Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 W magazynie był straszny ruch. Każdy został wysłany przez kogoś innego po to i po to. Panował taki ścisk, że trudno było oddychać, a co dopiero się przeciskać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Jakoś postanowiłem się przecisnąć gdyż wyboru za bardzo nie miałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Jako tako udało ci się dostać do pudeł, ale jak je teraz przenieść? Gdyby sufit był wyżej mógłbyś polecieć, ale tak.... Co zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Postanowiłem spróbować trzymać się ściany by wyjść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 przeciskasz się gubiąc przy okazji kilka kości do gry ale w końcu wychodzisz na świeże powietrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Pomyślałem by potem poszukać zagubionych kości gdy ruch w magazynie będzie mniejszy. Teraz poszłem do naszego "skarbczyka" znaleźć jakieś nagrody do Gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 W "skarbczyku" było mnóstwo przeróżnych gratów nadających się na nagrody. Tylko wybierać. Teraz trzeba tylko wybierać z głową, dlatego właśnie to tobie zawsze zlecano to zadanie. A więc do dzieła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Najpierw zacząłem sprawdzać część ze starymi księgami. Sądziłem że taka nagroda będzie dobra dla kogoś kto się nimi interesuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Większość byłą trochę podniszczona ale udało ci się znaleźć 3 całkiem nieźle wyglądające książki - historię Equestrii i dwa tomy Przygód Daring Doo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Teraz miałem zamiar sprawdzić części z klejnotami. Dobry brylant zawsze ładnie się prezentuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Kufer z klejnotami był mały, często zdarzały się nagłe zniknięcia klejnotów więc zostało ich niewiele. Ale kilka ładnych kamieni zostało, tylko wybierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Postanowiłem wziąć szafir, rubin oraz szmaragd. Po chwili poszłem do schowka z nasionami. Miałem nadzieje że ktoś lubi egzotyczne kwiaty lub drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 A mieliście ich trochę. Podróżowanie po całej Equestrii i dalej pozwoliło wam zgromadzić sporą ilość ciekawych roślin. Różne dziwne kwiaty i drzewa których zazwyczaj się tu nie widzi. To będzie łakomy kąsek dla ogrodników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Postanowiłem wziąć parę nasion "Niebiańskiej Róży", "Gryfiego Kła" oraz "Czarnego Serca". Na koniec chciałem wziąć jakiś płaszcz z egzotycznego materiału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 niestety kufer z ubraniami był już pusty. Niestety będziesz musiał obyć się bez płaszcza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Wzruszyłem ramionami, miałem nadzieje że rzeczy które wybrałem będą dobrą nagrodą. Wyszłem ze skarbczyka i poszłem zamknąć nagrody w gablotce gdzie miały odbyć się zapisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Zobaczyłeś, że przed stołem z zapisami zebrał się już spory tłum. Zauważyłeś nawet Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Podeszłem do gablot wystawowych i umieściłem w nich nagrody, po czym zamknąłem ją na klucz. Siadłem przy stole... zapisy były otwarte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Kolejka poruszała się strasznie powoli. Kucyki przewijały się przed twoimi oczami dobry kwadrans kiedy wreszcie przyszła kolej Rainbow. - Cześć Raider - powiedziała na przywitanie - Przyszłam się zapisać. Jakie tu macie rodzaje zawodów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 -Cóż w każdym rodzaju turnieju jest inny kuglarz w finale. W szachach jest nią moja matka, w kartach jest nim kuglarz Ace Spades a w kościach... Łupieżca, czyli ja. -powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - To już chyba wiem gdzie się zapisać - powiedziała z uśmiechem - na kości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 -W takim razie proszę o podpis.-powiedziałem z uśmiechem podsuwając formularz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Podpisała się zamaszyście na formularzu, uśmiechnęła się i poszła dalej. Nie możesz się doczekać by znowu z nią zagrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Byłem zafascynowany tym że mogę grać z Rainbow w finale... o ile do niego dotrze. Ponownie zbierałem zapisy które miały się już niedługo skończyć z powodu braku wolnych miejsc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Kiedy ostatnia uczestniczka - niejaka Ditzy Doo złożyła podpis zamknąłeś zapisy. Wreszcie mogłeś wstać i rozprostować kości. Poszedłeś do twojej matki by oddać jej wszystkie papiery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts