Cipher 618 Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 VV z vviązku z opóźnieniem: Dzięki użytkovvi miskof zagracie vv: ORIGIN Dead Space 3 GXWE-ALDM-REL7-YCVS-2PJL Medal of Honor 6RNN-JGZH-CUT6-D5BY-TGX3 Mirror's Edge 6TMD-HLEN-LTBN-USZN-MYXG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Mirrors Edge użyte. Natomiast co do Receivera... To coś w rodzaju tech demo modelu strzelania, czy coś w ten deseń. Lata temu oglądałem u Vonzia materiał z tego, pamiętam, że chyba był zadowolony z tej gry. Odpaliłem to na swoim wiekowym lapku... nope Z 10 FPS jak było, to w porywach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Mam do oddania kupon 50% zniżki na PayDaya2. Tja, wiem, że to nie free gra, ale może komuś się przyda. Jest ważny do końca miesiąca. Chętnego zapraszam do kontaktu via steam http://steamcommunity.com/id/vivendius/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 A, jak tak, to ja mam kupon -50% na Hotline Miami. Kto zainteresowany - PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Ja mam -75% na Sanctum ważny do środy. Zainteresowani - http://steamcommunity.com/id/ATIMKOS/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Dead Space 3 użyty. W końcu skończę tą serię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Ktoś zabrał Mirror's Edge ale nie podpisał się cóż bywa. Ja zabrałem, poinformowałem o tym w pierwszym poście po wiadomości Triste, ten w którym mówię o Receiverze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Medal of Honor ktoś wziął, i się nie przyznał... Serio, czy to tak trudno napisać, że się wzięło jakiś kod? Chyba, że niektórzy są tacy, że biorą co popadnie, tylko by mieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Po to povvstał ten dział. By oddavvać gry. Chcecie się vvymieniać - załóżcie inny. Proszę o jedno, to co robi vviększość użytkovvnikóvv. "Użyłem (tu tytuł)". Ułatvvia to "pracę". Na serio... to czy to takie trudne? VVidocznie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 No to zmieniamy profilowane założenia - skoro są krety lubiące po cichu podkopywać tytuły, to i znajdzie się łopata żeby w kretowisko przywalić. Jak jeszcze raz ktoś wykorzysta i nic nie owie, to proponuję skorzystać z poprzedniego pomysłu jednej z tutejszych osób. Podajesz tytuły i tylko tytuły, a kto pierwszy ten lepszy na PW. W temacie tylko pojawiał by się: Tytuł - użyty - nick używającego. Tytuł - wolny. Jak są osoby które nie rozumieją po dobroci, to możemy to robić po złości. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 (edytowany) Podajesz tytuły i tylko tytuły, a kto pierwszy ten lepszy na PW. Spróbujmy: Mam do oddania grę "Driver San Francisco" (UPlay) Chętnych zapraszam na PW NIEAKTUALNE Edytowano Wrzesień 16, 2014 przez sloyth 06.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 (edytowany) VectorL3YLA-MCBJM-PH3T0 PuddleHB8WZ-HHNM6-58LIP Terrorhedron VIGP6-WP4D9-X4KPE Kill Fun Yeah9JYD6-ZC239-BLCLI Popieram powyższych, jeśli jeszcze raz ktoś weźmie i nie napisze to pozna moc Sennen Goroshi. Może po prostu zablokować temat dla nie zalogowanych, bo ktoś wyczaił i podbiera? Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Puddle użyte Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Jumam sobie Vector Dzięki wielkie, mecze ta gre odkąd była w androidowym bundlu, ciekaw jestem jak prezentuje się pecetówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 (edytowany) Kill Fun Yeah - użyty Te gry powyżej, czyli np Puddle, Guacamelee! Gold Edition to są na PSVite? Bo na PSVite są identyczne i tak pytam. Edytowano Wrzesień 16, 2014 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Te gry powyżej, czyli np Puddle, Guacamelee! Gold Edition to są na PSVite? Tutaj dajemy kody na Steama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 (edytowany) The Bridge: Race the Sun: [url=]https://www.humblebundle.com/gift?key=RfaeXN2wVaD7F28h - nie jestem pewny czy działa Receiver: [url=]https://www.humblebundle.com/gift?key=tZX6VBm4HFGS3bhw Edytowano Wrzesień 17, 2014 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Pozwoliłem sobie użyć The Bridge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Zabrałam zachłannie Receiver - link użyty ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 (edytowany) Monaco - What's Yours Is Mine Hammerwatch Disciples III - Gold Edition Port Royale 3 Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 (edytowany) Monaco - użyte. A ja wypróbuję tę nową metodę: Mam do oddania klucz do Bang Bang Racing na steama. Kto chce niech pisze PW. Zobaczymy jak to będzie działać Edytowano Wrzesień 17, 2014 przez Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 (edytowany) Disciples 3 i Port Royal 3 pozwoliłem sobie zawłaszczyć @EDIT Jakaś menda wzięła DISCIPLES 3 i się nie przyznała do tego i nie byłem to ja Dowód #1 http://puu.sh/bCwgq.jpg dowód #2 http://puu.sh/bCwhU.png Edytowano Wrzesień 17, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Wpisujcie tylko tytuły które macie, bo jak widać dla niektórych to zbyt dużo żeby napisać co wziął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 (edytowany) A chciał być człowiek miły... Zamykam temat do momentu, aż nie rozmówię się ze Skayem i Triste w kwestii zabezpieczenia go przez chamstwem - bo inaczej się nie da tego nazwać... Edit: No, po dogadaniu się z Triste, temat będzie miał zmienione zasady rozdawania. Triste podaje tytuł, a kto pierwszy się tutaj zgłosi dostanie na PW kod. Prośbę o kod zgłaszamy tutaj, namolne PW będą ignorowane/karane. Innym osobą proponuję to samo, szanujmy się na wzajem a chamstwu mówmy stop. Edytowano Wrzesień 18, 2014 przez Zegarmistrz 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 (edytowany) Mam 4 kupony -75% do "The Raven - Legacy of a Master Thief", dwa do "Memoria" (ważne do 26-09), oraz jeden gift "Murder Miners", kontakt na Steamie. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się