Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JHiumZ5iG6Q&list=PLCAA2218404ABBD3F&index=15 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Sierpień 16, 2011 Share Napisano Sierpień 16, 2011 19:17, pierwsze skojarzenie - Ponyta z pokemonów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 16, 2011 Share Napisano Sierpień 16, 2011 @Reth Nie Ty jeden miałeś takie skojarzenie @ontop Według mnie jeden z najlepszych odcinków, Twitchy Twitchy Twitchy Twitch miażdy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 16, 2011 Share Napisano Sierpień 16, 2011 Tak przy okazji, czemu wstawiłeś odc. 14? Btw odcinek bardzo fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 16, 2011 Share Napisano Sierpień 16, 2011 @Adisso, to ja tu jestem od powiadamiania Tarretha o tym, że zły odcinek wstawił :( @ontop Według mnie jeden z najlepszych odcinków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 16, 2011 Share Napisano Sierpień 16, 2011 @Neiter, no to się spóźniłeś ^^ Btw, fajne kombosy miała Pinkie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FirzenX Napisano Sierpień 17, 2011 Share Napisano Sierpień 17, 2011 Wygląda na fajny, za chwilę obejrzę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woparciu Napisano Sierpień 17, 2011 Share Napisano Sierpień 17, 2011 Ewoluująca Twilight Sparkle! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 17, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2011 Jak ewoluująca? ? Że niby przez akceptację czegoś niewytłumaczalnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 Ognista Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 Chyba Brand ją czymś zaraził ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalegsonnn Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 Jak ewoluująca? ? Że niby przez akceptację czegoś niewytłumaczalnego? piszmy petycje jako nowy skin dla branda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Tym razem bez rymów powiem że odcinek poda mi się , A spadająca Cellestia to już szczególnie. Uśmiałem się jak nigdy, bo były nawet kreskókowe triki Dobra koniec rymowania czas wrócić do normalnego gadania czy ktoś tu Zaiważył nawiązanie do Strusia Pędziwiatra oprócz mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Ja lubię ten odcinek ponieważ Derpy i Raindrops dostały rolę polegające nie tylko na staniu w tle :3 Ogólnie był dość randomowy(duuuuh, odcinek o Pinkie) w pozytywnym znaczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AngeliQ Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Co tu dużo mówić, ja tam wszystkie odcinki bardzo lubię <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 no ten odcinek lubię za derpy i te eee ( pianino , chyba to było ) lądujące na TS !!! sama pinkie , tutaj też powalała mnie nice:molestia: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 To je Pinki, tego nie ogarniesz. Plusy: -Pinkie przewidująca przyszłość dzięki skurczom oraz ruchom ciała (jeszcze w żadnej bajce się z czymś taki nie spotkałem, czyli jest to unikatowe.) -Zachowanie Twilight (bardzo ją lubię za naukowe podejście do wszystkiego tzw. musi to być udowodnione naukowo, nie może być coś samo z siebie) -Zachowanie Pinkie (nie muszę się tu rozpisywać. Po prostu Pinkie to Pinkie, a w tym odcinku wyszła perfekcyjnie). -Gummy! Chyba najfajniejszy zwierzak w serialu. -Dość duża ilość dobrych momentów: *Pinkie "Twitchy twitcha twitcha twitch" LOL! *Żaba odskakująca z głowy Twilight, która cała drży (głowa) *Zachowanie Twilight gdy się dowiedziała, że Gummy jest w wannie. *Pinkie podpięta to tej całej aparatury. *Pinkie toczy się jak kłoda na jakimś placu zabaw WTF. I za tą ją lubię *Twilight cała w plastrach. *Twi na wózku i z tą miną HAH *Twilight "Spike, poważnie, chyba przesadz...." A tu spada doniczka, kowadło (AŁ), wóz ze słoma (AŁA), i pianino (O ja pier...). Trochę to zbyt bajkowe, ale przecież to bajka *Derpy... Z ZEZEM :O *Miny jakie robi Twilight gdy się okazało, że Pinkie wie o tym, że ją obserwuje. *Twilight "Przepraszam, wiem że to nie ładnie, ale.... Ah-a!". Świetnie wypowiedziała to "Ah-a". *Nawiązanie przez Fluttershy do piosenki Pinkie w "Smokolękliwa" *Twi "Co? Ale ja... CO?" Świetnie to wypowiedziała. Już w jej głosie było słychać obłęd jak w Lesson zero. Dobrze też to słychać w następnym zdaniu. *Twilight staje ze złości w płomieniach wydając z siebie dziwny ryk. I do tego twarz AJ i Pinkie. HAH Minusy: -Końcówka z Celestią. Eeeeeeee CO? Mogli to zrobić jakoś żeby to miało sens np. że to jakiś żołnierz przyleciał i mówi że on to dostarczy, a nie że sama księżniczka przylatuje. Ocena:8/10 Bardzo dobry odcinek. Najlepsza jest Twilight. Bardzo ją polubiłem od tego odcinka. Pinkie też dobrze wyszła, mamy Derpy z zezem oraz dużą ilość fajnych momentów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Fajny odcinek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Dla mnie ten odcinek jest szczególny, ponieważ przekonał mnie do całej serii oraz przyłączenia się do grona Bronies^^ Płonąca Twilight rozwala system reprezentując stan naukowców którzy nie mogą wyjaśnić paranormalnych rzeczy.^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Twilight ewoluuje na Twilight Firkle! Co do odcinka, najlepszy z najlepszych i zapamiętałam wszystkie tiki Pinkie :3 Chociaż miałam z tym troszkę problemów . Twilight Sparkle EVOLUTION - - Fire Twilight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Marzec 5, 2020 Share Napisano Marzec 5, 2020 Całkiem zabawny odcinek, zwłaszcza spadająca z nieba Celestia. Dnia 21.03.2013 o 20:30, Hoshidesu napisał: Płonąca Twilight rozwala system reprezentując stan naukowców którzy nie mogą wyjaśnić paranormalnych rzeczy.^^ To że czegoś nie da się wyjaśnić ( albo w tej chwili nie jesteśmy w stanie ), to jeszcze nie powód, żeby przypisywać temu paranormalne właściwości. Raczej żaden poważny naukowiec nie denerwuje się tym faktem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się