wodę - Avanidius 17. Różdżka - ??? Link do komentarza
Nox Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Jest to czarna różdżka dambledore-a Jako iż interesuję się magią i na poważnie i dla zabawy głosuję na siebię samego ^^ tak tak przeczytałem całego Harrego Potters Głosować można na siebie, ale takich nie biorę pod uwagę Link do komentarza
Lemuur Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Magia > Twilight > Vermiiik. Link do komentarza
Porter Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Mam 2 powody czemu ja 1 Mój tok myślenia (może kogoś przekona ) magia>nauka czarów>nauka>oceny>bardzo dobre oceny> ja 2 Mój nick przypomina dwa posty wyżej wymienioną postać (tą drugą dla jasności;)). Link do komentarza
Flutteryay Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 SOCZEK! Ona jest magiczna! Link do komentarza
Mati9319 Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Głos zdecydowanie na Vermiiika xD Link do komentarza
Skysplit Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Również dałbym Vermiiikowi Link do komentarza
Vandal Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Różdżka? Meh... To jest sprzęt dla prawdziwych mężczyzn! Niech będzie dla Vermiiika, bo się nie narzucał. Mi w żadnym wypadku nie dawajcie! Preferuję kostur. Link do komentarza
Raztorn Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Vermiiik. Popieram Vandala kostur wymiata,ale i tak wolę siekierę Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Marzec 15, 2012 Autor Share Napisano Marzec 15, 2012 A taki ładny kijek by był To różdżka... Oj wiem, mówiłeś mi. Pamiętasz jeszcze jak się czaruje? Pamiętam, pamiętam... To może wyczarujesz następną zabawkę? Już się biorę Rzuca zaklęcie przywołując coś o dziwnym kształcie Co to jest? Wygląda na portal gun'a 1. Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek - Vandal 6. Kuchnia - Kirara 7. Pedobear - Vanadiss 8. Kombajn - SiewcaYI 9. Gra "naziopoly" - Avanidius 10. Kredki - Lemuur, Elizabetta 11. Mały majsterkowicz - Xyz 12. Mikser DJ (tudzież deck) - Niklas 13. Klocki magnetyczne - Flutteryay 14. PSP - SiewcaYI 15. Dmuchany krokodyl - Vandal 16. Pistolet na wodę - Avanidius 17. Różdżka - Vermiiik 18. Portal Gun - ??? Link do komentarza
Siewca YI Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Kiedyś chciałem taki użyć, aby wejść do mc xd. Portala również przeszedłem. Hmm Gawciu. Link do komentarza
Recommended Posts