Ravin Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Martwi mnie postawa takich duchownych bo rzeczywiście niektórych mogą zniechęcić do chrześcijaństwa. Niech się zajmą prawdziwymi problemami, a nie szukają diabła w bajce o przyjaźni. Pozostaje wierzyć, że to tylko wyjątki. Link do komentarza
Caduto Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Kurde , co ten ksiądz bierze . Musze koniecznie dostać namiar na jego dilera . Tak serio to uśmiałem się po pachy , a tak z drugiej strony , boże w jakim ja kraju żyje . Link do komentarza
Mellie Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Chyba ksiądz za dużo wypił wina na mszy C: Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Haha Haha haha Jeżeli twoje dziecko ogląda ,,Kucyki Pony'' to wiedz że coś się dzieje . Po pierwsze :Szatan przyjechał na kucyku pony ?Naprawde ?Jakbym nie wiedziała że to artykuł to bym myślała że to jakieś jaja są Po drugie : Już rozumiem jak się uparli na ,,Harrego Pottera '' ale co zrobił im Kung fu panda ? Po trzecie :niszczyć pod pozorem niewinności - mówi ksiądz. Jeżeli każdy by tak patrzył na świat to ja już nie wiem co kto by miał robić To jedna z największych głupot jakie istnieją według mnie . Przynajmniej czytając artykuł można się pośmiać Link do komentarza
Darth Canducus Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Wiedziałem że Kościół może zabronić słuchania metalu, grać w gry komputerowe typu Diablo itp. Ale nasze kucyki ?! Ten świat schodzi na psy... Link do komentarza
SzmaragdowyWilk Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Straciłem wiarę w ludzkość.... Ja nigdy tej wiary nie posiadłem ;_; Właśnie znalazłem nową rzecz która czyni mnie wyznawcą szatana. Fajnie ;_; Link do komentarza
Anathiela Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Jakby kto nie wiedział, to pełno szatanów w okół nas. Czasem nie zdajemy sobie nawet z tego sprawę. Skoro pony to szatan, to i internet również. Link do komentarza
Caduto Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ten ksiądz to nie do końca normalny jest , na miły bóg co mamy oglądać . Telewizje TRWAM i Słuchać radia Maryja , chodzić co dzień do kościoła i nosić mohery ?! Przecież to chore , szatana bym zaczynał szukać za murami kościoła w sutannie . Wśród tych wszystkich przekupnych gnid i pedofilii , kościół upada właśnie przez takich ludzi . A ci prawdziwi księża z powołania a nie z przymusu płacą wysoką cenne będąc szufladkowani razem z wyżej wymienionymi . Link do komentarza
Nosacz Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ja przeczytałem parę linijek i sobie odpuściłem. Nie będę się przejmował Brukowcem i nawiedzonym księdzem. "Kucyki PONY" - Kiedy oni nauczą się angielskiego i zrozumieją, że te dwa słowa to jest to samo ? - Inglisz isz Isi Kuczyki Kuczyki to zuo. A tak na serio to jeśli wg. niego jestem Satanistą to (armia moherów pewnie już szykuje na mnie akcję desantową ) szczerze mówiąc mnie to nie obchodzi. Link do komentarza
Anathiela Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ten ksiądz to nie do końca normalny jest , na miły bóg co mamy oglądać . Telewizje TRWAM i Słuchać radia Maryja , chodzić co dzień do kościoła i nosić mohery ?! Przecież to chore , szatana bym zaczynał szukać za murami kościoła w sutannie . Wśród tych wszystkich przekupnych gnid i pedofilii , kościół upada właśnie przez takich ludzi . A ci prawdziwi księża z powołania a nie z przymusu płacą wysoką cenne będąc szufladkowani razem z wyżej wymienionymi . Zapomniałeś o czymś jesteśmy tylko ludźmi, i nie powinno to nas obchodzić co kto mówi, w ten sposób sami odpowiadamy agresją, i stajemy się podobni do tych agresorów. Link do komentarza
Awers Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Mam do was prośbę. Nie traktujcie zdania jednego księdza jako opinii całego kościoła. Zawsze byli księża fanatycy i normalni kapłani. Nie można zrażać się do kościoła z powodu zdania jednej osoby. Link do komentarza
Caduto Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Zapomniałeś o czymś jesteśmy tylko ludźmi, i nie powinno to nas obchodzić co kto mówi, w ten sposób sami odpowiadamy agresją, i stajemy się podobni do tych agresorów. Być może masz rację , ale jak rozmawiać kiedy nawet kościół hejtuje. PS. Poproszę o opinię , znajomego księdza który nie jedno już widział . Ciekaw jestem jego reakcji na mlp i czy też dopatrzy się tam szatana. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ten ksiądz się myli!Szatan przyjechał na hulajnodze!Znałem jeszcze stronę na której była mowa o "Koniku Pony" który magiował nasze boskie dzieci by przeszły na stronę diabeła ale teraz nie mogę tego znaleźć ;_;. Fajnie by było gdybym się do tej gazety dorwał.Wreszcie bym coś poczytał ;_;.Chociaż zgaduję że w gazecie jest dokładnie to samo co w artykuliku który znajduje się w linku. Link do komentarza
BlackOut Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Właściwie w artykule nic o kucykach nie było. Przepraszam, kucykach pony! jedynie w tytule. Co do szatana jeżdżącego na kucyku, to co powie o tym że mamy w serialu Crankago (sorry jak przekręciłem) osła. A na ośle Jezus przyjechał do Jerozolimy. najbardziej mnie jednak rozbawiło tłumaczenie Hello Kitty. To wszystko co mam do powiedzenia. idę na cmentarz odprawić czarną mszę na cześć NightmareMon. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ludzie.. Błagam Was, serio bierzecie takie rzeczy na serio? Litości D: Osobiście nieźle się uśmiałem z tego artykułu, serio niektórym się nudzi i nie wiedzą co gadać/pisać już. W takim razie co dla księży mamy oglądać jeśli we wszystkim jest Szatan Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 JA powiem tylko jedno na ten temat. To jest po prostu śmieszne nic więcej. Mam to samo zdanie co PitPl. Link do komentarza
Artem Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Też mam to zdanie co wyżej, śmiechu warte, zrobili pewnie artykuł na siłę nie wiedząc co piszą i się cieszą... Link do komentarza
Caduto Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Ale odzew jest , Reklama dla MLP jak się patrzy . Już widzę te nagłówki np. Adam "Nergal" Darski – zostaje bronies , zafascynowany szatańskimi kucykami pony . A zespół Behemoth zmienia nazwę na Behepony . Link do komentarza
Fadlan Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Gazety potrafią robić niezła wodę z mózgu. Naprawdę to się robi coraz gorsze, a księża także wywijają z tymi szatanizmami, chyba się boją, ze ludzie przestają wierzyć w Boga (coś w tym jest) ale to już konretna przesada. Ale, że nie lubię Hate'u to wystarczy tylę na ten temat. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Chcialem cos napisac, ale ten filmik w pelni wyraza moje zdanie: EDIT. Pisałem z "amerykańskiego" laptopa, który w chwili pisania posta miał amerykańską klawiaturę Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Przez takie artykuły jak ten, coraz mocniej popieram POZ oraz coraz mocniej wierzę w teorię, że ocenzurowanie Derpy to zemsta Rydzyka i ponadto uważam, że dobrze zrobiłem nie chodząc na religię A tak na serio to niech moherowe bereciki spadają od naszych kucyków, ta moherowa sekta tak samo mnie wkurza jak hejterzy uważających się za "męskich" a nas za "dzieciarnię" i "pe*two". Link do komentarza
KochamChemie Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Powiem tyle. 1.Gazeta jest "Aborczo"-pochodna, więc nie czytam. 2.Opinia jednego księdza spełnia założenia(słaba weryfikacja z innymi pasterzami Kościoła Katolickiego )że jest to opinia wyprowadzona przez idiotę. 3. ... w sumie... fakt że jest to Wybiórczo pochodne wystarcza:ming: Wnioski (Wyborcza)'=>nie czytam. Szkoda nerwów na takie....g...coś:twilight9: Link do komentarza
Radmor Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Jeeeee! Od dziś należę do sekty Bronies Większych głupot w gazecie nie widziałem (może dlatego że nie czytam). Link do komentarza
Imka2000 Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 "A co jeśli... przez to że ogłoszono kucyki dziełem demona... bronies to grupa satanistyczna i sama jestem satanistką?! " Link do komentarza
Servant Saber Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Pozycja kościoła w Polsce upada... ... a nie, przepraszam, leżący nie może upaść Link do komentarza
Recommended Posts