WhiteDrakon Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Poprosiłabym o System Shock 2 jakby można ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 A ja poproszę o Ascension to the Throne ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Poproszę Syder Arcade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Jeśli jeszcze jest -Crazy Machines 2 Powrót do dzieciństwa w HD... Te godziny kombinowania z kumplem "co, gdzie przestawić". Jeśli jeszcze kiedyś będziecie mieli zestaw "Sąsiedzi z Piekła Rodem"... przepadnę na dłuuuugo.Edit. Mam Gun Monkeys i kilka zniżek na Steam. Nie wiem tylko, jak wręczać te kupony. EDIT 2 - Kupony rabatowe wygasły. Gun Monkeys jest jeszcze aktualne. Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Poproszę o Guacamelee! Gold Edition Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Crazy Machines 2 + DLC przejęte, za co jestem niezmiernie wdzięczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Czy mógłbym prosić o "The Bridge"? Chciałbym zacząć grać w gry logiczne i strategiczne, a ta gra wydaje mi się odpowiednia do rozpoczęcia tego jakże trudnego zadania Chociaż CM też jest kuszące... Moja młodość. Taka bolesna... Ehhh... CM kiedy indziej. Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez Panda Hippis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Wiecie, co jest dziwne (dla mnie). "NFS: Underground ... moje dzieciństwo" I'm so old... Ok, koniec off-topu. Gun monkeys - oddam za kilogram powietrza. Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Ja urosłem na NFS: Underground i GTA:VC a dziwne jest to, że taki chłopczyk jak ja zna całą mapę ze szczegółami. To ja poproszę o Race the Sun. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 No właśnie... moją pierwszą grą był Unreal oraz Total Annihilation z CDA (sklep z archiwalnymi numerami). Rok 2001. Ok, spadam pisać to co mam do napisania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Jeśli do... powiedzmy środy / czwartku nikt nie zaopiekuje się Crazy Machines 1.5, poproszę. Póki co czekam. Może ktoś inny skorzysta (bierzcie póki jest). A polecam. Może i trudna, ale kupa frajdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Sorka Triste, ale ja cholernie chciałbym cofnąć się do podstawówki i zaopiekować się właśnie CM 1.5. Dokładnie w tą grę przez cały dzień w łikend nawalałem od rana do wieczora jak głupi. I ni cholery nie umiałem przejść ostatniego poziomu ;_; Chyba, że bardzo chcesz właśnie tą część. Albo jak Szymon nie będzie już chciał oddać mi w me łapska kolejnej gry, to odpuszczę. Ewentualnie jeszcze Elements, ale to nie to samo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Sorry Triste, Panda ci podebrał (daj mu bana i po kłopocie ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Sorry Triste, Panda ci podebrał (daj mu bana i po kłopocie ). Foch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 (edytowany) Nie, nie... Nie o to chodzi Patrzę i patrzę, a nikt nie chce znakomitej gry. Otrzymałem część drugą (za co dziękuję) i chciałem zachęcić innych do przejęcia CM. Warto. Jest bardziej grywalna niż nie jedno Ku Pamięci i Chwale. PS. SzymonL - nie mam takich uprawnień. Sauronie, Panie mój... nie gap się tak na tego hobbita. Co sobie prokurator pomyśli. Lepiej daj mi więcej władzy! Edytowano Wrzesień 28, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 (edytowany) Spoko, przecież na jaja pisałem, chyba tylko Jaro Tze Tusk wziąłby to na poważnie. PS. SzymonL - nie mam takich uprawnień. To ja się czuję jak Obama z atomówką, jak mnie kuzyn wnerwia to mu grożę cofnięciem autoryzacji do mojej biblioteki i od razu spokój Edytowano Wrzesień 30, 2014 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 XCOM: Enemy Unknown za darmo: http://future-publishing.msgfocus.com/q/1HZnoTP27u6DctmiLFuH8/wv 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Pirates of Black Cove http://www.epicbundle.com/article/steam-key-for-free-pirates-of-black-cove-gold 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 (edytowany) Patrician IV wysłane do WhiteDrakon The Book of Legends wysłane do BezimiennyKot Crazy Machines - Elements wysłane do JimJoy Wizardry 6 & 7 wysłane do The Overseer Supreme Commander Gold Edition wysłane do OnyxAquaNox 2 - Revelation wysłane do Syrenka FurfurMX vs ATV Reflex wysłane do Triste CordisRed Faction - Armageddon wysłane do Uszatka Darksiders wysłane do ZegarmistrzDarksiders II wysłane do Zegarmistrz Edytowano Październik 9, 2014 przez SzymonL 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Ja z chęcią przygarnę Darksaidersów 1 i 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Mnie by interesowało Red Faction - Armageddon c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Chętnie przyjmę The Book of Legends Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Poproszę jeśli można Patrician IV. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 To ja jeszcze przypomnę dla obdarowanych - dodawanie reputacji to bardzo ładny sposób dziękowania tutaj A jak tylko dogadam się z Technikusem Maximusem, to może uda się nawet jakąś odznakę wyżłobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Też mam coś do rozdania. Kod do Anno Online (500 gemów) Kod do Star Wars: The Old Republic (Tundra Nekarr Cat) Kod do Neverwinter (kod na towarzysza) Kod do Age of Wulin (kod o wartości ponad 50 złotych, jedyna informacja) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się