FreeFraQ Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 - Matko dark.. następnym razem nie stawaj nadepną.. - powiedziałam spokojnie przeciągając się. - I tak idę zaraz na kolacje... - dodałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 18, 2012 Autor Share Napisano Maj 18, 2012 - No co Ty nie powiesz? - odparła złośliwie Dark. - Następnym razem Cię nie budzę... Zresztą coś się tak zerwała? Ciemno bordowa klacz wstała i skierowała się do drzwi nie czekając na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 - Zerwała? emm... no bo miałam sen... w którym byłam jeszcze starsza i miałam dzieciaka... Ale nieważne... chodźmy... - mruknęłam cicho wstawiając z łózka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 18, 2012 Autor Share Napisano Maj 18, 2012 Dark parsknęła śmiechem i poszła na dół, cały czas rechocząc. Również zeszłaś na kolację. Wszyscy już siedzieli przy stole, a Dark wciąż była rozbawiona. Fire przywitała Cię ciepło. Zmieniła się. Trochę schudła i zmieniła zaczesanie. Jej fryzura była teraz dłuższa i zaczesana do tyłu, lekko jaśniejsza. Mama podała wszystkim gulasz i spytała jak minął Ci dzień. Zaczęła rozmowę od Ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 - A spokojnie mamo, u twi zrobiłam jakieś postepy, potem bylam u morning która była pijana... no cóż... niemogłam sie zbytnio z nią dogadać to posiedziałam troche z nia... potem coż... poszłam spać. - odpowiedziałam prawie na jednym tchu, patrząc na gulasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 19, 2012 Autor Share Napisano Maj 19, 2012 Gulasz jak zwykle był pełen warzyw, pachniał i wyglądał smakowicie. Fire tylko się zaśmiała. - No to barwny dzień miałaś - odparła z zadowoleniem. Fire się zmieniła... jej styl mówienia był inny... - A co Dark taka rozbawiona? - spytała. Dark na to pytanie jeszcze bardziej wybuchła śmiechem i wskazała na Ciebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 - No bo... - zaczełam niepewnie... - Miałam sen w którym byłam matką małej klaczy... u nas w rodzinie... wszyscy byli starsi... noi... tak jakoś dziwny ten sen był. - powiedziałam cicho. Biorąc sie za gulasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 20, 2012 Autor Share Napisano Maj 20, 2012 Fire odpowiedziała uśmiechem, Frost nic nie odparł tylko pochłaniał gulasz, Flame karmiła swoją pociechę, a Dark... tylko ona się z Ciebie nabijała. Mimo to gulasz smakował Ci jak nigdy. Fakt, że był ostrzejszy, w ogóle Ci nie przeszkadzał. Po chwili, gdy Dark opanowała emocje, nachyliła się do Ciebie. - Jutro rano mija czas zakładu. Jak sądzisz, dam Ci pospać w nocy, albo rano cokolwiek zrobić? - spytała szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 - Nie... nie dasz mi pospać, bedziesz próbowala ten zakład wygrać. - szepnełam cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 20, 2012 Autor Share Napisano Maj 20, 2012 - Dokładnie... Szykuj się, przygotowałam coś fajnego - dodała Dark i wróciła do swojego gulaszu. A Ty? Miałaś w połowie zjedzony gulasz i zmartwienie z dzisiejszą nocą. Może przygotujesz sobie plan obrony? - O czym myślisz Lightie? - spytał Frost wyrywając Cię z myślenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Potrząsnełam łbem... - Co? - spytałam wyrwana z myślenia. - E no... nic takiego tatku... sen miałam dziwny... tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 20, 2012 Autor Share Napisano Maj 20, 2012 - Aha - odparł krótko Frost. Zjadłaś gulasz i byłaś wolna. Wolna w tej chwili. Dark, gdy skończyła poleciała od razu do pokoju. Zaryzykujesz i wrócisz do pokoju, czy może spędzisz trochę czasu z resztą rodziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Postanowiłam troche czasu spędzić z rodziną, podeszłam do Flame. Czekając aż skończy karmić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 20, 2012 Autor Share Napisano Maj 20, 2012 Flame spojrzała na Ciebie z uśmiechem, mały zaś grymasił. - Może, skoro miałaś taki sen, nakłonisz go do zjedzenia swojej porcji? - spytała Flame. - Yhy, jasne - odparł maluch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 - Love, zjedz proszę swoją porcje bo to jest pyszne i smaczne. - powiedziałam wesoło próbując go jakoś przekonać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 20, 2012 Autor Share Napisano Maj 20, 2012 - A ja jestem członkiem Wonderbolts - odparł maluch z grymasem. - Nie lubię papryki i marchewki! - Sama widzisz, że macierzyństwo nie jest łatwe - wtrąciła Fire. - A no nie jest... Próbuj dalej Lightie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 - sorry Flame ale musze to "walnąc". - mruknełam. - Wiem że wolałbyś "zjeść" tak jak miałeś 2 latka- powiedziałam zartobliwie. -Ale jedz papryka i marchewka cie nie pogryzą. A są smaczne, nawet bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 20, 2012 Autor Share Napisano Maj 20, 2012 Fire i Flame parsknęły śmiechem. Malec się zarumienił i spuścił głowę. - Macierzyństwo jest trudniejsze niż się wydaję co? - spytała rozbawiona Fire. - A no... próbuj dalej Lightie - odparła z uśmiechem siostra. Malec napuszył poliki i odwrócił łeb od wszystkich. - Nie lubię marchewki i papryki, i basta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 - Nie mam pomysłu... hated czemu nie lubisz marchewki? - spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 20, 2012 Autor Share Napisano Maj 20, 2012 Maluch spojrzał i nadął znowu poliki. - Bo jest nie dobra! - odparł już zbulwersowany. - Walenie głową w mur - odparła Flame. - Lightie, jak masz zamiar z takim podejściem go nakarmić, to idź lepiej Frosta o cośkolwiek pomęcz - dodała Fire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 - Jeszcze nie mam głowy do dzieci... przepraszam już sobie idę. - powiedziałam cicho i poszłam na kanapę, chyba ojciec coś oglądał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 21, 2012 Autor Share Napisano Maj 21, 2012 Frost siedział sobie na kanapie i nie zwracał raczej uwagi na to co leci w TV. - Co tam córeczko? - spytał bezwiednie. - Nie, nie mam kasy - dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 - Nawet o kase niechcialam sie pytać... matka z siostrą mnie "przekierowały" do ciebie.- powiedzialam spokojnie siadajac obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 21, 2012 Autor Share Napisano Maj 21, 2012 - I pewnie zakładasz, że będziemy robić coś epickiego? Nie licz na to nie chcę mi się - odparł z ziewnięciem. - Masz pilota, a ja pogapię się na to, jeśli nie będzie to jakieś nie wiadomo co z cukrem - dodał i poczochrał Cię po grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 - dobra- mruknełam spokojnie, wziełam pilota i skakałam po kanałach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts