delet this Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Loca spojrzała na parę. - O jak słodko! Potem podeszła do jakiegoś zwierzaka i próbowała go upolować. Niestety przez jej łapę wszystko poszło na daremno. - Przeklęci ludzie..... Wyjęknęła kulejąc do pary. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Jacob uśmiechnął się i powiedział - To były bardziej pieszczotliwe niż raniące Po czym Jacob spojrzał się na Violette. Powiedział - I nie musisz przepraszać. Powiem ci jedno...masz ostre pazurki Uśmiechnął się jeszcze szerzej Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Violetta także się uśmiechnęła. Jej wzrok padł na Locę. Biedna wilczyca kulała powoli w jej stronę. -Loca! -zawoła podchodząc w stronę wilczycy. -Pomogę ci. -rzekła do Loci próbując ją podnieść. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Jacob ukląkł koło Loci i powiedział - Podaj mi łapę Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 -Biedna Loca... -rzekła cicho Violetta. -Wyglądasz na głodną. Upolować ci coś -zaproponowała wilczycy. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 -Jak chcesz. Najbardziej mnie denerwuje fakt, że nic nie upoluję. Jęknęła. - Ale jestem już przyzwyczajona do małej swobody ruchów Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Jacob wziął łapę i powiedział - Będzie odrobinkę...łaskotało Po czym Jacob zasłonił drugą ręką łapę Loci i błysnęło białe ostre światło. Powiedział - Już Jacob puścił łapę i wstał - Możesz biegać, skakać, wirować itd. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) - J-jak? Jak tyś to zrobił? Nieważne teraz mogę używać swojej prymitywnej magii. * Uśmiech* - Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez LocaLoba Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Sophie wchodząc z Green'em na polanę, odłączyła się od niego idąc zawiesić kocyk na drzewie. Później nie chcąc się narzucać się magikowi, samotnie ułożyła się gdzieś na gałęzi dębu. Uśmiechnęła się promieniście, widząc Violettę z Jacobem. - Oh jakie to słodkie - mruknęła do siebie, wchodząc na wyższą gałąź. Machała co jakiś czas ogonem widząc przeróżne ptaki na niebie. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 - Tak czy siak.. dzięki! Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Violetta uśmiechnęła się uroczo. "On jest taki troskliwy" -pomyślała. Spojrzała na zadowoloną Locę i ponownie się uśmiechnęła. -Uważaj na siebie Loca! -powiedziała do wilczycy z uśmiechem. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Green odwrócił się w stronę głosu.Popatrzył na złotą chmurkę ze złością. -Ile razy cię prosiłem,żebyś nie wychodził?!?-Szepnął zły. -Oj,daj spokój...Musiałem się rozejrzeć!!-Odszepnęła mu chmurka. -Masz szczęście,że nikt cię nie zauważył...Wtedy byłby spory problem..-Szepnął,a chmurka w niego wleciała.Green zachwiał się i o mało co nie przewrócił,ale szybko wrócił do pionu.Podszedł do Val. -Wybacz...jak bardzo większą mają przewagą liczebną ci cali...Czarni??-Zapytał się jej już normalnym głosem Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Jacob rozprostował się i spojrzał na Violette. Spytał - Chcesz coś zobaczyć? Po czym spojrzał się w jej oczy Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Violetta spojrzała na chłopaka z zaciekawieniem. -Co takiego? -spytała, a jej kocie źrenice powiększyły się. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Jacob złapał ją za rękę i powiedział - Chodź!! Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Dziewczyna zawstydziła się trochę, lecz po chwili uśmiechnęła się zaciekawiona. -Dokąd idziemy? -spytała cichym, uroczym głosem. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Jacob prze teleportował się do groty. Była przepiękna. Wszędzie były stalaktyty i stalagmity - Oto i Grota Piękna Po czym wskazał ręką ją całą Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Loca śledziła ich cały czas. Po chwili było słychać wycie. Co prawda samej jaskini nie znalazła, ale czekała w lesie w dość dużym (ok .50 wilków) stadzie. Wyraźnie dogadywała się z nimi. Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez LocaLoba Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Podeszłam ze smutną miną do wilczycy -Loca, proszę chociaż ty mi pomóż, bo... oh, przepraszam widzę, że przeszkadzam Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez Bećka Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Violetta rozejrzała się. To był najpiękniejszy widok w jej życiu. W jej oczach zebrały się łzy. Poczuła jak jedna z nich powoli spływa jej po policzku. -To jest piękne... -wyszeptała. Nie mogła oderwać wzroku od groty. Bez zastanowienia przytuliła się do Jacoba wtulając twarz w jego ubranie. -Dziękuję... To najpiękniejsza rzecz jaką w życiu widziałam -powiedziała. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Wilki zawarczały. - Spokojnie to znajoma.... Szepnęła. - O co dokładniej chodzi? Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Jacob uśmiechnął się i powiedział - Tak...to jest piękne miejsce Po czym Jacob spojrzał się na nią. Spytał - Czy chcesz bym cię oprowadził? Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Violetta spojrzała na niego i otarła łzy wierzchem dłoni. -Tak, bardzo... -powiedziała z uśmiechem patrząc w oczy chłopaka. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Jacob podał jej ramię i powiedział - Proszę za mną Piękna Pani Uśmiechnął się Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Violetta zarumieniła się. Złapała Jacoba za ramię i spytała -Naprawdę jestem piękna? -w jej oczach widać było tajemniczy blask. Uśmiechnęła się. Link do komentarza
Recommended Posts