wiej007 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 -Skoro chcesz, to zobaczysz ale po Wielkiej Grze. Po niej będzie czas na występy i wtedy za kulisami będzie dawał polecenia a przed występami najbardziej się denerwuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 - Super- powiedziała uspokajając się - wielkie dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 -Proszę bardzo. Sam z chęcią zawsze oglądam komiczność jaką jest Trick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 - Ale do tego czasu może oprowadzisz mnie po obozie, co? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 -Cóż...- powiedziałem drapiąc się po głowie- Chętnie ale chyba zaraz będzie pół finał o ile dobrze pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - skoro tak to chodźmy - powiedziała zawracając - później mnie oprowadzisz. Nie chcę się spóźnić na własną partię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 -Z miłą chęcią.- powiedziałem idąc z Rainbow w stronę stołów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 Ruszyliście w stronę stołu do gry. Rainbow odwróciła się do ciebie - Rycz mi powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 -Nie sądzę by były ci potrzebne ale i tak życzę ci powodzenia. -powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 Rainbow uśmiechnęła się i poszła zająć swoje miejsce za stołem. Niedługo przyszedł jej rywal - kuc o szarej sierści i płowych włosach. Podszedł do niej z zawadiackim uśmiechem i ukłonił się głęboko. - Witam panią - powiedział wesoło - jestem Darkie. A pani to..? - Rainbow Dash - powiedziała z uśmiechem. - Życzę powodzenia, jestem w tym naprawdę dobry. - Dzięki, tobie też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Zacząłem dokładnie obserwować ten półfinał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 Zaczynała Rainbow Dash. Rzuciła kośćmi, gdy skończyły się kręcić wypadły trzy czwórki i dwie trójki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Nawet dobry Full... powiedziałem w sobie w myślach, ponownie przyglądałem się grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 - Ładny rzut - powiedział - ciekawe co mi wypadnie. Rzucił kośćmi... wypadł full Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Zacząłem się przyglądać czyj full był wyższy... czy full Rainbow czy Darkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 Gdy przyjrzałeś się bliżej okazało się, że on również trafił trzy czwórki i dwie trójki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Coś mi się wydawało że to będzie ciekawa rozgrywka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 - Wyrzuciliśmy identyczne kości - powiedział - to chyba potrwa dłużej niż myślałem. - Zobaczymy - powiedziała Rainbow i ponownie rzuciła kośćmi. Wypadło pięć czwórek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Poker... teraz tylko wyższy poker mógł sprawić że Rainbow to przegra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Gdy Darkie rzucił swoje kości okazało się, że wyrzucił dużego strita. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Ta runda była Rainbow, to było pewne. Byłem ciekaw co przyniesie następna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 - Wygrałam - powiedziała Rainbow z uśmiechem. - Łut szczęścia - powiedział z uśmiechem. Rainbow rzuciła kośćmi. Udało jej się wyrzucić małego strita. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Bałem się że tą rundę Rainbow przegra, mały strit to troche słaba partia ale i tak lepsze to niż dwie pary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Darkie uśmiechnął się i rzucił kośćmi. Potoczyły się po stole. Wypadło pięć piątek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Teraz Rainbow przegrała... wszystko zależało od następnej rundy jak się potoczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts