Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 No to żegnaj, poszukiwanie harmonii. Korzystam z kompa publicznego. Tak czy inaczej, życzę miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) Tutururu!!!!!!! (wjazd na forum z kopa i fajerwerkami) UWAGA!!!! Nie mam pojęcia jak, ale forum mi wróciło, dzisiaj sprawdzałem sobie bez nadziei na poprawę swej marnej sytuacji, wchodzę, a tu się otworzyło. Ten post będzie pewnie nieskładny jak nie wiem, ale to dlatego ,że się cieszę, bardzo, na prawdę. Zaraz wszystko powiem co i jak, jakoś to ogarniemy, ale chwilowo ogłaszam wszem i wobec, że powróciłem. Bardzo się cieszę, że znowu Was wszystkich czytam, normalnie prawię płacze ze szczęścia, już myślałem, że zginę na brak RPG (bo ani w szkole ani nigdzie indziej już nie mam okazji pograć). Pozdrawiam wszystkich serdecznie i macie ode mnie huga Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez kapi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 masz tu oddemnie ,miło cię widzieć (albo raczej czytać) oczywiście gram dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Witaj ponownie, Kapi. Miło Cię znów widzieć/czytać A i... oczywiście gram dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Witaj i Gram dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Witamy ponownie także będę grać dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Gram dalej. Teraz się wycofać to jak zdradzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 (edytowany) Planowane wielkie zmiany w sesji!!! Dobra, dobra postraszyłem wielkimi literkami, co? Tak na serio to po tak długiej nieobecności nadarza się idealna okazja fabularna na zejście się grup, zwłaszcza, że nie będzie już takiego rumoru jak na początku, bo wielu odpadło z sesji w skutek... (nikt w sumie nie powiedział czego) ale nie ma tych zacnych użytkowników. Poza tym jak można przeczytać działania grupy idącej po jedzenie, ma wielkie znaczenie globalne i przydałoby się, by każdy mógł w tym uczestniczyć, tak więc po ogłoszeniu Waszego dalszego udziału raczej znów łączymy wszystkie grupy, odbędzie się to z lekką szkodą dla sesji, bo przyśpieszymy wszystkie działania zapewne do narady z Shadow (kto wie o co chodzi ten wie...) (a kto nie wie ten się dowie w najbliższej przyszłości xD ) Chciałbym usłyszeć co Wy na to? Najprawdopodobniej całe Canterlot stanie na głowie i dlatego chcę aby wydarzenia rozgrywały się równolegle. Proszę o komentarz do takiego postępowania, bo jeśli nie będziecie chcieli to tego nie zrobię, ale wydaję mi się to najlepszą opcją. Jeśli możecie podzielcie się Waszymi cennymi uwagami na ten temat. Pozdrawiam przepinkastycznie Edytowano Wrzesień 26, 2013 przez kapi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Nie wiem co o tym myśleć :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Jeśli chodzi o złączenie sesji, jestem jak najbardziej za, aczkolwiek nie wiem, czy nie lepiej byłoby poczekać, aż zaginieni podróżnicy (mówię to o postaciach HappyHattera oraz Pokemony) powrócą do drużyn... Ale w sumie, co ja tam się znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Rodzice mi powiedzieli że nie mam własngo zdania więc nie wiem co powiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Nie mam pojęcia co się dzieje u innych, ale czekam aż będzie okazja zdobyć książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Cóż z tym było by sporo kombinowania każdy by musiał poznać resztę itd. nie mówiąc już o ilości czytania... moim zdaniem można by tak zrobić aby wszystkie drużyny się spotkał u Shadow omówiły co jest do omówienia i z powrotem do dawnego stanu rzeczy... Wtedy obie strony (zwolennicy połączenia i jego przeciwnicy) byli by zadowoleni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Arceus, Kapi ma rację. Możnaby połączyć drużyny na stałe, bo do poznawania nie ma zbyt wielu innych wędrowców. Większość zna się jeszcze z chatki Zecory, a tych kilku zawsze może się przedstawić, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 W sumie racja ja tylko wyraziłem swoją opinię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Nie ma problemu, ja też. Czekamy zatem na rozwój wydarzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Wrzesień 28, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Co do samego poznawania, to za dużo nowych ludzi nie ma, bo Wasza drużyna jest tu największa, a inne są aktualnie z mocno pomniejszonym stanem kucykowym, więc nie byłoby raczej z tym problemu, ale to wszystko jakoś ogarnę dzięki, za wypowiedzenie Waszego cennego zdania, jeslibyście mieli jakieś jeszcze pomyły i propozycje to się podzielcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Można się dołączyć do gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) Można się dołączyć do gry? Oczywiście, wystarczy się zapisać w odpowiednim wątku ^^ Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Październik 28, 2013 Autor Share Napisano Październik 28, 2013 Tak na wszelki wypadek ogłaszam ,że w moim poddziale RPGowym na forum pojawił się nowy wątek, który dotyczy także graczy z tych sesji tutaj. Tak w ogóle to nie wiem czy to mówiłem, ale byłbym wdzięczny gdybyście śledzili też tamte ogłoszenia, bo po prostu mogę zapomnieć o czymś tutaj napisać. To takie dwie chwilowo najważniejsze informacje, dziękuję Wam za udział w sesjach i miłej dalszej gry życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Czerwiec 30, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2017 Informacja dotycząca wszystkich sesji - zaczęły mi się wakacje, niestety nie będę miał tyle czasu ile przewidywałem - szczegóły zapraszam na PW, ale niemniej planuję jednak trochę poodpisywać w sesjach. Osoby dalej zainteresowane wspólną zabawą proszę o kontakt na PW i potwierdzenie, żebym nie odpisywał w zakończonych sesjach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts