Raztorn Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 A więc skoro jest was dwie (The fun has been doubeld) Pinkameno czy jesteś zazdrosna o to że nie jesteś pegazem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Cześć Pinkie! Po tym jak przyjaciele Cię opuścili nie próbowali Ci wyjaśnić tej całej sprawy? A może sama ich prosiłaś o wyjaśnienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raztorn Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Lubisz ostre przedmioty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Czu uważacie że przyjaciele są niepotrzebni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Flutter, co cię skłoniło do dołączenia się do Pinkameny? Pinkameno, dlaczego się na to zgodziłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keyman Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Czy lubisz dania, które serwowane są na zimno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Czy macie zamiar się kiedyś pogodzić? :dodgy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 przesadzasz z alkocholem czasem? I flutterko co cie skłoniło do odwiedzenia pinkie<?> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Pytanie do Fluttershy - Czy gdybyś mogła użyłabyś spojrzenia na Pinkamenie ? I do Pinkameny - Co byś zrobiła gdyby okazało się że ktoś wypił ci cały tajny zapas cedru ? I na dodatek nie wiesz kto to mógł zrobić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 *Podaje Pinkamenie opakowanie z płytą w środku na którym pisze: Amnesia The Dark Descent*Nastrasz Fluttershy,TYLKO PORZĄDNIE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raztorn Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Pinkameno co byś zrobiła/poczuła gdyby ktoś oddał za ciebie życie? Fluttershy nie boisz się Pinkaneny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 *wsuwa pod drzwi płytkę do Saw The Video Game* A wy sobie tam siedźcie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 Pinkademo jakie masz odczucia do swojej rodziny nie cierpisz jej czy może kochasz i czy to prawda,że kochasz Scootaloo? Fluttershy...jakim cudem wytrzymujesz z nią tyle czasu i czy próbowałaś jej babeczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Pinki! Czy pomogłabyś komuś jeżeli przeżyłby to samo co ty albo miałby się jeszcze gorzej? Tylko 11 ortów w jednym zdaniu... Rozumiem, że może się coś omsknąć czy coś... Ale no 11 ortów w jednym zdaniu? 8 z nich to nie wklepane polskie znaki... Jeśli masz taką możliwość, na forum lepiej używać polskich znaków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Pinkameno, co sądzisz o użyciu alkaloidów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Zasady lepiej łamać czy dysocjować? ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Nie wiem czy było to, ale... twój ulubiony rodzaj tańca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Pinkamino gdybyś mogła ocalić całą Equestrie (w tym życie najbliższych) za cenę swojego życia zrobiłabyś to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Pinkameno mam do ciebie 2 pytania. 1.czy chcesz zagrać na mnie w grę F.E.A.R? 2.czy pomóc ci w czymś (nie zdradze cie bo nie mam powodów)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dammoni Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Czy pozwoliłabyś innemu kucykowi zaprzyjaźnić się z twoimi nowymi przyjaciółmi? Jacy oni są? Była byś w stanie opisać ich charakter? Jakie mają zainteresowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cadenza Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 1. Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? 2. Gdybym była smutna co bym zrobiła żebym się uśmiechnęła? 3. A co byś zrobiła gdybym była nowa w Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Chcesz płyte do ,,Scariest game ever'' ? Nie grałem ,bo się bałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Może masz ochotę iść ze mną i zrobić ciasteczka ? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Mogę wiedzieć który mam numer??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Pinkameno, czy jesteś tchórzem? Bo według mnie tylko tchórz ucieka od problemu zamiast go rozwiązać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts