Omega Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 (edytowany) - Wszystko zależy od tej rundy - powiedział z uśmiechem Darkie - powodzenia. Rainbow nie odpowiedziała tylko rzuciła kośćmi. Wyrzuciła trzy piątki i dwie dwójki. Zaraz potem rzucał Darkie. Dziwnym zrządzeniem losu ponownie wyszedł remis. Przez trzy kolejne kolejki było podobnie. Albo to było jakieś oszustko albo gracze reprezentowali podobny poziom umiejętności. Edytowano Maj 30, 2013 przez Mani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Zacząłem ponownie przyglądać się kościom, coś mi w nich nie grało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Tym razem znów rzucała Rainbow, była już mocno zniecierpliwiona ciągłym remisem. Rzuciła kośćmi tak energicznie, że wypadły za stół tuż pod nogi Darkiego. Ten schylił się i podał je jej. Gdy rzuciła ponownie wyrzuciła tylko trzy dwójki i dwie jedynki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Teraz musiałem uważnie się przyjrzeć kościom. Teraz całkowicie coś mi w nich nie grało. Kości poza stołem to odpowiednia okazja by je zamienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Gdy Darkie rzucił kośćmi przez dłuższy czas kręciły się po stole. Gdy się zatrzymały okazało się, że wypadło pięć szóstek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Zbyt długo się kręciły coś mi w nich nie grało, a na milę mogłem wyczuć oszusta. -Chwileczkę...-powiedziałem zabierając kości po czym zacząłem je badać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 (mam nadzieję, że nic nie pokręciłem) Kości Darkiego były cięższe bardzo lekkie, obciążone po stronie na której widniało cześć oczek. Natomiast Rainbow miała kości obciążone przy jednym oczku. Oba komplety kości miały spiłowane brzegi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 -A to ciekawe.... te kości są LEWE! -powiedziałem mówiąc głośno ostatnie słowo by usłyszeli to inni kuglarze co znaczyło że mamy tu oszusta i trzeba go znaleźć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Wszyscy byli zaskoczeni. Nawet Darkie wydawał się zaskoczony tą sytuacją, może to nie on podmienił kości. Ale jeśli nie on to kto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 -Wyjaśni mi to ktoś?- powiedziałem patrząc ze zdenerwowaniem i na Rainbow i na Darkiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Ja nie mam pojęcia dlaczego są lewe - powiedziała Rainbow. - Ani ja - powiedział Darkie - kości leżały na stole, tak jak przed każdą grą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 -Wrrr.... I resztki mojego dobrego humoru diabli wzięli...-powiedziałem ze zdenerwowaniem po czym podszedłem do jakiegoś pustego stołu, zabrałem z niego kości i wróciłem do stołu kładąc je- Te już na pewno są dobre a jeśli nie to chyba szlag mnie trafi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Wróciłeś na swoje miejsce przyglądając się wznowionej rozgrywce. Tylko jedno wciąż nie dawało ci spokoju - kto podmienił kości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Nie wiedziałem kto je podmienił ale aż krew mnie zalewała na tą myśl. Nie miałem zamiaru teraz o tym myśleć. Chciałem obserwować obu półfinalistów by zobaczyć które z nich może oszukiwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Rainbow znów rzuciła kośćmi. Wypadły dwie czwórki i trzy trójki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Ponownie zacząłem się przyglądać kościom. Miałem nadzieje że tym razem wszystko będzie dobrze bo mnie krew zalewała z nerwów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Teraz pora Darkiego. Rzucił kośćmi, ale nie miał szczęścia, wypadły same dwójki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 (same dwójki.... czyli poker?) Oddaliłem się na chwile by podejść do jednego z pustych stołów. Wyjąłem Kości Losu z zadałem pytanie: "Czy Darkie podłożył lewe kości?" potem miałem zamiar zadać to samo pytanie tyle że z Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Gdy rzuciłeś kośćmi wypadły dwie czerwone szóstki i dwie białe jedynki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Zmarszczyłem brwi... teraz zadałem to samo pytanie tyle że z Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Rzuciłeś kości pomimo, że nie wierzyłeś by Rainbow zrobiła coś takiego. Wynik był taki sam jak Darkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Westchnąłem... tym razem rzuciłem z pytaniem "Czy któreś z nich oszukiwało?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Rezultat był taki sam. Żadne z nich nie oszukiwało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Podrapałem się po głowie... kto u licha podstawił te kości? Nie miałem czasu by się nad tym zastanawiać... wróciłem do stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Zaczęła się druga runda. Tym razem szczęście uśmiechnęło się do Rainbow. Wyrzuciła pięć czwórek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts