Black Hayate Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Jak rzekliśmy tak zakładam temat, hohohoh. Zatem napiszcie tutaj z kim byście chcieli usłyszeć wywiad, by nie było nudno. I żeby Dec nie narzekał, że nic nie robimy Byli: - Warmen - Dolar84 - Dec - Emronn - Magenta I tak nic nie robicie, obiboki ;_; ~Dec Robimy! Nie robimy ~Stachul Robicie! ~Warmen Wypad mi stąd! Hayatuś, mnie wyganiasz? ~Warmen Jedyne, co robicie, to przeciążacie serwer ;_; ~Dec Powinieneś mi dziękować za spamy na sb, weszło o połowę więcej ludzi niż mogło ~Warmen Warmisiu, możesz zostać Dawaj screen z rekordem! Ooo <3 Hayatuś, jesteś wspaniała Macie. Oto stan rozmowy z Emronnem: ~Dec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Proponuję Arjena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Zdecydowanie z Maczi (Magentą). Barwna postać Oprócz tego Avanidius, łączy ciekawe poczucie humoru z ciekawymi i rzeczowymi opiniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Tarreth Jak nie to Fragin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Na początek chciałbym usłyszeć Arjena Zaśpo nim głosował bym na "najsurowszego z Inkwizycji" Emronna Jego piszemy przez dwa "n" ;_; ~Dec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Proponuję Emronna, tego moderatora jednego. Który właśnie teraz poszedł do lasu zbierać grzyby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Emronn. Avan. Magenta. Arjen. Nie koniecznie w tej kolejności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Emronn ! ^w^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Skyplot, ew. SuperSiper, bo mają nick w moim ulubionym kolorku :3 A o Xyz'iu to już nie wspomnisz ~Dec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Głosuję na Black Hayate xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 A ja bym chętnie Xyza usłyszał Vote for Kszyżtoff! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Magenta. A dlaczego to nie powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Xyziu musi być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Niah, ciężko zdecydować. Tyle jest ciekawych osób tutaj, ale proponuję Xyzia, Tarretha, Arjena i to chyba tyle xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Głosuję na siebie ...ale chętnie usłyszałabym nocną syrenkę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Mój klon Xyz musi tam być! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpen Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Ja tam oddaję wielki głos na Arjenna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 One and only... Avanidius! I Yarvin! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Czekamy na więcej propozycji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Proponuję siebie... Ale Tarrem nie pogardzę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Że ja? Zwariowaliście? Ja bym proponował Soliego, tylko on potrafi zwiększyć słuchalność radyjka xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Avan, Avan, Avan, Avan, Avan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viprix Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 zdecydowanie chciałbym usłyszeć wywiad ze Stachulem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Już był. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Jakbyście chcieli wiedzieć ile nas było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts