Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Znowu wszystko zależy od Ditzy. Wzięła kości i rzuciła na stół. kości potoczyły się leniwie i wypadł mały strit. Ditzy zrobiła smutną minę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Jedyne co zrobiłem to westchnąłem i odszedłem od stołu. Nie lubiłem patrzeć jak ktoś się smuci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Zobaczyłeś biegnącą do ciebie Rainbow, więc przystanąłeś. - Raider widziałeś!? - zawołała - Wygrałam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 -Widziałem...-powiedziałem z uśmiechem- Ale do finału jeszcze daleko. Pokonaj wszystkich a zagrasz z Łupieżcą. A zainteresowała cię jakaś nagroda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - Widziałam, że macie książkę o Daring Doo - powiedziała - Lubię tą serię książek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 -Dojdź do finału... wygrasz jedną książkę, Wygraj ze mną... a wygrasz dwie- powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - Szykuj się na przegraną - powiedziała szturchając cię w ramię - bo zamierzam je wygrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 -Ja gram do końca Rainbow... nie wielu graczy pokonało Łupieżcę w normalnej grze. Jeszcze mniej podczas turnieju.- powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - Przekonamy się - powiedziała robiąc zaciętą minę. T obyło wyzwanie, tylko czy powinieneś je przyjąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 -No zobaczymy-powiedziałem z uśmiechem, ja nigdy nie odmawiałem wyzwania. Po chwili poszłem gdzieś się przejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Najwyższa pora na kolejne rundy, które jednak nie były tak ciekawe. Bez większego zainteresowania śledziłeś pozostałe rundy, ale teraz znowu miała grać Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Ponieważ nie miałem co robić postanowiłem popatrzeć jak gra Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Tym razem grała z jakimś pomarańczowym kucem. Wyglądał na pewnego siebie i ciągle się uśmiechał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Ponownie przyglądałem się pojedynkowi Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Znowu to Rainbow rzuciła kośćmi. Kości jak zwykle potoczyły się po stole a gdy przestały się ruszać wypady cztery szóstki i jedna czwórka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Pomyślałem "Dobra kareta" byłem ciekaw co się stanie dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Jej przeciwnik tylko się zaśmiał wziął kości i chuchnął w nie na szczęście. Rzucił je na ziemie, wypadło pięć szóstek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Nie wiedząc dlaczego coś mi tu nie grało. Zacząłem uważniej przyglądać się tym kościom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Tymczasem Rainbow zagryzła wargę i ponownie rzuciła kośćmi. Potoczyły się po stole dając jej małego strita. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Nadal uważnie przypatrywałem się kościom. Coś mi w nich nie grało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Znowu to samo. Kuc dmuchnął w kości zakrywając je swoim pyszczkiem i kopytami. Następnie rzucił je, wypadły trzy piątki i dwie szóstki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Zmarszczyłem brwi. Miałem wrażenie że te kości są lewe. Podeszłem bliżej stołu -Przepraszam ale muszę sprawdzić te kości.- powiedziałem chwytając je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 - A..ale o co chodzi? - zapytał się zdziwiony i przestraszony kuc - z moimi kośćmi wszystko w porządku.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 -Jeśli tak to pozwolisz mi je sprawdzić. I tak wygrałeś więc nie powinieneś się martwić. Chyba że masz coś do ukrycia.-po chwili lekko zmarszczyłem brwi po czym zacząłem badać kości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 - A.ale tak nie można - bronił się za żarle kuc - nie może mi pan zabierać kości... To jednak było na nic, wiedziałeś już że kości były lewe. Miały podpiłowane brzegi i były nieco cięższe niż normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts