Imka2000 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 - Skoro chcesz...ale może te kucyki dokądś się spieszyły? więc.. - Użyłam prądu by pociąg znowu wystartował, była to pestka w porównaniu do zatrzymania go. Nie raz robiłam to na ćwiczeniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 - hmm skoro tak - wzruszyła ramionami i weszła do przedziału - możemy i pojechać. Ruszyłyście razem do waszego przedziału. Pozostałe kucyki już się uspokoiły i chciały wiedzieć jak udało ci się zatrzymać pociąg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Moją odpowiedzią jak zwykle było wypowiedziane z lekkim uśmieszkiem "Normalnie". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Jechałyście dalej. Po kilkunastu minutach byłyście już w Canterlocie. Mine6 wraz z tobą ruszyło w kierunku zamku. Teraz musiałaś być czujna, niedługo dostaniesz się do Celestii. Trzeba będzie też złożyć raport do bazy głównej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Postanowiłam gdy tylko tam się dostanę nagrać zaklęciem to co mówi Celestia i wysłać to do bazy głównej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 - Twilight? - zapytał strażnik przy bramie - nareszcie jesteś, księżniczki się niecierpliwią. Po czym was przepuścił. Przeszłyście po wielkich, wspaniałych korytarzach Canterlotu kierując się do sali tronowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Rozglądałam się dookoła z lekką złością, ale przynajmniej wiedziałam że już niedługo prawowita władczyni przejmie te królestwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 Mijałyście kolejne zakręty kiedy nagle usłyszałyście za sobą stukot kopyt. - Twilight Sparkle nareszcie jesteście - usłyszałyście. Odwróciłaś głowę by dowiedzieć się do kogo należał ten głos. Przed tobą stała Księżniczka Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Chciałam rzucić się jej do gardła, ale tylko dostałam tiku nerwowego, na szczęście szybko mi znikną.Milczałam, nie miałam zamiaru się odezwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 - Chodźcie, nie mamy czasu do straceni - powiedziała, ale gdy cię zobaczyła zatrzymała się - a ty jesteś...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 - Nazywam się MoonLight i towarzysze tym kucykom tym razem - Powiedziałam spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 23, 2013 Autor Share Napisano Maj 23, 2013 - To dość nieoczekiwane - stwierdziła - ale jeśli tak, to chodźcie za mną. Luna poprowadziła was dalej korytarzami. Przyglądałaś się jej. To właśnie z niej zrodziła się Nightmare Moon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 A mogłyby być jednością...dużo straciła...- Myślałam przyglądając się Lunie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Ona jednak nie nie zwracała na ciebie uwagi. Poprowadziła was aż do sali tronowej. Wielka sala była wypełniona witrażami przedstawiającymi dawne wydarzenia, również to jak Nightmare Moon zastała pokonana. Przy tronie na końcu sali stała Celestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Ona razem z tym durnym jednorożcem były głównymi zabójcami rodziny, gdybym tylko mogła, rzuciłabym się na nią z kopytami - Myślałam, wściekła środku, lecz na zewnątrz miałam pokerową twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 - Witajcie - powiedziała Celestia magicznie zamykając za wami drzwi. Spojrzała na ciebie i zapytała - a ty kim jesteś moja droga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 - Przyszłam razem z nimi, nazywam się MoonLight, wasza...wysokość- Ostatnie słowa wypowiedziałam zmuszając się niechętnie do tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 - hmm, rozumiem - powiedziała zamyślona - no cóż nie wezwałam was tu bez powodu, sprawa jest bardzo poważna. Ktoś ukradł klejnoty harmonii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Oczy mi się rozszerzyły - CO?! - Powiedziałam , po czym szybko się wycofałam - Znaczy się...jak to? słyszałam że one są dobrze strzeżone... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 - Dokładnie - poparła cię Twilight - jak mogły zostać skradzione? Przecież miały najlepszą ochronę w Canterlocie... - Nie wiemy jak to się stało - przerwała jej Celestia - ale mamy pewien trop. - Mój informator twierdzi, że jeden z naszych strażników nie jest tym za kogo się podaje - powiedziała Luna włączając się do dyskusji - chciałam zacząć działać od razu ale moja siostra wolała czekać na was. Nareszcie możemy przystąpić do działania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Nienawidzę konkurencji...wszystko szło tak gładko! - Pomyślałam będąc nerwowa lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 - Macie jakieś podejrzenia kto może za tym stać? - zapytała Twilight. - Tak mamy - powiedziała Celestia - podejrzewamy bractwo wiecznej nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Co?! ale jak to... przecież to mnie wysłali... to nie mogą być przecież oni....- Myślałam, ale zaczęłam udawać -Bractwo wiecznej nocy? przecież oni to tylko mit, nie istnieją... - Mówiłam z "przekonaniem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 - Ależ istnieją dziewczyno - powiedziała z powagą Luna - choć jesteśmy rozdzielone wiem, że Nigtmare Moon gdzieś tam jest, czuję ją. Będzie chciała zdobyć klejnoty, bo tylko one mogą przeszkodzić jej w planach podboju Equestrii. - Możliwe też że się mylimy - wtrąciła Celestia - i to jakieś nowe zagrożenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Westchnęłam tylko - Ale kto by mógł być na tyle głupi by spróbować je ukraść? po co by mu były? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts