Violet Star Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 -Miło przytulać kogoś, kto jest taki cieplutki... -szepnęła śpiąc. -Jacob, ale ty nie masz nic przeciwko temu, że cię przytulam prawda? -spytała jakby z obawą. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Jacob szepnął - To jest najmilsza rzecz jaką doświadczyłem...nie mam jej nic przeciwko. Po czym Jacob odetchnął i oglądał dalej gwiazdy Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 -To dobrze... -odetchnęła Violetta i zamknęła oczy. Zaczęła powoli zasypiać, jednak otworzyła na chwilę oczy -Dobranoc Jacob. Miłych snów, bo wiem, że je posiadasz -powiedziała i zasnęła mocno przytulając kosiarza. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Jacob spojrzał się na dziewczynę i odetchnął. Powiedział w swym umyśle "Śpij słodko" Po czym zamknął oczy i zatopił się w mroku Krainy Snu i Wyobraźni. @Down Lepiej nas obudź, bo będziemy się tak budzić przez całą noc... Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez jacob.zvierz Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Jest ranek czy dzień, bo chcę się zorientować czy juz mam się obudzić czy nie xD Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 //zaraz chyba ranek// Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 - Ehh...Samotność jedyne uczucie, które doświatczam...muzyka to moje życie.... Mówił do siebie patrząc w gwiazdy. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 //ustalmy, że zbliża się poranek, bo ciągła noc mnie nudzi // Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 //ok// Wróciłam na polanę po moim spoczynku -Czy ktoś nie ma zamiaru uczestniczyć w bitwie? Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Loca wstała ociężale. Snuła się wyczerpana. - Ale był ciężki trening..... Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 -Racja,nie pomyślałem o tym...-Powiedział trochę smutny.Spostrzegł że ranek się już zbliża... -No,chyba musimy wracać...-Podniósł się powoli i podał rękę Sophii,ażeby też mogła wstać.Uśmiechnął się lekko. ----------------------------------------------------------------------------- **O,światło....Zaraz,powinienem już wracać!!!*Mgła uniosła się i zaczęła wracać powoli na plażę,środkiem polany.Spostrzegła już kilka postaci,które nie śpią. Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Sophie trochę zmarkotniała, ale po chwili uśmiech zagościł na jej twarzy. Podając mu pokrytą mięciutkim futrem dłoń, wsparła się lekko na nim. Po sekundzie była na nogach patrząc na wyglądające z nad horyzontu słońce. - Na prawdę nie spałam całą noc. ..? - mruknęła do siebie - No nic zdarza się. - wzruszyła ramionami, spoglądając na Green'a - To co? Idziemy? Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Green kiwną głową i ruszył przodem. -Jak myślisz,co dzisiaj może pójść nie tak???-Zapytał się żartobliwie.Zastanowił się chwilę.Zdjął pled i oddał go Sophii -W końcu to twój koc,nieprawdaż?-Zaśmiał się lekko i pokręcił głową.. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Jacob się nagle obudził i spojrzał na Vel - Bitwa? Jaka znów bitwa? Po czym spojrzał się na Violette która na razie nie pozwalała mu wstać. Spytał się Vel - Możesz mi to wytłumaczyć? 1 Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Zmora utknęła w głowie Delois. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dziewczynka chwyciła zmorę za rękę i zaczęła ciągnąć ją w ciemność. Po chwili biegu pokazała jej niebieski błyszczący pąk kwiatka. - Dbam o niego jest bardzo ładny. Po czym pociągnęła zmorę w dalszą ciemność Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Violetta powoli otworzyła oczy. -Bitwa? -spytała zaspanym tonem. Rozejrzała się i zobaczyła Vel. -Cześć Vel... -sapnęła przecierając oczy. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - O, ranek... Patrzy się na horyzont. 1 Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 -Czarni chcą na nas natrzeć, jeśli ich nie pokonamy będą nas wszystkich prześladować i nie spoczną puki nie zabiją, nawet tych których rzekomo nie da się zabić - popatrzyłam na ziemię. - Mogę się dosiąść? Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) - Kim są czarni? Loca wyrecytowała wesoło głosikiem małej dziewczynki. Po chwili z nudów stanęła na przednich łapkach. Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez LocaLoba Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - Tak jest mój - uśmiechnęła się, krzyżując ręce na przedmiocie - Najlepiej aby wszystko było poukładane. - odpowiedziała rozglądając się po koronach drzew. Dalej cieszyła się z darowanego jej kocyka. Uśmiechnęła się sama do siebie, wzdychając. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Green odwzajemnił uśmiech i szedł dalej.Nagle coś sobie uświadomił,ale i tak szedł nie dając poznać tego po sobie. **Wiedziałem,po prostu wiedziałem,że gdy pójdę spać,to on pójdzie na przechadzkę...**Pomyślał. -------------------------------------------------------------------------------------------------- **Gdzie on jest,gdzie on jest??**Mgła szła już kilka minut,aż w końcu zauważyła Greena.Wleciała między drzewa,i po chwili stanęła za Greenem. -(Chrząknięcie) Czy mógłbyś mnie wpuścić do siebie Green??-Odezwała się mgła uśmiechając się lekko.Nadal miała postać Greena. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (a'propos, to nie noct. mnie uratowała tylko per "Tajemnicze światło") Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) -Czarni? Są to najgroźniejsi wrogowie wszystkich zgromadzeń takich jak my, błąkają się po całym świecie, są kanibalami, wszystkożernymi potworami, nie jedzą i nie zabijają tylko swoich, ale to tylko legendy, tak na prawdę zabijają nawet swoich! Są to przeważnie wampiry, czarnoksiężnicy i wilkołaki, jak i również zombie. Możliwe, że o nich nie słyszeliście, ponieważ nie chcą, by ,,plotki'' o nich usłyszał świat, tylko ci, którzy ich spotkali o nich wiedzą, bo zwykle inni w te ,,plotki'' nie wierzą... na szczęście mają niewielką przewagę liczebną. A właśnie chciałabym was poprosić; jeśli macie jakiś przyjaciół, którzy mogliby nam pomóc to niech jej udzielą. A teraz idę po broń, siostra gdzieś zniknęła ktoś może pójść ze mną? Balladę by ktoś potrzymał, a ja wezmę Nerwa - mówiłam zakładając kantar z łańcuchów balladzie i kosz na kark. -------------------- Klątwa tymczasem się zgubił w lesie i miał godzinę drogi od polany. ------------------ Rebeka jest nie wiadomo gdzie ( ) Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez Bećka Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - Czyli rzecz jasna ludzkie zgromadzenie.... Mruknęła- Mam dużo magiczno-wilczych znajomych. Czemu by nie .. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Są to przeważnie wampiry, czarnoksiężnicy i wilkołaki, jak i również zombie. Link do komentarza
Recommended Posts