Draco Brae Napisano Kwiecień 30, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2012 - Mamy rozwiązanie... - odparła Moon. - Teoretycznie możesz, ale nie za daleko - dodała Dark. Obie nie były zadowolone z zaistniałej sytuacji. - Czy ktoś jeszcze ucierpiał? - spytała Moon. - Na szczęście nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Co się stało? Dark? Moon? - spytałam spoglądając na obie... I ile będzie nasza wychowawczyni w szpitalu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 30, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Obie spojrzały po sobie. - Um, Lightie - zaczęła Dark. - Daleko byłaś od Ponyville? Bo widzisz... - Pamiętasz co mówił ten doktor? - Moon dokończyła myśl. - Sęk w tym, że nie wolno Ci się za nadto od Ponyville oddalać - dokończyła z niemałym zmieszaniem. Obie zdaję się, że nie chciały przekazywać dalszych nie wygodnych treści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 - Czy ja wiem czy byłam daleko... latałam z matką nad Ponyville... potem do jakiś oczek wodnych byliśmy na chwile... - powiedziałam spokojnie. - Widzę, że jakoś wam nie na rękę mówienie tego czegoś... wasza sprawa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 30, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2012 - Nie tyle co nie na kopyto, Light, ale ciężko jest przekazywać złe wieści - odparła Moon. - Dobra, bez zbędnego owijania w bawełnę - warknęła Dark. - Doktorek mówił o tym, że nie wolno Ci opuścić Ponyville przez chorobę. Teraz przynajmniej wiemy dlaczego. Nasza wychowawczyni - zatrzymała się i przełknęła głośno ślinę. - Popadła w obłęd. - Dark, do cholery interesuj się trochę swoją pracą... To też Twoja wina... jak i moja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 - Nie no super... zajebiście... wychowawczynie która popadła w obłęd i z szpitala długo nie wyjdzie... siostra która prawdopodobnie jest w ciąży... białe coś koło a nawet na jej miejscu... samo mówi za siebie... - wymruczałam ale dość głośno... - Co ku*wa jeszcze ciekawego mnie dzisiaj spotka? - dodałam zirytowana... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 30, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2012 - Hamuj się Lightie! - krzyknęła i potrząsnęła Tobą Moon. - Im mniej się mieszasz w cudze sprawy tym lepiej - po tych słowach puściła Cię i skierowała się do okna. - Lecę sprawdzić co w klinice słychać - mruknęła Moon. Dark tylko westchnęła i spojrzała na Ciebie. - Powstrzymać się nie mogłaś i patrzyłaś siostrze na to miejsce? - Misha spytała z dzikim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 - Tylko spojrzałam raz... potem siostra wbiła sie do łazienk mówiła coś żeby nie w nią... cokolwiek to znaczy... potem jeszcze ryczała i łkala do siebie coś ala... czy on nie mysli o konsekwencjach... blabla i coś o zjebaniu sobie życia... jak dobrze pamiętam to mama miała też 16 lat jak zaszła w ciąze potem rodząc flame... wiec o co biega... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 30, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2012 - Huh, ja też nie wiem. Choć ja zawszę gumy używałam - odparła z zacieszem Dark. - Tak w ogóle, zakład dalej trwa, więc może poszukamy jeszcze przygód? - spytała. Dark zaczęła rozglądać się po pokoju. - Przyznaj się, buchnęłaś coś z pokoju siostry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 - Dobra.. masz mnie... tak podrypałam coś... takie... grube... małe coś... ukryte w łazience... - powiedziałam cicho. - I wiesz co? Flame chyba sie planuje odegrać za pewien tekst... nieco złośliwy... ale wkurzyła mnie... - dodałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 30, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2012 - Wiedziałam, że nie wytrzymasz i podpierniczysz coś - odparła rozparta dumą Dark. - Jeśli planuje się odegrać, to będzie musiała również liczyć się ze mną - odrzekła jeszcze bardziej uchachana Dark. Było jej na kopyto takie psocenie. Zaraz po tych słowach rzuciła się na Ciebie z łaskotkami. Ona nigdy nie ma dość. - Lubisz to prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 ahahahahaha - smiałam sie głośno... była piekielnie dobra w tym... - Wiesz haha... ja powiedziałam jej coś w stylu trzeba hah bylo używać gumek... albo hah gumek sie używa... za to prawdopodobnie bd chciała se odegrać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 30, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2012 - Ahahah... mnie ahah... też to hahhah bawi... - odparła cynicznie Dark. Robiła to z czystej złośliwości. - Noo dobra starczy. Po chwili Misha unosiła się nad Tobą i patrzyła z ciekawością. - Powiedz mi, co będziemy jeszcze dziś robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 - Nie wiem, wymyśl coś... - powiedziałam cicho łapiać głebokie oddechy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 30, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2012 - Wymyśl coś i wymyśl coś. A idź w cholerę - odparła ze znudzeniem Dark. - Ja to bym poszukała jeszcze wrażeń, takich jak te w parku - dodała i zrobiła parę kółek po pokoju. - Ale najpierw zjedzmy coś! Dark skończyła swoją wypowiedź już w drzwiach i momentalnie za nimi znikła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 " a co bd tutaj siedzieć... ide do tej kuchni..." - pomyślałam i poszłam do kuchni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 1, 2012 Autor Share Napisano Maj 1, 2012 Będąc na dole, zobaczyłaś jak Dark już siedzi przy stole i szczerzy ząbki do Fire. - Lightie, siadaj przy stole. Zaraz nałożę wam gulaszu warzywnego. Fire krzątała się w kuchni, a ty spokojnie usiadłaś obok diabełka. Po chwili poczułaś jej kopyto, wędrujące po Twoim biodrze. Dark, mimo to, wciąż uśmiechała się do Fire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 - Huh? Co ty robisz? - spytałam zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 1, 2012 Autor Share Napisano Maj 1, 2012 - Nie podoba się? - mruknęła Dark. Już po chwili stały przed wami miski z gorącą strawą. Dark nie przestawała masować, drażnić i pieścić Twojego ciała. Każdy jej ruch był pełen perfekcji, a drugim kopytem zwyczajnie jadła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 - emm... no jasne, że się podoba... komu by się nie podobało hihi... - mruknęłam do Dark i zaczęłam jeść swoją porcje. " Jak ona to robi..." - pomyślałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 1, 2012 Autor Share Napisano Maj 1, 2012 Dark kontynuowała swoje dzieło. Po chwili jej umiejętności, przy stole mogły zacząć sprawiać problem. Zaczynało Ci się robić dobrze. Nagle Dark skończyła. - Mogę jeszcze? – skierowała pytanie do Fire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Było mi bardzo przyjemnie... aż tu nagle pyk i przestala... - Emm... czemu przestałaś... a już wiem... - mruknełam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 1, 2012 Autor Share Napisano Maj 1, 2012 Dark nic nie odpowiedziała, tylko zaczęła zjadać kolejną porcje. Moment i skończyła. - Dziękuuuuujeee – krzyknęła przygotowując się do wyjścia. – Lightie, idziesz? Po więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 - Ehh... czemu nie... nie będę w domu siedzieć... - mruknęłam i zaczęłam szybko jeść swoja porcje do końca. Po chwili skończyłam wytarłam się i poszłam za Dark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 1, 2012 Autor Share Napisano Maj 1, 2012 - Noo, nareszcie - burknęła do Ciebie Dark. - Hmm kogo by tu odwiedzić... Hm, wiesz może z jakiego sklepu ma te wszystkie rzeczy Flame? - spytała. - Te rzeczy, które Cię tak interesują... Pomysł na jaki wpadła Dark wprawił ją w niemały entuzjazm.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts