Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 A więc ! Tam ta ra dam ! Witam w tym jakże dziwnym i wywołującym klasyczne WTF :cadance4:wątku. Nie byłam pewna czy tryknąć patykiem ten (chyba) nieporuszany temat ale jednak zdecydowałam się troszkę opisać wam swoje nierealne marzenia na temat przyszłości Bronies. A więc tak zacznijmy troszkę bajkowo... Za siedmioma górami , za siedmioma lasami była sobie kraina miodem i mlekiem płynąca ( i czekoladą jak ktoś lubi.. Patrz Pinkie Pie ) W krainie owej mieszkali wszyscy Bronies i Pegazis niektórzy podzieleni jedynie językowo a niektórzy pomieszani i nadal szczęśliwi. Wszystko zaczęło się gdy piękne niezasiedlone tereny miały zostać spustoszone przez kłusowników. Bronies i Pegazis rzucili wszystko i przenieśli się z całymi rodzinami broniąc terenów które były praktycznie niczyje. Szanowni mieszkańcy tej jakże urodziwej krainy żyli tam przez wiele lat. Wybudowali domy , zasadzili drzewa , spłodzili dzieci. Całym tym państwem władają dwie osoby , panuje ustrój demokratyczny , nie ma wojen , nie ma polityków , są niemal odcięci od świata gdyby nie sprzęt przywieziony ze sobą. Znajduje się tam również Elektrownia jak źródło prądu , pola uprawne a nawet wielopiętrowe bloki mieszkalne. Jest jednak mała zasadnicza różnica między tym światem a tym dotychczasowym. W tej krainie władzę mają Bronies więc panuje miłość , tolerancja , szacunek i zrozumienie. No i oczywiście [P] [R] [Z] [Y] [J] [A] [Ź] [Ń]. Jednak czy ktoś z nas byłby w stanie porzucić dotychczasowe życie i tak po prostu ruszyć przed siebie w nieznane ? I tutaj pytania dla was : 1.Czy bylibyście zdolni zostawić to wszystko za sobą i ruszyć do tej krainy gdyby naprawdę istniała ? Gdyby to był szczyt waszych marzeń , już mniejsza o to co napisałam wyżej , wyobraźcie sobie taką krainę Bronies jaką wy uważacie za najlepszą , czy udalibyście się do niej w ciemno ? 2.Troszkę w drugą stronę tematu ! Jakie są wasze marzenia ?Tutaj raczej większość jest anonimowa a nawet jak to przecież drodzy Bronies ! Jesteśmy wśród swoich P.S. W dobrym miejscu wcisnęłam ten wątek ? Bo na innym forum podobny był w off topie Link do komentarza
Krytyk Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ciekawy temat , wizja takiego państwa nie powiem , kusząca ale właśnie najtrudniej byłoby tak wszystko zostawić za sobą i udać się do nieznanego miejsca. A co do moich marzeń to chciałbym dożyć sędziwego wieku i umrzeć ze starości A tak pozatym to nie pogardziłbym BMW xD Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Jak tylko dowiaduje się o istnieniu tej krainy... Nie waham się i rzucam wszystko (maturę, studia itp.) i lecę na Bronyland Jak w dodatku byłoby na rzut beretem do Equestrii to byłoby jeszcze fajniej. Link do komentarza
Ihnes Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Sam myślę często o takim idelalnym świecie. Skoro miałby być tak wspaniały to wybrałbym się tam. Żadnych kłótni, wojen... W dodatku pełno ludzi, których chciałbym widywać na co dzień. Ja tam chcę! Link do komentarza
Torrez Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Mam tak nagle rzucić dotychczasowe życie i wyruszyć w nieznane? Moja odpowiedź: Oczywiście, że tak! Jeśli chodzi o marzenia to chce po prostu żyć w szczęściu. Link do komentarza
Vieg Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Buhahaha... I ty się pytasz czy bym wszysto rzucił? Oczywiście że tak Przecież taka kraina zapewnia bycie szczęśliwym. Moje marzenia? Chcę mieć spokojne życie Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nie napisałem mojego marzenia. Okej, naprawiam błąd. To zamieszkać w Ponyville oraz żyć długo i szczęśliwie z Fluttershy . Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Master YAY? A tak na serio to nie mogę przestać myśleć o tej wyspie :/ Idę po muffina. Nie ma to jak muffin, by zaraz zająć się czymś innym A moje marzenie macie wyżej (nad postem Mastera) Podoba mi się twój sposób myślenia ! Warto żyć marzeniami bo czasami mogą się naprawdę spełnić.Można by wręcz rzec że gdyby każdy Bronies był tak nastawiony jak ty to stało by się to osiągalne i byłby to fenomen na skalę światową. Szkoda że przeszkód jest więcej niż możemy sobie wymarzyć ... Link do komentarza
JaZwiezda Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Marzę o tym by wjechać czołgiem do Equestrii najlepiej T-34-85 w pełnym mundurze Armii Czerwonej, wjechać do Canterlotu zrobić imprezę stulecia zakończoną kacem stulecia, wdrapać się na najwyższą wierzę w zamku i na całą Equestrię zaśpiewać Katiuszę. KONIEC. Dziękuje za uwagę, dobranoc Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nie spodziewałam się większej popularności niż jest teraz To w sumie jednorazowa wypowiedź ma być więc nie liczę na popularność :< Link do komentarza
Dżuma Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 khem khem ... w sumie kocham mój świat, a taka wizja idealnego czegoś mnie nie ciągnie marzyć... zawsze marzyłam, ale jednym z głównych jest mieć SZCZURKI , być grafikiem oraz obejrzeć wszystkie horrory Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Wiesz co...pojechałabym ale nie na zawsze...na tydzień,2 może miesiąc ale nie na stałe... trochę różnorodności... z jednej strony otaku z drugiej brony a z tyłu hejter c: moje marzenie? Żeby moje szczurki były nieśmiertelne,kochane postaci pikselowe istniały naprawdę (najlepiej jakby ze mną mieszkały ) Mieć jednego dobrego przyjaciela i umieć grać na jakimś instrumencie c: Link do komentarza
Flippyn Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Moje marzenie: Czołg tygrys na maxa ammo i cały rząd w odległości 200 m na równym terenie. A propo świata... Zbudujmy portal, to musi się udać! Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 A więc moi drodzy ! Najśmieszniejsze marzenie należy do Flippyn'a ! Brawo Ująłeś mnie tym : + A teraz Nowe marzenie ! Tym razem zaczniemy jak najbardziej normalnie : Kładziesz się spać , jednak w środku nocy budzisz się słysząc jakiś hałas . W pewnej chwili orientujesz się że nie jesteś już w swoim domu ale w chatce tak dobrze z znanej z serialu który uwielbiasz. Wstajesz z pięknie wyścielonego łóżka i twoim oczom ukazuje się ... Wokół biegają zwierzątka które Fluttershy próbuje uspokoić. Dowiadujesz się że możesz tu mieszkać już zawsze i będziesz traktowany jak każdy inny kucyk w Ponyville. I co mi powiecie o tym szalonym marzeniu ? Niemożliwe do spełnienia ale któż nam zabroni marzyć ? Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. - Paulo Coelho Link do komentarza
Servant Saber Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Mam jedno marzenie: by osoba, którą kocham była szczęśliwa. Ze mną czy beze mnie, byle aby była. To moje jedyne marzenie. Link do komentarza
War Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 1.Czy bylibyście zdolni zostawić to wszystko za sobą i ruszyć do tej krainy gdyby naprawdę istniała ? Gdyby to był szczyt waszych marzeń , już mniejsza o to co napisałam wyżej , wyobraźcie sobie taką krainę Bronies jaką wy uważacie za najlepszą , czy udalibyście się do niej w ciemno ? 2.Troszkę w drugą stronę tematu ! Jakie są wasze marzenia ?Tutaj raczej większość jest anonimowa a nawet jak to przecież drodzy Bronies ! Jesteśmy wśród swoich 1. Zostawiłbym wszystko za sobą i ruszył do Gensokyo. To ta kraina marzeń. Pewnie by mnie tam zabili z miejsca x3 2. Mieć rezydencję, pić herbatę z filiżanek, sok malinowy z przezroczystych szklanek i mieć w tej willi wywalone w kosmos studio nagraniowe z wszystkimi potrzebnymi instrumentami. Mieć spokój. Zero irytujących problemów. Mało ludzi. Umieć grać likeamastah na gitarze. I mieć ub3r głęboki growl. Link do komentarza
Flippyn Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Marzenie prawie każdego bronego, jak już powiedziano. Z chęcią bym tam został, ale żyłbym po swojemu, zjechał na desce snowboardowej z szczytu góry Canterlotu i wbił Celestii albo Lunie na chate przez dach XD ( ciekawe czy byłbym poszukiwany ), a propo znaczka na pewno by już był, albo by się go zdobyło. Link do komentarza
Linds Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 I tutaj pytania dla was : 1.Czy bylibyście zdolni zostawić to wszystko za sobą i ruszyć do tej krainy gdyby naprawdę istniała ? Gdyby to był szczyt waszych marzeń , już mniejsza o to co napisałam wyżej , wyobraźcie sobie taką krainę Bronies jaką wy uważacie za najlepszą , czy udalibyście się do niej w ciemno ? 2.Troszkę w drugą stronę tematu ! Jakie są wasze marzenia ?Tutaj raczej większość jest anonimowa a nawet jak to przecież drodzy Bronies ! Jesteśmy wśród swoich 1. Przeniósłbym się, why not? Życie z kucykami, o ile ludzie by nie zepsuli wszystkiego sobą, byłoby git. 2. a) Zobaczyć ateński Akropol. b) Ustawić się w życiu. Nie, że zarabiać kokosy, ale zarabiać na 1 pracy tyle, bym mógł spokojnie opłacić rachunki i zrobić jakieś ewentualne mniejsze zakupy. c) Mieć paczkę przyjaciół, ale to chyba udało mi się zrealizować. d) Chciałbym w sumie mieć jakąś dziewczynę. No i w przyszłości córkę. Link do komentarza
DAVV3 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Wszyscy ludzie do siebie mają szacunek, nie ma przemocy ani wzajemnego obrażania się. To marzenie jest raczej nie realne, a tak na poważnie to najbardziej chciałbym pojechać do Barcelony na mecz na Camp Nou przeciw Realowi, oraz żeby nasi politycy przestali nas okradać. Link do komentarza
Linds Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Wszyscy ludzie do siebie mają szacunek' date=' nie ma przemocy ani wzajemnego obrażania się. To marzenie jest raczej nie realne, a tak na poważnie to najbardziej chciałbym [...'] żeby nasi politycy przestali nas okradać. To marzenie akurat też jest nie realne. Link do komentarza
Linds Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Jeśli tak to fail i nie mogę odpowiedzieć na pytanie, bo nie znam motywu. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 I tutaj pytania dla was : 1.Czy bylibyście zdolni zostawić to wszystko za sobą i ruszyć do tej krainy gdyby naprawdę istniała ? Jeden warunek - jeśli przenosząc się tam wyzdrowieję. Ale na 99% tak. Gdyby to był szczyt waszych marzeń , już mniejsza o to co napisałam wyżej , wyobraźcie sobie taką krainę Bronies jaką wy uważacie za najlepszą , czy udalibyście się do niej w ciemno ? Za dużo grałem w Bioshocka... wizja upadłej utopii z Bronies w roli głównej przeraża mnie bardziej niż to co widziałem w grze. Innymi słowy - NIE 2.Troszkę w drugą stronę tematu ! Jakie są wasze marzenia ?Tutaj raczej większość jest anonimowa a nawet jak to przecież drodzy Bronies ! Jesteśmy wśród swoich Wyzdrowieć... Link do komentarza
Dwaggy Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Mam takie dwa skromne marzenia. Kręcić dobre filmy za życia i po śmierci obudzić się jako smok w smoczym raju. Link do komentarza
Zucharski Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Moim marzeniem jest, by nie żyć tylko dla siebie. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Moim marzeniem jest zbudowanie robo kucyka:P i zaprezentowanie go na jakimś konwencie. Ale nie znam się ani na robotyce ani na tych całych elektrycznych rzeczach jakie te robotyczne cośki posiadają a le istnieje możliwość zrobienia takowego już nie raz widziałem w TV roboty No ale i tak to się wiąże z dużym nakładem $$$;/ A co do krainy z miłą chęcią bym tam zamieszkał ale nie bez rodziny i przyjaciół;/ bo wtedy nie było by tak samo:< Link do komentarza
Recommended Posts