Dżuma Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Poproszę Risen 2:Dark Waters Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 (edytowany) Mam do oddania Dead Island GOTY steam gift. W tym gifcie znajduje się: Gra Dead Island oraz DLC Dead Island Bloodbath Arena. Nie wiem co z tym zrobić bo Dead Island już mam a może komuś na tej grze zależy? Oczywiście mam tylko 1 produkt tak więc ten który pierwszy się zgłosi tutaj niech napisze swój nick na Steamie żebym mógł wysłać zaproszenie i przeprowadzić tym samym transfer prezentu. Dead Island GOTY steam gift - Wysłany użytkownikowi Dayan Edytowano Luty 13, 2015 przez Hoshidesu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Takie trochę głupawe pytanie...a gdzie właściwie powinno się wpisywać te kody? Na razie żadnego nie mam ale jak już coś złapie to wolę wiedzieć. Ps. Naprawdę szkoda że nie wiedziałem o tym temacie wcześniej, inaczej te kody do Word of Tanks dodawane do CD-Action by się nie zmarnowały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 15, 2015 Autor Share Napisano Luty 15, 2015 7. Czeeeeeeeeeeeeeeeekaj aż gra się ściągnie. Gdyby tylko steam działał tak jak gog, a gog robił takie promocje jak steam. Może kiedyś obie strony zmądrzeją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 (edytowany) Cloud Chamber wysłane do AdamSkanDSang-Froid - Tales of Werewolves wysłane do Maćko z BogdańcaCinders wysłane do AdamSkanDDrive to Hell wysłane do ATIMKOSDwarf Tower wysłane do Garin v1.2Astro Emporia wysłane do DayanEvoland wysłane do PlaguePonyClaire wysłane do AdamSkanDMadballs in… Babo:Invasion wysłane do Triste CordisSideway New York wysłane do DayanDoctor Who - The Adventure Games wysłane do SosnaFarm For Your Life wysłane do Triste CordisHearthlands wysłane do Kacpi01_PLIlamentia wysłane do AdamSkanDShadow Ops - Red Mercury wysłane do Kacpi01_PLSid Meier's Covert Action (Classic) wysłane do BezimiennyKotSiege of Inaolia wysłane do Maćko z BogdańcaKill The Bad Guy wysłane do ArturroMegabyte Punch wysłane do ArturroParanormal State - Poison Spring wysłane do AdamSkanD Edytowano Luty 23, 2015 przez SzymonL 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Prosiłbym o Shadow Ops - Red Mercury i Hearthlands Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Dwarf Tower poprosiłbym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Poproszę o Megabyte Punch i Kill the Bad Guy :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Poprosiłbym o Doctora Who Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Ja poproszę o Evoland Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Sid Meiera proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 15, 2015 Autor Share Napisano Luty 15, 2015 Z góry dziękuję za:Madballs in Babo:Invasion - miałem na konsoli. RewelacjaFarm For Your Life Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Poproszę o Drive to Hell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 16, 2015 Autor Share Napisano Luty 16, 2015 (edytowany) Afterfall Reconquest Ep1Meridian: New World - kupił za kilogram powietrza PlaguePonybit Dungeon II - otrzymał w kopercie pod stołem PlaguePonyMadballs in… Babo:Invasion - oddano dla HoshidesuThe Nightmare CooperativeAX:EL - nabył za 0.000gr Chief Edytowano Luty 17, 2015 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 Poproszę Madballs in... Babo:Invasion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 To ja poproszę o te dwa tytuły: Sang-Froid - Tales of Werewolves Siege of Inaolia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 W takim razie poproszę o Meridian: New World i bit Dungeon II Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Luty 16, 2015 Share Napisano Luty 16, 2015 To ja bym ładnie poprosił o grę AX:EL. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Oddam klucz do Super Killer Hornet: Resurrection. Chętna osoba niech napisze na PW, a jak klucz znajdzie właściciela zaaktualizuję post. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Litil Divil za darmo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) Miner Wars Arena wysłane do arent7Not The Robots wysłane do SnujaOrborun wysłane do ChiefPower-Up wysłane do ChiefProject Night wysłane do AdamSkanDRefleX wysłane do AdamSkanDThe UnderGarden wysłane do DżumaShadow Puppeteer wysłane do AdamSkanDibb & obb - Best Friends Forever Double Pack (dodatkowo Steam Gift do ekwipunku) wysłane do SnujaHero Siege wysłane do OnyxHammerwatch wysłane do Triste Cordis Edytowano Marzec 10, 2015 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Hero Siege poproszę c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 to ja wezmę ibb'a & obb'a, oraz Not The Robots Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Ja poproszę miners wars arena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 24, 2015 Autor Share Napisano Luty 24, 2015 (edytowany) Miło by był gdyby na moim Steam'ie Hammerwatch się pojawiło Ech... gdy patrzę na gry takie jak Project Night, które wyglądają jak Silent Hill + Blair Witch vol.1 to chce mi się wyć. Niby są, ale ich jakość... Doskonałym przykładem jest Pineview Drive - zdecydowanie odradzam. Edytowano Luty 24, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się