FreeFraQ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - Cześć Moon... light... - powiedziałam z uśmieszkiem. - Jak dobrze cie widzieć...! - dodałam radośnie i chciałam ją przytulić... ale... chyba nadal jest zła za tamto.. " Noi masz Moon... swoją drogą... jak ona jest tu żyje własnym życiem?" -spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 18, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - Moon Shine - poprawiła Cię Morning. - Tak, chyba mnie z kimś pomyliłaś - odpowiedziała zadziornie Moon. - Do cholery to ona, jako dziecko, ale ona! Wygląda uroczo... I nie mam bladego pojęcia jakim cudem jest tu... - Podobno, bardzo chciałaś się ze mną zobaczyć - dodała Moon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - Zaiste... chodźmy na dwór i... Morning... po wyjściu mogłabyś nas zostawić same na chwile? - spytałam i ruszyłam za nimi. " Ona udaje, że nas nie zna... Chyba się bardzo focha na nas za tamto..." - mruknęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 18, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Morning kiwnęła łbem twierdząco. - Gniewa czy nie, to nie istotne. Sądzę, że ciężko byłoby wytłumaczyć skąd się znacie... Po chwili byłyście już przed szkołą, a Morning zostawiła was same, jak prosiłaś. - Hmm? - westchnęła Moon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - Po pierwsze... przepraszam... Przepraszam za tamto... poniosło mnie zbyt bardzo... i miałaś racje... - powiedziałam spokojnie chociaż z lekką obawą i strachem w oczach. - Po drugie... Martwiliśmy się o ciebie... z Dark... Przy okazji ona bardzo tęskni za tobą... - Po trzecie... Na serio cie przepraszam, że wyszło jak wyszło... Ty też się liczysz... Po prostu wtedy to zabrzmiało jakbyś obrażała moją matkę... - powiedziałam cicho... jakby żałując tego, co powiedziałam wtedy.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 18, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Moon porządnie Ci się przyjrzała i zmrużyła oczy. - Jak to określiłaś droga Lightie, po pierwsze już się nie gniewam. Po drugie, wiem, że Dark tęskni. Byłam dla niej pierwszym partnerem w pracy. Po trzecie, powtarzasz się i powiedz mi co z tego że się liczę? Trzeba myśleć nad konsekwencjami Lightie - odpowiedziała chłodno. - Mam tyle lat, że zwyczajnie wiem kiedy mam rację... Tak więc odpowiedz mi: co w związku z tym, że mnie przeprosiłaś i że jak to określiłaś "liczę się"? - spytała jeszcze chłodniej? - Gniew anioła zawsze jest wymieszany ze smutkiem... to jest straszne uczucie... - wtrąciła Dark... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - No... chciałam się pogodzić... bo... smutno mi bez ciebie... sny stały się bezbarwną "barwą"... w ogóle nie mam tej radości jak wtedy kiedy byłaś z nami... - powiedziałam cicho, wprawdzie mówiąc bałam sie Moon... teraz... - W ogóle życie bez ciebie jest takie... nijakie... szare... bez życia... radości... - mruknęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 18, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Moon uniosła głowę i spojrzała w niebo. Po chwili wróciła do Ciebie samym wzrokiem. - Spójrz kto tam w górze lata. To Morning. Ona mnie docenia, cieszy się moją obecnością. Jesteś gotowa jej to odebrać? A co do snów - wróciła i łbem do Ciebie. - Jest sposób, by się ich pozbyć... pytanie tylko czy zniesiesz wszelakie konsekwencje tego wyboru... Bo jednym wyborem się na to skazałaś... Jeśli wiesz co mam na myśli - odpowiedziała stanowczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - Wtedy... Po prostu mnie poniosło powiedziałam coś czego nie powinnam... I nie chce jej tego odbierać... Bądź tutaj... W sumie nawet lepiej... - mruknęłam. - I Tak zniosę wszelakie konsekwencje tegoż wyboru... byle było tak jak dawniej... - powiedziałam weselej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 18, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - Jak już mówiłam, trzeba się zastanowić nad konsekwencjami swoich czynów Lightie. A to czy jest lepiej, że tu jestem, jest dość chwiejnym stwierdzeniem... Nic już nie będzie jak dawniej. Niektóre błędy popełnia się tylko raz... - skwitowała Moon. Mimo iż wyglądała teraz jak dziecko, jej wzrok i postawa były pełne powagi. Dark tylko wsłuchiwała się w całą sytuację... Czekała na wynik tego całego bałaganu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - Rozumiem... Wiem, popełniłam fatalny błąd... ale co ja więcej mogę?- mruknęłam. Zaczęłam myśleć... zgodzić się czy nie... jakie będą konsekwencje... i tak dalej... Po dłuższej chwili... - Przemyślałam to wszystko sobie... I Podjęłam decyzje... - Chce podjąć się tego sposobu... I zniosę wszelakie konsekwencje... tego wyboru... - powiedziałam stanowczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 18, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Moon ścięła Cię wzrokiem i westchnęła. - Dark słyszałaś? Ciesz się wkrótce, będziesz mogła wszystkich znowu dręczyć... A Ty Lightie, smarkula jesteś, ale kochana - dodała wreszcie z uśmiechem. - Mimo to obecny stan rzeczy długo się będzie utrzymywał. Może dzięki niemu się czegoś nauczysz. - Rany... słyszałam, ale czemu zaraz dręczyć..? No i jak to będzie? - spytała się Ciebie Dark, dość niepewnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 " Ja... nie wiem..." - mruknęłam. - Dostane "zasłużoną" nauczkę... ale będziemy mogli normalnie pogadać? Czy tak jakoś sucho,zimno... i tak dalej... - powiedziałam weselej. - I hej... mam dopiero osiem lat... popełniam błędy... i będę się na nich uczyć... - dodałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 18, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Moon wybuchła śmiechem. - Osiem lat? I co z tego - odpowiedziała z uśmiechem. - Dorośli dają Ci wskazówki, nie wszystkie są głupie i bezsensu. Po za tym, czy czujesz jeszcze w tej rozmowie chłód? Moon rozpostarła skrzydła i powachlowała Ciebie i siebie nimi. - Ymm, a może się spytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 " Daj spokój... zaraz się dowiemy..." - mruknęłam. - Emm... nie... już nie... - powiedziałam radośniej... Uśmiechnęłam się... - Fluttershy na serio jest twoją kuzynką? - spytałam po chwili już weselej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 18, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Moon wywróciła oczami tylko... - To jest niezbędny zabieg, aby pojawić się ponownie na tym świecie. Dołączyć jakoś do rodziny przez "kuzynostwo" - odparła. - Jest coś jeszcze? Bo zdaję się, że Morning się niecierpliwi. - Yhym... - mruknęła Dark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - Moon... nie wiem, co chcesz zrobić ale ok... rób co trzeba. Nie mam więcej pytań. - powiedziałam weselej. - A Morning poczeka jeszcze chwilkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 18, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - Zrobię, zrobię. Na Twoje własne życzenie - odparła Moon. - Skoro Morning ma czekać, to chyba coś jeszcze jest na rzeczy... - Dziwnie się czuję jak słyszę Moon, ale ona mnie, nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - Noo... A kogo kuzynką będzie Dark w takim razie? - spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 18, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Moon wybuchła śmiechem. - Pomyśl... No pomyśl. Kto inny jak nie Ty? Cały dzień z diabłem, tak jak chciałaś - odparła wesoło. - Zaraz diabłem... Mam taką a nie inną naturę i tyle... - Dark zaczęła się bronić. Śmiech Moon wyglądał, pięknie... Nic nie straciła na urodzie, jeśli byś porównała ją z tą Moon w snach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - Oj tam Moon nie będzie tak źle... na pewno nie będzie ha ha... - powiedziałam żartobliwie. - I... pięknie wyglądasz... od dawna chciałam ci to powiedzieć... - dodałam spokojnie. " Dobra Dark wiem o tym... hah..." - mruknełam wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 18, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Moon ścięła Cię wzrokiem. - Ze mną się nie pobawisz. Nie licz na to - znów odpowiedziała sucho. Jej myślenie musiało lekko zostać wypaczone przez Twoje czyny. Chyba zbyt często ulegałaś wpływom Dark... - Taaak... nie będzie... - dodała diablica... równie diabelskim głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 " Oj tam oj tam... " - mruknełam. - Huh? o jaką zabawe ci chodzi... chyba nie o... zaczerwieniłam sie... nie... no napewno nie... - odpowiedziałam wesoło rumieniąc sie na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 18, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - I to Cię jeszcze bawi? - spytała z niedowierzaniem. - Rany... jesteś zupełnie zdemoralizowana... Tak w ogóle, rany Ci się już zagoiły, no i zaraz koniec przerwy. Co zrobisz dalej? - spytała Moon. Morning wreszcie nie wytrzymała i wylądowała obok was. Moon obdarzyła ją przyjacielskim uśmiechem jak gdyby nigdy nic. Morning zareagowała wzrokiem "o czym gadałyście" i mrugnęła parę razy szukając odpowiedzi od Ciebie i "Twojego anioła" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 - Emm... o wszystkim i o niczym Morning... Spojrzałam na Moon wzrokiem " to kiedy to zrobisz?" A potem na Morning. -Słuchaj Star... wybieramy się dzisiaj gdzieś? - spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts