Guest Iluzja Pie Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Uwagi przed przeczytaniem - Bez skojarzeń w ostatnich słowach Applejack (jak Ferdek usypia) A tak pozatyym to miłego czytania Dzięki Wszystkim Pinka De Pie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pernamentnie Poważny Gość Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Hahahaha Schlane kucyki i ta reakcja Rarity :> Bezbłędne Pinka, bezbłędne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 O w mordę jeża, jeżozwierza! (moje prywatne powiedzonko) Pomysł połączenia tych dwóch seriali był świetny! Nie da się zapanować nad śmiechem Jedyne do czego mogę się przyczepić, to ciut za wesoła reakcja kucyków na alkohol... Żeby od razu tak im się spodobała wódka Ale to tylko tyle... Ogólnie jest super, nie wiem jak ty to robisz, ale dialogi Ferdka są jak pisane przez scenarzystę "Kiepskich". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iluzja Pie Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 O w mordę jeża, jeżozwierza! (moje prywatne powiedzonko) Pomysł połączenia tych dwóch seriali był świetny! Nie da się zapanować nad śmiechem Jedyne do czego mogę się przyczepić, to ciut za wesoła reakcja kucyków na alkohol... Żeby od razu tak im się spodobała wódka Ale to tylko tyle... Ogólnie jest super, nie wiem jak ty to robisz, ale dialogi Ferdka są jak pisane przez scenarzystę "Kiepskich". Tu właśnie miałam problem, trudno było określić jak nasze kochane kucyki mają zareagować na wódkę . Wybrałam taką wersję, oceńcie sami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightbringer Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Kurde to może być najlepsza komedia w historii komedii komediowej w mordę jeża Link to comment Share on other sites More sharing options...
KreeoLe Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 No nie mogę... genialne. Trochę jest błędów: nie chodzi mi o wypowiedzi Ferdka, tylko o kilka interpunkcyjnych. No i reakcja kucyków na wódkę... czekam na więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grik1 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Jest ciekawie, śmiesznie i ta reakcja na wódkę... zaskoczyła mnie pozytywnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artem Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 To jest świetne! Oby tak dalej, reakcja interesująca, no ale troche za szybka, no ale wkońcu to wódka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krytyk Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Znowu się nie zawiodłem. Pokazałem to znajomemu też się uśmiał ! Doskonałe, jeżeli coś może konkurować z ,,Najpiękniejszą z Najpiękniejszych" to chyba to Polecam wszystkim ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatail Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Świetny rozdział i czekamy na następny z niecierpliwością. A tak na marginesie kurde, co jak one się uzależnią od tego, no, alkohola!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walking Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Hehe koleżanko, nie mówiłaś że też piszesz Prolog przeczytany i zaraz biorę sie za reszte zapowiada się super komedia i patrząc po komentarzach to hicior Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iluzja Pie Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Dziękuję wszystkim za miłe komentarze. Nowy rozdział w ciągu trzech dni, może krócej Pinka De Pie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pernamentnie Poważny Gość Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Ehhh , no dobra jakoś wytrzymam Ale dawaj szybko Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarBright Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Przeczytałem i w miedzyczasie kilka razy padlem;p To jest doskonale;p Pisz dalej i jak najszybciej bo ciezko czekac;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walking Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 On ma rację , przeczytałem resztę i chociaż to nie moje klimaty to świetna komedia, można się uśmiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linds Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 2. rozdział zacny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Ajjj, wejście Paździocha zepsute, zamiast "CO DO" bardziej do niego pasuje: "Co tu się dzieje karwasz twarz!?" albo proste: "Co tu się dzieje, do jasnej cholery!?" A i jeszcze typowe dla Ferdka byłoby nazywanie kucyków końmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iluzja Pie Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Wejście Paździocha naprawione, błędy od gandzi też Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khornel Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Jedno mogę powiedzieć o 2 rozdziale: Jest kiepski w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swahili Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Leżę. Jesteś geniuszem. Epickość w każdym calu. Leję teraz ze śmiechu. Czekam na kolejne rozdziały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iluzja Pie Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Dziękuję za pozytywne oceny w komentarzach i ankiecie. Naprawdę nie spodziewałam się takiego obrotu sytuacji, zaczęłam to pisać jak mnie kolega z pracy wkurzył i nie miałam co ze sobą zrobić a Wy tak miło to przyjeliście . Rozdział trzeci planuję napisać dzisiaj po pracy, ewentualnie dziś i jutro dokończyć, postaram się jak najszybciej bo aż się ciepło na sercu robi jak ktoś jak Wy docenia moją pracę. Więc jeszcze raz DZIĘKUJE ! ! ! ! ! Pinka De Pie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walking Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Wyczekuję z niecierpliwością koleżanko . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iluzja Pie Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Nie miałam weny przez te dwa dni więc mogę jedynie zaprosić na Fica mojego kolegi pod tytułem ,,Ostatnie pięć minut", jest w dziale ,,Inne" Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość, nie każdy autor może od tak, napisać następny rozdział Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verard Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Proszę pani, jestem rad, że to przeczytałem i czekam na moc kolejnych rozdziałów. Albowiem wszystkiego się mogłem spodziewać, dosłownie wszystkiego, ale nie Ferdzia! Moją ulubioną kanalię z całej Polski i okolic. Jest genialne, te teksty, te zachcianki, te gagi... Proszę pani... ja się pani zaczynam kłaniać... i czekam na więcej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Zgadam się z przedmówcą. Umieszczenie Ferdka w świecie MLP jest genialnym pomysłem na komedię. Fan fic jest świetny. Zaznaczam jednak iż niektórym może się niepodobać naruszenie pewnych kwestii moralnych. Między innymi to że Ferdek rozpija kucyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts