Hoxton Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 (edytowany) Mam 3 kupony... 2 razy -25% Pixel Piracy i 1 -50% Cloud Chamber... Kontakt tutaj lub na pw. Edytowano Wrzesień 18, 2014 przez arent7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 (edytowany) Oddaje 1 ze 100 gier które zabrałam : Driver San Francisco (Polska Wersja) UPlay HER-KRRD-VDMN-CJXF-DLCJ Jak będe miała więcej to oddam. ;3 Edytowano Wrzesień 18, 2014 przez WhiteDrakon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 (edytowany) WhiteDrakon, nie, że się narzucam, ale powinnaś tylko podać tytuł, a osoba która chce wziąć grę, musi napisać o tym tu. Kto pierwszy ten lepszy. Zegarmistrz napisał wyżej zasady, chodzi o to aby nie było sytuacji w których ktoś sobie bierze co popadnie i o tym nie pisze. Mały @EDIT Jezu, sory za AŻ TAKI OGROMNY błąd xD Edytowano Wrzesień 18, 2014 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 (edytowany) 'Tytół'? Popraw proszę cię! EDIT No teraz lepiej... Edytowano Wrzesień 18, 2014 przez arent7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) Posiadam 2 kupony 25% zniżki na Pixel Piracy ważne do 15/4/2015 i jeden 25% na Iron Fisticle ważny do 2/10/2014 chętnym zapraszam na pw ;3 . Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez WhiteDrakon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Mam jeszcze do oddania kupon -25% na Heavy Bullets. Ja go nie wykorzystam, więc czemu ma się zmarnować - PW A sama gra: http://store.steampowered.com/app/297120/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 19, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) Steam: Burnout Paradise: The Ultimate Box Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Pierwsze osoby, które zgłoszą się po kody otrzymają je na PW Podziękowania dla forumowicza miskof Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Zgłaszam się po Burnout Paradise na Steam :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) Mogę poprosić o Red Allert? Space Hack za darmo: http://www.bundlestars.com/#giveaway Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) Deadly 30 wysłane do WhiteDrakonDeadly Premonition - The Director's Cut wysłane do Onyx Tank Operations - European Campaign wysłane do KomputerReally Big Sky wysłane do arent7 Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Mogę prosić o Deadly Premonition - The Director's Cut? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Klucze do BP oraz RA za chwilę zostanę rozesłane. PS. Draques - BAZILIION BAZILIIONÓW razy dziękuję za info o kodzie. Chciałem to kupić, ale obecnie odkładam każdy grosz na Xboxa One (Tak, wiem że PS4 jest lepsiejsza i w o góle fajniejsiejsza, ale mam dwa argumenty przemawiające za XBX0 - Forza 5 oraz Forza Horizon 2. Po tych wszystkich godzinach spędzonych przy 3, 4 oraz Horizon... Nie ma bata) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 http://www.pcgamer.com/2014/09/19/were-giving-away-five-thousand-steam-keys-for-dawn-of-war-master-collection/ - do rozlosowania 5k kluczy do WH40K: DoW ze wszystkimi dodatkami. Wpisujemy maila, czekamy do poniedziałku, może się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Zgłaszam się po Deadly 30 jeśli można ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Jeśli mogę zgłaszam się po Tank Operations - European Campaign. C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Jednak czym mógłbym prosić o Really Big Sky? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Na Indie gala rozdają Magica Wizard Wars + 1. DLC znaczy teoretycznie kod jest tylko na dlc, ale aktywuje również samą grę https://www.indiegala.com/extra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Na Indie gala rozdają Magica Wizard Wars + 1. DLC znaczy teoretycznie kod jest tylko na dlc, ale aktywuje również samą grę https://www.indiegala.com/extraAktywuje grę bo jest darmowa http://store.steampowered.com/app/202090/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 (edytowany) Przypominam, że jak co poniedziałek Humble Bundle rozdaje darmową grę. Dziś trafiło na Tropico 3: https://www.humblebundle.com/store Edytowano Wrzesień 22, 2014 przez Chief 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 (edytowany) Cóż... CDA, najwyraźniej schodzi na dno. Dosłownie. Najwidoczniej sprzedaż pisma leci na łeb na szyję. Na płycie jest jedynie klient World of Tanks oraz Tropico 4. Pozostałe należy pobrać. Zapełniać DVD czymś, co i tak należy pobrać z internetu, a pozostałe gry wrzucać jako kupony? Żenada. Mam kody do WoT: STARTER - przy tworzeniu konta, będzieci mogli go wpisać w odpowiednim miejscu. Żeby nie było - to kod dla nowych kont. Kod dla wszystkich - nie wiem co dodaje, ale może go użyć każdy, bez względu na to czy ma konto czy nie. Jeśli za miesiąc odwalą podobny numer będzie to znak - CDA jest w agonii. Edytowano Wrzesień 23, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Poprosiłbym o ten kod do WoT dla zarejestrowanych, chodź w opisie CDA nie widzę o nim informacji... A tak dla uzupełnienia to ten dla nowych można także wykorzystać w World of Warplanes, a daje nam to: 7 dni konta premium 500 złota 1 dodatkowe miejsce w garażu samolot premium III poziomu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Guacamelee! Gold Edition wysłane do ATIMKOS The Bridge wysłane do Panda Hippis Race the Sun wysłane do Maćko z Bogdańca Syder Arcade wysłane do arent7 Crazy Machines wysłane do DeDanielosek Crazy Machines 1.5 wysłane do Panda Hippis Crazy Machines 2 + 6 DLC wysłane do Triste Cordis System Shock 2 wysłane do WhiteDrakonHarvester wysłane do Arachik Ascension to the Throne wysłane do The Overseer Edytowano Październik 8, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Czy mógłbym prosić o klucz do Crazy Machines? Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez DeDanielosek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) mam do oddania kody do WoTa z CDA... jeden, czyli zaproszeniowy i do istniejących kont Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemny gostek Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Można Harvested? Zawsze chciałem mieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się