Omega Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 - Cóż, powinien wrócić dwie minuty temu - powiedział drugi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Przewróciłam oczami - Więc...tak przy okazji, od dawna tu pracujecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 - Jesteśmy tu nowi - powiedzieli jeden po drugim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 - Szkolenie przebyte? -Zapytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 - Oczywiście - powiedzieli obaj prostując się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 - Długo trwało? - Z mojej strony padło kolejne pytanie - Kto was szkolił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 - Sierżant Cris odpowiada za szkolenie straży - odpowiedzieli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Nie nudzi wam się ciągle tak stać jak słupy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 - To nasza praca - powiedział ten po prawej - wykonujemy rozkazy, nic więcej nas nie obchodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 - Nie boicie się czasami o życie? - Uśmiechnęłam się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - Dlaczego? - zdziwili sie - tutaj prawie nic się nie dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - Tak...ale gdyby miało? dajmy na przykład włamanie się po te elementy. Ten kto je ukradł mógł zamiast się skradać poderżnąć komuś gardło by sobie to skrócić - Wzruszyłam kopytami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Wyraźnie się speszyli. Postukali kopytami w ziemię i unikali twojego spojrzenia. - Musimy wracać na służbę - powiedzieli w końcu i znów stali na baczność starając się cię ignorować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Rozbawiło mnie to. Zakryłam tylko lekko kopytkiem usta by się nie śmiać - Rozumiem...Tak czy inaczej powodzenia chłopaki i uważajcie - Zaśmiałam się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Strażnicy nic po sobie nie okazali, nieźle ich wyszkolono. Postanowiłaś jednak pójść w strone, którą ci wskazali i poszukać podejrzanego na własną rękę. Idąc według ich wskazówek trafiłaś do ślepego zaułka za jakąś starą kamienicą. Ale nikogo w nim nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Westchnęłam i przewróciłam oczami z zażenowaniem - Ściana? Serio? po cholerę tu przyszłam...- Patrzyłam się przez chwilę, podeszłam do niej kopnęłam ją kopytem i odwróciłam się w celu wyjścia z tego zaułka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Od ściany oderwało się kilka luźnych cegiełek, które spadły na jedną ze skrzyń stojących w zaułku. Odwróciłaś się i zobaczyłaś jak beczka upada odkrywając mały właz kanalizacyjny. Beczka okazała się mieć odpiłowane dno, pewnie została tu postawiona specjalnie by nikt nie dowiedział się o istnieniu tego włazu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Popatrzyłam się i uśmiechnełam - No,no,no...Co my tu mamy - Powiedziałam podnosząc właz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Krata była nowa. Widać, że ktoś ją wymienił. Postanowiłaś zajrzeć do środka. Chwyciłaś pręty i pociągnęłaś do siebie. Spojrzałaś w ciemny otwór zastanawiając się jak głęboko sięga... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Popatrzyłam i cofnęłam się - No to trzeba sprawdzić! - Po tych słowach skoczyłam do środka. Wiedziałam żeby na końcu zaprzeć się kopytkami by zwolnić. Spadając wydałam z siebie krzyk - Yeeeeeeeaaaaaaahhhh!!!. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 15, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Leciałaś przez chwilę i nagle wpadłaś w cuchnącą breję z głośnym mlaskiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 - O cholera! - Wstałam i próbując wytrzeć z siebie wszystko. Myślałam że zaraz zwymiotuje. - Gdzie ja w ogóle jestem? - Zaczęłam się zastanawiać próbując się rozglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Jedynym źródłęm światła był właz, którym tu wleciałaś. Stałaś posrodku kanału, nie było wątpliwości. Smród był okropny, a do tego cała byłaś w tym śmierdzącym szlamie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 -Tak to na pewno nic nie zobaczę...-Zaświeciłam rogiem w celu rozświetlenia tego "pomieszczenia". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Twój róg zalał pomieszczenie jasnym światłem. Rzeczywiście byłaś w kanałach. Tuż obok była drabina prowadząca na suchy "chodnik". Czymprędzej tam popędziłaś, miałaś dość tego smrodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts