Cipher 618 Napisano Kwiecień 25, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Poproszę o Pineview Drive oraz Trauma. (Zapowiada się ciekawie oraz oryginalnie.) Oj tak, będzie... "ciekawie". Na początku - WOW!!! Po 20 minutach... beep, beep, beep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Na https://www.indiegala.com/store rozdają grę iBomber Defense Pacific. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Eufloria HD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Na tej stronie https://epicdeal.gamesrepublic.com/game/strategy,anomaly-korea,143.html można zgarnąć polską gre: Anomaly Korea By to zrobić trzeba założyć nowe konto w serwisie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Na tej stronie https://epicdeal.gamesrepublic.com/game/strategy,anomaly-korea,143.html można zgarnąć polską gre: Anomaly Korea By to zrobić trzeba założyć nowe konto w serwisie. A jak się zarejestruję prze facebook to też działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 A jak się zarejestruję prze facebook to też działa? Nie wiem, ale zawsze możesz stworzyć maila tymczasowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Mineły 24h wiec przybywam z kolejnymi darmówkami Na orginia można zgarnąć grę: Amazing Adventures The Caribbean Secret Oraz grę Ultima 8 Może to nie są wersję steamowe, ale zawsze warto rozszerzyć bibliotekę gier, jeżeli ktoś lubi takie klimaty... PS, Czy ktoś, kto kupił tego nowego bundla, wie czy te wszystkie heroesy są na steama, czy tylko te podpisane, a reszta do pobrania ze strony? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 W jakim "bundlu" jest wspomniana seria? Na Bundle Stars same badziewie... Może zrobimy listę z linkami do bundli, która pojawi się w pierwszym poście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 (edytowany) Chodzi mi o Humble Might & Magic Bundle. Jeżeli chodzi o listę to tak naprawę największe są jedynie 3 serwisy, a i tak najlepiej obserwować stronę EpicBundle, która udostępnia informacje o bundlach i darmówkach. Przynajmniej ja z niej korzystam. Edit. Coś mi się zdaje, że pozostałe Heroesy dodają się do jakiegoś serwisu UPlay (UbisoftPlay), cokolwiek to jest :/ Edytowano Kwiecień 29, 2015 przez Chief 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Hmm... z tego co słyszałem, Ubi zrezygnował z Uplay, tak jak Microsoft Games for Windows Live (to był dopiero wrzód na tyłku) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Jakieś źródło tej informacji Triste? Jakoś mi się nie wydaje, żeby ubi zrezygnowało z uplay, raz że teraz większość gier od ubi jest na Uplay a dwa, że teraz by bardzo narzekali ludzie, bo potraciliby swoje gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Może właśnie dlatego dają na tą platformie, by ja podarować, albo rozpowszechnić. Większość gier, jak patrzyłem jest na steama, a i tak dali na swoją stronę. Tak bywa przy dużych deweloperach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Ups... przeczytałem o tym dawno temu. Sprawdziłem i okazuje się, że rezygnują w przypadku części tytułów (np. AC: Black Flag). Aha. Ludzie tracili i nadal tracą gry z biblioteki, jeśli kupili je na innej platformie. Podobno, aby uniknąć piratów, ale jeśli w "bundlu" pojawi się Far Cry 4 - nie zdziw się, że wypierniczą go bez jakiegokolwiek ostrzeżenia. Ubi, jesteście super. EA oraz ich praktyki, to przy tym pikuś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Byłem szybszy Dałem troszkę wyżej wraz z Amazing Adventures The Caribbean Secret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Owszem, ale nikt nie napisał, co i jak kliknąć (Amazing...) . Co ja się namęczyłem, żeby pobrać grę. Na szczęście po dodaniu do "pobieraczka" Originu obyło się bez problemów. I dziękuję za info - uwielbiam takie gry (hidden object). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 (edytowany) Jak to, nie znasz francuskiego? Tutaj można zdobyć 2 darmowe gry: Jet Gunner i Dead Bits By to zrobić trzeba zalogować się na stronie, dodać do grupy Steama tą grupę oraz mieć konto ustawione na publicznie widoczne. Następnie klikając na stronie odpowiednie linki powyżej, zweryfikować maile i czekać. Edytowano Kwiecień 30, 2015 przez Chief 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) Posiadam siedem (7) pięć (5) wolnych kluczy do Heroes of the Storm. Chętnych zapraszam na PW. Edytowano Maj 1, 2015 przez Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Oddam 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Ale co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Dark Messiah poproszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Ja z chęcią przygarnę Might & Magic: Clash of Heroes z dodatkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Well Sory AdamSkanD ale nie określiłeś się dostatecznie szybko więc trudno ale tracisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Mam do oddania klucz do Might & Magic: Clash of Heroes wraz z DLC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 To ja przyjmę Mam do oddania klucz do Might & Magic: Clash of Heroes wraz z DLC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 (edytowany) Na tej stronie można za darmo zgarnąć grę Nosferatu: The Wrath of Malachi. A na stronie indiegala można zgarnąć ponownie Frozen Hearth. Edytowano Maj 14, 2015 przez Chief 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się