Chief Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Ad1 - Proponuje osobny temat, Gdzie po zakończeniu wymiany, następuje wystawienie komentarza i ocena, która z czasem zostaje przepisana do 1 posta w jakieś formie, by każdy widział, kto jest godny zaufania. Ad2 - Ja proponuje ciebie. Decaded zagląda tutaj dość rzadko i później i tak zapomni o tym. Chyba że się mylę Co do pierwszego postu, to ciekawe ile osób będzie prosiło o grę, którą już ktoś wymienił. Chyba, że poinformujesz o tej możliwości, bo nie każdy potrafi czytać miedzy wierszami. Czy można tą listę jakoś posegregować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 (edytowany) Ad1 - Nie jest to Allegro i jakoś kiepsko widzę takową formę. Nie koliduje to co prawda z regulaminem, jednakże (w mojej ocenie) to forum nie służy jako bazar. Później będzie problem, bo ktoś zapłacił i nie dostał i płuacz. Jestem przeciwny tej formie jako oficjalnej w tym, czy innym temacie. Ad2 - Mogę edytować ja, może edytować Triste, a możemy obydwoje. Jedyne czego potrzebuję to maila w celu dodania praw edycji Czy można tą listę jakoś posegregować? Można. Jeśli autor tematu sobie życzy, mogę go nieco przetrzepać (powywalać zbędne posty). Jeśli się zgadzasz, Triste, zapraszam na PW. Edytowano Lipiec 14, 2015 przez Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 14, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2015 (edytowany) Ad1 - Proponuje osobny temat, Gdzie po zakończeniu wymiany, następuje wystawienie komentarza i ocena, która z czasem zostaje przepisana do 1 posta w jakieś formie, by każdy widział, kto jest godny zaufania. Ad2 - Ja proponuje ciebie. Decaded zagląda tutaj dość rzadko i później i tak zapomni o tym. Chyba że się mylę Co do pierwszego postu, to ciekawe ile osób będzie prosiło o grę, którą już ktoś wymienił. Chyba, że poinformujesz o tej możliwości, bo nie każdy potrafi czytać miedzy wierszami. Czy można tą listę jakoś posegregować? 1. Bardzo dobry pomysł. Jeśli admini pozwolą, można by używać dwóch kolorów: zielony - pozytyw, czerwony - negatyw. Osoby z chociażby jednym negatywem nie będą mogły prosić o gry (w tym temacie). Po zrehabilitowaniu się - przynajmniej 5 pozytywów, "ban" zostaje zdjęty. Trzy i więcej negatywów - ban na dobre. 2. Mogę się tym zająć. Co prawda mam dwa działy na głowie, ale raz gry pojawiają się co tydzień, innym razem mamy "ciszę w eterze" przez miesiąc, także nie będzie to wymagające. 3. Nie bardzo rozumiem Ok, pora wracać do moich działów. Wpadnę do tego tematu później. EDIT - zostałem uprzedzony Napiszę PW jutro. Zgadza, się co do jednego - to nie Allegro, ale czasami ktoś nie może (taki bank) lub nie ma tych kilku "ojro" na koncie (jest sobota, a tu do poniedziałku -90% do upragnionej gry). Sam o coś takiego prosiłem Edytowano Lipiec 14, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 (edytowany) 1. Bardzo dobry pomysł. Jeśli admini pozwolą, można by używać dwóch kolorów: zielony - pozytyw, czerwony - negatyw. Osoby z chociażby jednym negatywem nie będą mogły prosić o gry (w tym temacie). Po zrehabilitowaniu się - przynajmniej 5 pozytywów, "ban" zostaje zdjęty. Trzy i więcej negatywów - ban na dobre. 2. Mogę się tym zająć. Co prawda mam dwa działy na głowie, ale raz gry pojawiają się co tydzień, innym razem mamy "ciszę w eterze" przez miesiąc, także nie będzie to wymagające. 3. Nie bardzo rozumiem Ok, pora wracać do moich działów. Wpadnę do tego tematu później. EDIT - zostałem uprzedzony Napiszę PW jutro. Zgadza, się co do jednego - to nie Allegro, ale czasami ktoś nie może (taki bank) lub nie ma tych kilku "ojro" na koncie (jest sobota, a tu do poniedziałku -90% do upragnionej gry). Sam o coś takiego prosiłem Taka propozycja: Jeśli kody podajecie w postach, a nie na PW to proponuję, abyście zrobili by ten wątek mogli przeglądać tylko zarejestrowani użytkownicy. Dzięki temu zmniejszy to dużą ilość złodzieji kodów tzw. gościu sobie wejdzie, widzi kod, bierze nawet o tym nie powiadamiając. Ale i tak najlepiej na PW. Jeśli chodzi o mnie. W tym wątku i żadnym innym podobnym nie będę się udzielał, gdyż jak ja chcę jakąś grę to kupuję, nie chcę, nie kupuję. Proste Edytowano Lipiec 17, 2015 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 (edytowany) Data Hacker - Initiation wysłane do DecadedEcho of the Wilds wysłane do DżumaWhere Angels Cry wysłane do NightmareSpate wysłane do DżumaWar in a Box - Paper Tanks wysłane do Kacpi01_PLCorporate Lifestyle Simulator wysłane do plxAeon Command wysłane do ChiefThe Book of Unwritten Tales Digital Deluxe Edition wysłane do Uszatka Edytowano Sierpień 8, 2015 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 Zgłaszam się na listę chętnych do tego tytułu: The Book of Unwritten Tales Digital Deluxe Edition Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 A ja poproszę War in a Box - Paper Tanks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 Chętnie przygarnę Data Hackera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 Jeśli można poproszę Echo of the Wilds, mogę też być ostatnia w kolejce po Spate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 Ja mogę zaopiekować się grą Aeon Command Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 Ja z kolei z chęcią przyjmę pod demoniczne skrzydła płaczące anioły, czyli Where Angels Cry ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 Poproszę Corporate Lifestyle Simulator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 (edytowany) Mam do oddania kupony na -75% na gry Dawn of War i Dawn of War II. Oczywiście wymiana przez Steam'a. Ważność kuponów do 27 lipca. Edytowano Lipiec 22, 2015 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 22, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2015 To samo. Grę już posiadam, także jeśli ktoś chce - dajcie znać. W zamian możecie oddać cokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Ja mam zniżkę na Warhammer 40,000: Dawn of War - 75% ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Też mam tę zniżkę, choć chętnie komuś odstąpię ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 (edytowany) Kolejna darmowa gra - Hostile Waters: Antaeus Rising https://www.indiegala.com/store i iBomber Defense Pacific http://woobox.com/hnyo7p?embed=1&plugin={%22pid%22%3A%22hnyo7p_0%22%2C%22fid%22%3A%22offer%22 Edytowano Lipiec 22, 2015 przez ATIMKOS 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Pierwsza jest, gdy kupisz coś za określoną cenę, a drugie to konkurs :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Pierwsza jest, gdy kupisz coś za określoną cenę, a drugie to konkurs :/ Ja tam nic nigdy na tej stronie nie kupiłem, a klucz do tej pierwszej dostałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 A to przepraszam, pomajtałam tytuły. Za to drugie to wciąż konkurs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 (edytowany) Hyper Fighters na Steama za darmo, szukać na dole strony. Edytowano Lipiec 23, 2015 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 24, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2015 (edytowany) Do oddania: Wimp: Who Stole My Pants? Koala Kids Dr. Daisy Pet Vet Super Killer Hornet: Resurrection Shadows on the Vatican Act I: Greed Marine Sharpshooter II: Jungle Warfare Pixel Puzzles: Japan Commando Jack Mechanic Escape Battlepaths Edytowano Lipiec 24, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Na https://www.indiegala.com/store Glacier 3: The Meltdown (czy oni teraz codziennie dają inną grę?) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Do zgarnięcia jest gra Epigenesis. Łapać puki ciepłe http://woobox.com/h9h6ip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 (edytowany) Mam do oddania kilka gier. The Stanley Parable Screencheat Freedom Planet wzięty przez Chief Coin Crypt Edytowano Lipiec 30, 2015 przez PlaguePony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się