Battlebird Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 #Up Kaprysowo to odpowiedź twórców na komentarze hejterów o zbyt "cukierkowej grafice" w 3.Po połączeniu kilku rzadkich itemów tworzyło się kostur który po rozmowie z krową(która oznajmia że krowi poziom nie istnieje) przesyła nas do tego świata(Dodanie tęczowych goblinów to cios dla osób które zmarnowały czas,gdzie teraz wystarczy zabić "goblinka").Nie ma to nic związanego z mlp. # Up Objection! 1. Proszę przyjrzeć się drzewom i roślinności w ogóle. Jest to lekko przesycona wersja tej Equestriańskiej (na moje oko). 2. Kolory i wygląd portalu przypominają chwilami Sonic Rainboom. 3. Jednorożce typu Ciastuszek bardzo przypominają Księżkiczkę Miłość dla Bliźnich - jednorożca Szeregowego z PzM, który jest nawiązaniem do bronych i mlp. 4. Kaprysowo powstało, gdy boom na mlp już trwał. 5. Wspaniałe prezenty czasami otwierają się z charakterystycznym dla mlp "sqeek". Kaprysowo miało zatąpić tzw. "krowi poziom" znany z II-giej części. Można było się do niego dostać, tworząc pasterski kostur z tęczowej esencji, magicznego pyłu, fioletowego grzyba, krowiego dzwonu i czegoś tam jeszcze. Wejście znajdowało się przy zdechłej krowie gdzieś koło Nowego Tristram. Czekał tam na nas król krów ( Słynne "Adasiu" pana Kleksa), który otwierał szczelinę, w której leżało Kaprysowo. Tym niemniej szanuję twoją opinię, panie Shaher, i zgadzam się, że nawiązań do mlp można się tylko domyślać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innocent Smile Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 (edytowany) To może i ja coś dodam w temacie odniesień w Diablo3. Nigdy nie grałem w D3 i moja wiedza o tej grze jest znikoma, ale parę razy już natrafiłem na te odniesienia więc się z wami podziele i może dodacie coś od siebie w tej sprawie. "Bad guys are horses?: TentacleHorse Rainbow Western Unique_TentacleHorse_A Midnight Sparkle TentacleHorse_B_Unique Nightmarity Unique_TentacleHorse_A Nightmare is Magic Unique_TentacleHorse_B Generosity in Death" Między innymi takie coś można było znaleźć w plikach MPQ beta* klienta Diablo3. I o ile "aktualne" odniesienia mogą być niewystarczająco oczywiste, tak te, które zacytowałem zdecydowanie są tymi oczywistymi, przy których mamy pewność, że te odniesienia były zamierzone. * - Nie jestem pewny co do tego czy to była beta, bo widziałem jedną wersję na której pisało, że to beta i drugą gdzie pisało, że to przeciek z amerykańskiego klienta. (A może to jeden i ten sam klient? Poprawcie mnie jeśli wiecie.) @StarostaXD Ten odcinek akurat widziałem. Za to nie wiedziałem o tym, że CyberMarian nawiązuje do MLP, będę musiał odwiedzić jego kanał. Z kolei do dziś byłem pewny, że Demland jest bronym. Generalnie nie oglądam jego produkcji, może poza jego świetnymi przeróbkami o kucach, które wskazywałyby na to, że jest bronym. Edytowano Luty 12, 2015 przez Innocent Smile Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 http://www.partiakorwin.pl/404 - Pozdrawiam xD 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 http://www.partiakorwin.pl/404 - Pozdrawiam xD Dobra, zaskoczyłeś mnie tym. Plusik dla jego informatyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 4:05 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 4:05 Miałam to właśnie dodać XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Miałam to właśnie dodać XD Hihihihi Wyręczyłem cię xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Chcąc zacząć oglądać przygody timmy'ego jak na złość pierwsze odcinki nie chodzą to zacząłem od najstarszych.W odcinku 137B "cosmonopoly" jego ojciec mówi "zostaw tego porcelanowego kucyka" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 up 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clicker Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Moja młodsza siostra wypożyczyła sobie książkę z biblioteki szkolnej. Przeglądam ją sobie, a tam... (Jakby ktoś nie widział - spójrzcie na jeden z plakatów) Nazywa się "Jak zostałam szpiegiem". Typowa książka dla małych dzieci. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Moja młodsza siostra wypożyczyła sobie książkę z biblioteki szkolnej. Przeglądam ją sobie, a tam... TWALOT.jpg (Jakby ktoś nie widział - spójrzcie na jeden z plakatów) Nazywa się "Jak zostałam szpiegiem". Typowa książka dla małych dzieci. A ta obok to nie Hatsune Miku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 A widzisz niebieskie wlosy? Wysłane z tnacego się Lagdroida na prawie nie działającym Tapatalku używając zdezelowajej Xperii J Nie muszę. Zerknij proszę na ten art. Poza tym, zerknij na ozdoby, które ma we włosach, wyglądają podobnie do tych, które ma Hatsune. (a mówi to człowiek, który ledwo co się na tym zna). No ale kończmy Offtop. Nie mam nawiązań z innych gier czy filmów, więc na tym moje obecne zdanie się kończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 W jednym z odcinków Dying Light powiedział "Friendship_is_magic, magic is herezy ,, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 Takie tam oglądanie na yt. A tu nagle.... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 Rodzina mnie jakoś dzisiaj przymusiła, żebym to obejrzał z nimi. Chcąc nie chcąc, wyłapałem pewną kwestię: http://maligiganci.tvn.pl/wideo,2969,v/kuba-wojewodzki-chcialby-adoptowac-te-dwojke,1398606.html 1:30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 AJ? Nie pamiętam jak filmy dodawać więc klikać TU (mam nadzieję że nikt przedemną tego nie dodał :/ ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innocent Smile Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 AJ? Nie pamiętam jak filmy dodawać więc klikać TU (mam nadzieję że nikt przedemną tego nie dodał :/ ) Ja po prostu wklejałem link i sam się dodawał, wiec odnośnik jest (chyba) zbędny. Jak możesz (i to kieruję do wszystkich, bo stronę wcześniej też się z tym spotkałem) to na przyszłość podawaj minutę w której jest dane odniesienie, bo nie każdy ma czas lub chęci, żeby oglądać cały filmik. Poprzedni post proponuję edytować, żeby nie robić zbędnego spamu, z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 8, 2015 Share Napisano Marzec 8, 2015 to na przyszłość podawaj minutę w której jest dane odniesienie, Link, który podał Arceus zawiera automatyczne przerzucenie do danej minuty, więc niewiem co się czepiasz? 5 nawiązań które przygotował serwis WatchPony.com: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innocent Smile Napisano Marzec 9, 2015 Share Napisano Marzec 9, 2015 (edytowany) Kurczę, głupio mi. Nie popatrzyłem na link, a tylko na to, że sam film odpalił się od początku (tak to jest jak się nieumiejętnie używa flash blockerów i innych dodatków, żeby życie było milsze). Arceus wybacz. Edytowano Marzec 9, 2015 przez Innocent Smile Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 17:11 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Marzec 18, 2015 Share Napisano Marzec 18, 2015 Z dupy! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 2:50 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 (edytowany) http://prntscr.com/6kgspohttps://www.youtube.com/watch?v=Brz-FlaK8Bc Edytowano Marzec 23, 2015 przez TheCoRes 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 https://www.youtube....h?v=Brz-FlaK8Bc Możesz podać moment, w którym coś wyhaczyłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Podałem to jako film który został oznaczony taką miniaturką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts