Jake Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Odchodzę z zabawy gdyż jak widać niewiele osób pisze. Przepraszam. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Tia...coraz mniej osób pozostaje... _________________________________________________ To pytanie lekko zdziwiło Green'a.Nie wiedział o co kompletnie chodzi wampirzycy,więc po chwili zastanowienia odpowiedział: -Raczej zostać...ale to zależy od sytuacji.Powiedz,co się dzieje?-Zapytał raczej spokojnie. Link do komentarza
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Delois, jak to ona schowała się i zaczęła podsłuchiwać, lubiła to. Była zainteresowana rozmową i zachowaniem wampirzycy. Co chwile odgarniała włosy gdyż ciągle wpadały jej w oczy. Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez emili878 Link do komentarza
Dżuma Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Sophie pałętał się gdzieś na drzewach, co jakich przystając i nasłuchując odgłosów z lasu. Czuła, że coś jest nie tak. Przez takie chwilowe rozmyślanie nieświadomie, zaczęła bawić się obrożą. Runy jak zwykle co jakiś czas pulsowały delikatnym światłem, łamiąc jakiekolwiek złe zachowania u jej nosicielki. W końcu zwiesiła jedną z nóg, i dalej rozmyślając nad tym co ma się stać. (Pobudka !) Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Nocturne rzuciła się na ziemię i przeczesała ręką rude włosy. Była teraz bezbronna. W końcu to do niej dotarło. Teraz była jak jej ofiary. Oby tylko żaden zmór nie ważył się do niej zbliżyć... Rozszarpie. Link do komentarza
delet this Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 (Wróciłam) Shaia zaczęła latać w rozpaczliwej próbie ucieczki. Parę metrów za nią biegła szara wilczyca z piłą łańcuchówą w łapach. Shaia postanowiła się ukryć. Loca zaczęła chichotać: - Shaia kochanie, obydwie kochamy bawić się w chowanego, ale wyjdź tu do mnie. Mam nową grę. Link do komentarza
L'estaca Napisano Październik 15, 2013 Autor Share Napisano Październik 15, 2013 Raczej rezygnuję z forum, jak chcecie to dalej prowadźcie zabawe, jak nie to nie. Link do komentarza
Recommended Posts