Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Więc kto ostatni ten gapa! - Powiedziałam po czym znowu zamieniłam się w energię i weszłam do przewodów, tym razem szłam liniami elektronicznymi prowadzącego do stacji. To była idealna okazja by poćwiczyć.Skupiałam na tym całą swoją uwagę mimo że co chwile trochę się rozkojarzyłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - To nie fair! - zawołała Pinkie ale ty byłaś już na stacji i nie mogłaś odpowiedzieć. Teraz tylko znaleźć pozostałą piątkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Zaczęłam chodzić po stacji i się za nimi rozglądać, poszłam na peron główny gdzie był pociąg do Canterlotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Znalazłaś je wszystkie przy głównym peronie. Twilight chodziła w te i we wte podenerwowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Jestem? - Powiedziałam kierując się w ich stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - A gdzie Pinkie? - zapytała Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Idzie, a raczej biegnie bo się mniej więcej ścigałyśmy...- Odpowiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Ścigacie się? - zapytała zdziwiona - To musisz być naprawdę szybka.. - Jestem! - usłyszałaś krzyk Pinkie - Jestem! Biegła w waszą stronę i była całkiem skonana, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 - Byłam Pierwsza Pinkie ^^ - Poszydziłabym z niej, ale nie mogłam. Cieszyłam się jednak trochę że byłam pierwsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - Nie miałam szans - powiedziała zdyszana - byłaś za szybka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 - Zwykły transport sieciami Elektronicznymi - Wzruszyłam kopytami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - Sieciami? - zapytała zdziwiona Twilight - nigdy o czymś takim nie słyszałam... - usłyszałyście gwizd lokomotywy - O to nasz pociąg, chodźcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 - W sensie liniami, kablami i tak dalej... - Weszłam za nimi do pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - Nauczysz mnie kiedyś? - zapytała uśmiechając się gdy już wsiadłyście do pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 - Może - Powiedziałam uśmiechając się i pomyślałam " może... przyda ci się do walki ze mną, by dawało ci to małą nadzieję. " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Teraz czeka was kilka godzin drogi do Canterlotu. Zastanawiasz się jak zabić czas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Biorę sobie troszkę energii pociągu z kabli i tworze z niej małą kulkę którą zaczynam się bawić dla zabicia czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - Łał, jak ty to robisz? - zapytała Rainbow podchodząc do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 - Po prostu taki mam talent - Uśmiechnęłam się lekko - Mimo że dla mnie to tylko pestka - Wzruszyłam ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 - To naprawdę przydatne - powiedziała Twilight - ja muszę widzieć dane miejsce żeby móc się tam teleportować. - Jak myślicie, po co księżniczka nas wezwała? - zapytała nagle Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 - Dowiemy się co zaplanowała ta... - Miałam już przekląć, gdy szybko powiedziałam - klacz która rządzi Equestrią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 - Nie wiem, ale to musi być coś bardzo ważnego - powiedziała Twilight marszcząc brwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 - Taaa.. - Bawiłam się kulką dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 - Mam nadzieję, że szybko się z tym uporamy i będę jeszcze mogła wybrać się na małe zakupy do Canterlotu - Rarity się rozmarzyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Zaczęłam rozmyślać nad tym czy nie przenieść się do Canterlotu kablami elektrycznymi, ta podróż mnie nudziła.Wpadłam na lepszy pomysł... - Zaraz przyjdę... - Wyszłam z wagonu do następnego, szłam tak przez kilka, a na końcu zakradłam się do wagonu napędowego. Starałam się by nikt mnie nie zauważył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts