CruFox Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Właściwie nie napisałem, że rozdziały pojawią się w niedzielę. Napisałem: Pojawią się one nie wcześniej niż 17 czerwca (i tego konkretnego dnia też raczej nie, ale przed nim to na pewno). 2 i 1/2 rozdziału już przetłumaczyłem, ale na razie wymagają jeszcze pewnych poprawek, zanim zostaną opublikowane. Na razie nie mogę podać konkretnego terminu, ale raczej nie potrwa to długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 ah nic to ja cierpliwe czekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wężyk Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Widać coś wolno wam to idzie ale i tak wielki podziw i doping za chęci. ^^ A tak btw. <3 Nyx. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Fanfic bardzo mnie wciągnął. Jeszcze nigdy nie czytałam czegoś z takim zapałem (chyba nawet Harry Potter się chowa). Dopiero jestem na 9 rozdziale, mimo wszystko uważam, że to jest GENIALNE. Nie mogę oderwać się od lektury. Ciągle coś się dzieje... Nie mogę doczekać się tego, co będzie dalej. Wielkie dzięki za tłumaczenie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Muszę w końcu zacząć czytać ten fanfic, dobrze że teraz będę miał więcej wolnego czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Oto jest, długo wyczekiwany, kolejny rozdział: 14 - Niegdyś Zdobywca @DOWN: Od tego jest opcja ukrywania spoilerów, by jej używać w takich sytuacjach. Pisz, pisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 No świetnie, czekam na kolejne rozdziały! I można było zostawić Eeyup, bo... "josne" brzmi dziwnie... bardzo dziwnie. Coś bym napisał, ale zaraz ktoś mnie tu na stos rzuci na spoilerowanie, a ja serio nie lubię używać spoilera. @Up No i co ja z nim zrobię, za bardzo nie ma o czym napisać, bo wyjdzie jedno zdanie w spoilerze... No ale zobaczmy Na Celestię, czemu ona tak łatwo się daje manipulować, jest Królową Equestrii i nikt nie słucha się tego co mówi, eh.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Oto jest, długo wyczekiwany, kolejny rozdział: 14 - Niegdyś Zdobywca @DOWN: Od tego jest opcja ukrywania spoilerów, by jej używać w takich sytuacjach. Pisz, pisz. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=P3ALwKeSEYs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Świetny rozdział !! naprawdę wszystko przetłumaczone idealnie (można się jedynie na upartego przyczepić do tego "Josne", ale jak dla mnie świetnie to oddaje charakter Big Maca), a co najważniejsze tak aby trzymało w napięciu tak jak oryginał czekam na kolejne rozdziały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Czytała się fajnie. Warto było czekać, ale jak poprzednik zauważył to ''josne'' było trochę nie na miejscu. Mam nadzieję że na następne rozdziały nie będziemy czekać kolejny miesiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Ehhh ten Nexus to wie kiedy się pojawić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 pięknie dziękuje za przetłumaczenie kolejnego rozdziału mojego ulubionego FF, i niech mrok będzie z wami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 25, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Nowy rozdział! 15 - Brakująca Radość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Bardzo przyjemnie się czytało. Oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Kolejna mistrzowska robota. Co prawda zauważyłem jedne błąd ortograficzny, ale tak się wciągałem w lekturę, że nie pamiętam gdzie go zauważyłem Oby tak dalej już nie wiele wam zostało trzymam więc kciuki, aby nic wam nie przeszkadzało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Miałem tu dużego posta, ale poszedł się... znikać więc w skrócie: Niezła robota, nie mogę się doczekać, i w końcu jakiś bohater zachowuje się racjonalnie w fanficu! Sukces! W końcu nie słucha się tego fałszywego wazeliniarza, pewnie ją zdradzi, ale serio nie mogę się doczekać dalszych części - i spodziewałem się, że będzie jej smutno jak nikt nie doceni powrotu słońca, sam bym do niej podszedł gdy płakała w parku. Dobrze, że ktoś to zrobił. Nie lubie używania spoilerów, bo odnoszę się do wielu rzeczy, a tak cała wiadomość powinna być w spoilerze, ale skoro przez małe problemy z forum moja dłuższa wersja znikła musi to starczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Tylko tak się wypowiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Rozdział 16 - Utwardzić Miękkie Serce Miało być później, będzie jednak wcześniej. I z tego względu mogą, choć nie powinny, wystąpić drobne błędy. Jeśli ktoś zauważy, niech proszę zaznaczy. Zachęcam też do dzielenia się przemyśleniami, bo rozdział należy do tych ważniejszych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Omg...OMG...OOOMMMGGG! Wypas! Jeszcze nigdy nie czytałem czegokolwiek w takim stresie. No! To teraz pora nakopać Nexusowi do d... NAPRZÓD NYX! WE ARE WITH YOU! A zapomniałbym. Świetna robota. Co do błędów, tak się zaczytałem, że nie znalazłem żadnego Oby tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Świetna robota, nie mogę się doczekać końca tej niesamowitej opowieści. Właściwie nie wiem co mnie powstrzymuje przed przeczytaniem dalszej części w oryginale, ale to zawsze jakieś dreszczyk emocji gdy widzę w nieczytanych postach, że coś nowego jest w tym topicu. Kapitalna robota, czekam na reszte! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Właśnie przeczytałem ten rozdział. Rany teraz mój mózg mówi ciągle: więcej więcej więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Ja tam błędów nie wyłapałem, ale naprawdę świetna robota z tłumaczeniem. Każdy rozdział czyta się z jeszcze większą ciekawością, i zapałem. Ile zostało jeszcze rozdziałów do przetłumaczenia ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trololo Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Są 22 rozdziały wiec zostało jeszcze 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 mam tylko jedno do powiedzenia THe Best work ever. Wszytko trzyma w napięciu tak samo jak w oryginale. a co do błędów zauważyłem tylko tego źróbka (czy jakoś tak) to mi tylko coś nie pasowało. Inni mogą się przyczepić do tego że pojawiły się słowa takie jak KUL UW i i polibuda (nie mam nic do tego , że tak jest). Ogólnie rozdział oceniam 5 i czekam na więcej bo rozdziałów jest 21 a nie 22 jak myśli Kyubi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Dzięki wszystkim. Co do źróbka: wynikł z potrzeby zastąpienia słowa źrebak, które było używane wcześniej w innym kontekście i trzeba by wprowadzać dużo zmian w poprzednich rozdziałach - to nie jest błąd. KUL i UW można interpretować różnie, to przecież nierozwinięte skróty Oceniasz na 5, ale w jakiej skali? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się