Foley Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Zachowania bohaterów są różne, aczkolwiek wiem, co zrobi w następnym zdaniu. Oczywiście nie zawsze, ponieważ często obracacie wszystko o 180 stopni i trzeba się domyślać od nowa No cóż, to znaczy, że jesteś domyślny. A te obroty o 180 stopni- wielu autorów Mam nadzieję, że to co jest w planach będzie zaskoczeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 ROZDZIALLO:https://docs.google.com/document/d/1V5uItV-mnoPYu8QvRFMpw2oDrnKNMdL976D4e4Z5iOI/edit?usp=sharing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemny gostek Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 OCENOOOO: Były jak zapowiadane zwroty akcji, błędów szukać nie umiem, więc nie mam czego się uczepić... Chociaż dalej nie wiem skąd te szpony :-/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 "Zerżnij jak chcesz" A co się miał trudzić w wymyślaniu innej rzeczy. Pierwszy pomysł jaki mu przyszedł do głowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Ech... Macie mnie... Ale czy widać coś co pokazało moją obecność przy tworzeniu rozdziału? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemny gostek Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Alkochol! I nic więcej... Wyjaśni mi ktoś skąd te szpony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 "huncwoci w zdezawuowanych zbrojach"... Wai wut? Trochę mi szkoda Dark Calma... Jak każdego żołnierza. Ale... Rodzialik fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Huncwoci itp. pochodzą z konkursu ortograficznego, który kiedyś pisałem A co do Dark'a... To nie jego ostatni rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Szpony? Przyznam, że macki są od Slendermana, a szpony z... Prototype 2. Poza tym, chciałem, żeby Snow był szybki, ledwo zauważalny podczas biegu. Jego szpony umożliwiają mu niemożliwie szybkie zadawanie ciosów. Czyli: Snow wbiega, skacze, rozszarpuje, wybiega. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Macie mnie za pijaka Sądziłem, że jest bardziej śmieszny ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemny gostek Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Czyli jak Spy? A skąd wziął taki pomysł? Napisz na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Świetne! Kilka cytatów muszę sobie zapisać i zostawić na przyszłość, bo są epickie. Mam pytanie: Macie to jakoś rozplanowane, czy 100% spontan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Mieszanka, chociaż większość jest zaplanowana. Dziękujemy za miłe słowa, cała ekipa zawsze się cieszy, gdy słyszymy pochwały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Kolejny dobry rozdział. Nie było (tak dużo) rzezi, co nawet jest dobre, bo ostatnio było jej sporo. Błędy... nie dopatrzyłem. No, może poza kilkoma "specjalnymi". Pozdro dla Lisa. HISZPAŃSKA INKWIZYCJA! Dobra, teraz serio. ŚWIĘTA INKWIZYCJA! Od razu mi lepiej. Khem... khem... Jest sobie Snow i po mocnej dawce "doubleblasta" promieni w róg dostał większego świra, który niweluje poprzedniego. Wybornie! Czuje coś do Rainbow, kolejny strzał w dziesiątkę. Czekam na więcej. I wiecie co? Nie mam zbytnio nic do pisania. Fajnie, że porwali tą trejkotkę... Big coś się coraz częściej denerwuje, będzie ciekawie. Myślałem, że to będzie walka jego z nim, a tu proszę, czerwonooka Rainbow. Przynajmniej połączyliście dwie moje koncepcje. ARRIBA! Dobrze się czytało, jak od kilku tygodni, czekam na więcej. Dziękuję, przepraszam, pozdrawiam i życzę Miłego dnia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Ymh... Nie zauważyłeś, że to ta czerwonooka RD mu mówi co ma robić, a nikt jej nie widzi? To nie jest ta postać, o której mówiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakshasa Raja Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Otóż tak, ten rozdział był zaj... epicki. Ta dwuznaczność, ta sytuacja pod drzwiami Fluttershy... aż zasłużyliście na nagrode za tak fajne pomysły. Ale ja jej wam nie dam. Chyba, że lubicie ser. Wracając, coraz ciekawiej się robi, snow coraz fajniejszy, akcja coraz bardziej zacna Ciekawi mnie tylko, jakie jeszcze snow wymyśli sposoby zabijania (Bo to jest tak, mój kolega jest knajtem i wali z aksa, a ja jestem unicornem i wale z roga.) Oczekuję w wielkiej niecierpliwości kolejnych rozdziałów, które mam nadzieję będą wychodzić tak jak teraz (szybko). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Em... Snow będzie wykształcał masę umiejętności zabijania. Dwuznaczne sceny? Jak byś widział, jaki jest orginał sceny pod chatką Flutt... W scenach usuniętych ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Jeśli chodzi o czerwonooką Dash: czy to pomysł Foleya? Spotkałem się z czymś podobnym w jego fanfiku w MLN. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Nie, to mój pomysł. Jest to halucynacja Snowa, która kieruje jego świrem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Ciekawy początek rozdziału. Co do Snowa zaczął zachowywać się jak osoba z rozdwojona świadomością. Rozmowa była, zacytuję fragment: "Tak skończyłem tą dziwną rozmowę". Co do akcji. Musiałem przeczytać dwa razy, aby zrozumieć o co wa chodziło. Strasznie poplątany rozdział. Co dwa zdania skaczecie z wątkami. Coraz bardziej Snow mnie zadziwia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Snow jest genialny xD Kojarzy mi się z tym kucem z utworu/PMV "September".Chociaż w sumie wolałbym go jako chłodnego sukinsyna, a nie świra kierowanego halucynacją. Tylko nie zróbcie z niego 'dobrego',co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Aha, jakby ktoś nie wiedział, to mówię kogo jest określona postać i kto nią kieruje: Big Wings - Lis Pustyni Cobalt Lighting - Raveler Dark Calm - Foley Sonic Snow - Wave (ja) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Rozmowa była, zacytuję fragment: "Tak skończyłem tą dziwną rozmowę". Ja tam tylko dam wam małą podpowiedź a propos "tą/tę" w takich przypadkach: http://pl.wikipedia.org/wiki/B%C5%82%C4%85d_j%C4%99zykowy Zobaczcie sobie "Przykładowe zdania" 1 oraz 2 xd I będziecie wiedzieli jak to działa xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreySherman Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Kolejny super rodział, tylko pogratulować kolejnych pomysłów na rodziały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 To, że jej nikt nie widzi to chyba oczywiste, nie? Po co miałbym o tym pisać? Mi bardziej chodziło o to, że myślałem, iż tą "halucynacją" będzie drugi on, a różnić to by się różnili czym? Oczkami. O co chodzi z "Postacią, o której mówiłeś"? Coś z komentarzy? EDIT. A jeśli chodzi o użycie przeze mnie słów "walka jego z nim". Chodziło o przeciwstawienie się "złej" naturze, która jest utożsamiona z CRD. Jak już pisałem wyżej, myślałem, że odpowiednikiem CRD będzie "On" z innymi oczkami. Dziękuję, przepraszam, pozdrawiam i życzę Miłego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts