Neiter Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Jest to jeden z pomysłów na zabawę, które podrzucił mi system6 (dzięki )Najlepiej go zacytuję, gdyż pewnie ja napiszę tak, że nie zrozumiecie mnie :dodgy: wybierasz usera forum a reszta dopasowuje do niego jakis styl ... np. metal .. dres , punk , hipster itd + uzasadnienie dlaczego tak nie inaczej Mam nadzieję, że wam się spodoba, a na pierwszy ogień idzie właśnie system6 za podrzucenie tego dosyć ciekawego pomysłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 SYSTEM, SYSTEM! Wójcio Avanidius ogarnie Ci zaraz BEZBŁĘDNĄ stylówę! Na pierwszy rzut: - Może coś klasycznego? Coś z przesłaniem? Coś jak... SYSTEM OF A DOWN. No oczywiście! Inaczej być nie mogło. Walniesz sobie bródkę, nie będziesz ścinał i włosów przez pół roku, ubierzesz się w jaką azerską, kazachstańską ( czy pierun ich tam wie ) koszulkę i voilà! Zalecane jest jeszcze śpiewanie bez większego sensu o terakotowym cieście i bananach. Od czasu do czasu możesz walnąć kawałek z przesłaniem politycznym. STANIESZ SIĘ SŁAWNY. Ewentualnie, jeśli nie pasuje ci ten styl... To może coś z drugiej strony barykady? Zostań częścią systemu! Dobra płaca, wczesna emerytura, wygodne godziny pracy i ( uwaga! ) nieograniczony limit pałowania na dzień. Bierzesz porządnego drąga i lejesz ludzi do krwi! Cóż za klasa! Cóż za styl! Jeszcze dostaniesz ( O LOLADA! ) zacny hełm i dżezi maskę przeciwgazową. Teraz usiądź spokojnie, weź dwa wdechy i to ogarnij EDIT: Po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że coś jest ze mną o tej porze niezbyt teges . Rozminąłem się z tematem, ale ****! Te stylówy są w sam raz dla ciebie. Uznajmy je więc za argument... A co do stylu... Pierwszą nazwijmy metalem, a drugą hipsteriadą! No bo walka z systemem jest TAKA mainstreamowa. Weźmy raczej i dołączmy do niego. Czyli METAL lub HIPSTER. Bwahahaha hahaha (LOL) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 Hm, elegancki, acz surowy... Pewny i odważny... No... Jakaś gwiazda rocka na pewno ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 Imho jakis rockman (haha) poloczony dresem 40/60 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Luty 23, 2012 Autor Share Napisano Luty 23, 2012 Brawo system, zostałeś rockmanem No dobra, czas na Cahira Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 23, 2012 Share Napisano Luty 23, 2012 HYAAAA! Cahuś... różowy fursuit jak Hello Kitty ^^ Tyle, gdyż nie wiem do jakiego stylu mam to zaliczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Cahir? Hm. W pełni popieram Warmena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Jak dla mnie zapuszczony gruby nerd xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 moze normalny Geek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Luty 24, 2012 Autor Share Napisano Luty 24, 2012 Gratulację Cahirze. Zostałeś grubym, zapuszczonym nerdem w różowym stroju Hello Kitty Następna osoba: Vermiiik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 hmmm Japoński typ zboczeńca... może ktoś z anime... hmmmm może coś w deseń tego gościa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Tentacle Man. ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Vermiiik -> Vermin -> Skaveni D: Bycie szczuroludziem ćpunem to jest to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Luty 24, 2012 Autor Share Napisano Luty 24, 2012 No i brawo, Vermiiik zostaje japońskim szczuroludzkim ćpającym zboczeńcem z czterema mackami. Następna ofiara osoba do ubrania: Vanadiss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Takie coś! Bobas przebrany za kruka-albinosa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Wiedziałem... Wiem, że wyobraźnia zapewne was pokieruję do grubasów w strojach ptaków, aczkolwiek miło będzie się obserwowało wasze zdanie o mnie... EDIT: Vermiiiczku, rozumiem, iż widzisz mnie jako nindżę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Nie pytajcie mnie, bo nie potrafię tego opisać, ale po prostu uważam że to idealnie pasuje do Vaniego. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Link się zepsuł, już naprawiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Vanadiss? Masz na myśli Rejwena? Taki różowiutki się zrobił, to ja bym go tak ubrał: Koszulka: i spodnie takie, bo dobrej muzy słucha: Stylowo i ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Luty 24, 2012 Autor Share Napisano Luty 24, 2012 Różowiutki kruk-dziecko-albinos ze stylowymi spodniami :3 A jak ubierzecie: elizabette? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Elizkę bym ubrał w moją fanowską koszulkę Xyz style ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Hmmm eli ubrałbym na taki lekki rock style z domieszką clubbingu XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Moro! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 O Pannie Swann mowa? Nothing more to do there, Singapurskie odzienie z ozdobami, szpiczasta czapeczka i prosty miecz to wszystko, co Elizabettcie zaproponowałbym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Luty 24, 2012 Autor Share Napisano Luty 24, 2012 Singapurskie moro chwalące Xyza Czas na FreeFraQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts