Omega Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 (tfu, znowu się zagalopowałem. Muszę przestać robić dziesięć rzeczy jednocześnie ) Poszedłeś z powrotem do swojego wozu mając nadzieję, że zostało tam jeszcze trochę twojego ulubionego napoju... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Zacząłem szukać w swojej małej kryjówce czegoś mocniejszego do pica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Prawie wszystkie butelki były puste, ale na szczęście została ci jeszcze jedna butelka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Miałem nadzieje że zostanie mi na jeden mały kieliszek mojego wina. Sięgnąłem zobaczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Jest! została ci jeszcze 1/4 butelki. Miałeś szczęście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Nalałem ją sobie wino do małej szklanki po czym z niej wypiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Wino było słodkie. Kupiłeś je kiedyś podczas postoju w Filidelphi. Uwielbiałeś je, ale została ci już tylko ta jedna butelka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Postanowiłem zostawić to co mi zostało na jakąś specjalną okazje. Mało go zostało a było pyszne. Schowałem butelkę do swojej małej skrytki po czym wyszłem z wozu. Zbliżał się finał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Ruszyłeś w kierunku graczy. Niestety ominęła cię ćwierćfinałowa gra Rainbow. Właśnie odchodziła od stołu z triumfalnym uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Podeszłem do Rainbow. -Cóż, jeszcze jedna wygrana i zagrasz ze mną. Jak to się mówi... rewanż w wielkim stylu.- jak zwykle powiedziałem to z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 - Mam nadzieję, że nie będziesz dawał mi forów - powiedziała z uśmiechem - zamierzam cię pokonać uczciwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 -Ja mam zasadę jeśli chodzi o grę... "Jeśli twój przeciwnik oszukuje... ty też to możesz robić, lecz jeśli tego nie robi to graj uczciwie." -powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 - Dobra zasada - stwierdziła Rainbow - mam teraz przerwę, przejdziemy się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 -Mam do czasu finału. Czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 23, 2013 Autor Share Napisano Maj 23, 2013 - To może oprowadzisz mnie po waszym obozie? - zapytała - sporo tu wozów, na pewno jest tu coś ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 -Można powiedzieć że jesteśmy czymś w rodzaju cyrku. Jest tu wiele różnych kucyków ale wszyscy jesteśmy czymś w rodzaju rodziny. Jest też kilku przywódców-kuglarzy, nazywani tak ze względu że pewne kucyki za nim idą i go popierają. Takich kucyków jest 3, plus ja to będzie czwórka. Mimo że jesteśmy przywódcami to moja matka jest jakby to powiedzieć... tym czymś co trzyma nas razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 - Jesteś przywódcą? - zapytała się najwyraźniej nie dowierzając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 (edytowany) -Tak, dowodzę tak zwanymi "Graczami" czyli kuglarzami którzy są miłośnikami gier hazardzistych. Edytowano Maj 24, 2013 przez wiej007 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 - a pozostała trójka? - zapytała ciekawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 -Cóż.... Quick Trick to jednorożec który dowodzi tak zwaną grupą cyrkową, czyli kucykami które zabawiają mieszkańców miasta do którego przyjedziemy. Tiny Pocket to klacz która przewodzi grupą kupców i dowodzi wszelkimi rodzaju sklepikami w naszej rodzinie. Zaś Big Stick przewodzi kucykami które robią za ochronę czaszami zdarzy się że jakiś cwaniaczek więc trzeba go pogonić. Mimo że nas jest czwórka... to główną przywódczynią jest moja matka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 - Chciałabym potkać z tym Trickiem - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 -Lepiej się z nim nie spotykać, jest strasznie nerwowy a wtedy zaczyna gadać ile wlezie. Czasami się zdarza że mówi tyle że mdleje z powodu niedotlenienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 - To jak on się wyrabia ze swoim stanowiskiem? - zapytała Rainbow starając się bezskutecznie powstrzymać śmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 -O dziwo jest to trochę zabawne, wygląda to mniej więcej tak: Trochę się odsunąłem i zacząłem gadać strasznie szybko i niezrozumiale po czym udawałem omdlenie. Po chwili niby odzyskałem przytomność i znowu zacząłem gadać jak najęty. -I tak w kółko. Nic dziwnego że wszyscy mówią by robił za komika. -powiedziałem ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Rainbow nie wytrzymała i zaczęła się śmiać łapiąc się za brzuch. - Muszę to zobaczyć - powiedziała w przerwach na złapanie powietrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts