ATIMKOS Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Dead Island GOTY, Saints Row - The Third - The Full DLC Package - te gry są razem czy oddzielnie i SAints row to gra + dlc czy samo dlc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Teoretycznie istnieje już taki temat(znaczy się, temat gdzie można oddawać klucze do gier) chciałbyś może żebym połączył je w całość? Spoko, możesz połączyć. Dead Island GOTY, Saints Row - The Third - The Full DLC Package - te gry są razem czy oddzielnie i SAints row to gra + dlc czy samo dlc? W jednym kluczu Dead Island i pakiet DLC do SR 3. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Ok, połączone - enjoy. No i z chęcią piszę się na Giana Sisters Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Spoko, możesz połączyć W jednzm kluczu Dead Island i pakiet DLC do SR 3Z tego co widzę na STEAM to te Dead Islan to wersja ze wszystkimi dlc, to ja bym to wziął jak można, mój profil steam http://steamcommunity.com/id/ATIMKOS/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 To ja jak mówiłem na privie, wezmę trochę gier od Ciebie. Zeno Clash 2Etherlords I & IIDuke Nukem - Manhattan ProjectDraw a Stickman - EPICDuke NukemDuke Nukem 2Dead Island GOTY, Saints Row - The Third - The Full DLC PackageCommandos 3 - Destination BerlinCommandos 2 - Men of CourageCommandos - Beyond the Call of DutyCommandos - Behind Enemy LinesSupreme CommanderSupreme Commander - Forged AlliancePsychonautsDeponiaKing's Bounty - Armored PrincessKing's Bounty - The LegendMen of WarMen of War - Red TideMen of War - Assault Squad GOTYMagicka VietnamDino D-Day Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Z tego co widzę na STEAM to te Dead Islan to wersja ze wszystkimi dlc, to ja bym to wziął jak można, mój profil steam http://steamcommunity.com/id/ATIMKOS/ Kolega PlaguePony był szybszy na Privie, poszło do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Można prosić o klucze do dwóch Serius Samów i Puzzle Kingdoms i speedbala2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Można prosić o klucze do dwóch Serius Samów i Puzzle Kingdoms i speedbala2? Poszło. A teraz sam się AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Edytowano Lipiec 23, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Wiesz co może jeszcze doślij Amnesia Fortnight 2012 Steam Key, Universe Sandbox, IL-2 Sturmovik - 1946, Cities in Motion, Hard Reset Extended Edition, Sword of the Stars II Enhanced Edition i Combat Wings - Battle of Britain, jeżeli można. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Ludzka chciwość mnie zadziwia... Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo To nie samochód, to Tico. To nie telefon, to Tipo A na serio to nie jest jeszcze tak tragicznie, mój kuzyn ma dopiero wynalezek, zainstalowane parę programów i zostało mu zawrotne 30 MB... Edytowano Lipiec 23, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 A ma to jakiś związek z tematem? Korzystam teraz z Tapatalka, to jest tekst który jest dodawany do każdego postu -_- Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Jeśli można to: Angelica Weaver: Catch Me When You CanNightmares from the DeepLost CivilizationCT Special Forces: Fire for Effectedit: Nie ma to jak "nowoczesny" laptop http://steamcommunity.com/id/djsound360/ Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Hej prosiłabym o: Hacker Evolution Games Lucius Hack,slash,loot Dungeon Hearts To the Moon POSTAL ArcaniA Sherlock Holmes - The Mystery of the Persian Carpet Sherlock Holmes - Nemesis Sherlock Holmes - The Awakened Sherlock Holmes - Secret of the Silver Earring Sherlock Holmes - Mystery of the Mummy Thief Gold Hitman - Codename 47 Hitman 2 - Silent Assassin Deus Ex - Invisible War Hitman - Absolution Z góry dziękuję jeśli jakieś dostanę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) jeśli mógłbym prośić: Hitman - Absolution Greed - Black Border AI War + 4 DLC packs & Tidalis AI War Vengeance Razor 2 hidden skies To The Moon Sherlock Holmes - Mystery Of The Mummy http://steamcommunity.com/profiles/76561198143291593/ Edytowano Lipiec 23, 2014 przez SWAGGER aka JakubPonyStep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Ale wy zachłanni jesteście... To ja poproszę całą resztę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 To ja poproszę Wiedźmina 2, GTA 5, Watch_Dogs, Battlefield 4... no i frytki do tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Zaraz się jeszcze zaczną zamówienia do kupna... Ludzie ogarnijcie się trochę. Jest nas tutaj cała masa, każdy by chciał coś dostać... a wy zamawiacie sobie 30 gier których nie ogracie przez rok... Może dla odmiany zamiast rezerwować sobie listę i ostrzyć szpony pogrzebcie we własnych bibliotekach i dajcie coś od siebie? A jak już będzie ktoś coś oddawał to nie rzucajcie się na to z pazurami jak na Crocsy z Biedronki tylko poproście o coś na czym wam naprawdę zależy -_- ~~~~~~~~~~~http://puu.sh/anZQ2.png Właśnie o tym mówiłem... Miło że ktoś jeszcze to zauważył Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Edytowano Lipiec 23, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Ale wy zachłanni jesteście... To ja poproszę całą resztę Dostaniesz jeśli do niedzieli 27 lipca, "Save Me" będzie miało 10 rozdziałów To ja poproszę Wiedźmina 2, GTA 5, Watch_Dogs, Battlefield 4... no i frytki do tego. Dostałbyś ale nie miałem frytek a nie wydaję niepełnych zestawów Edytowano Lipiec 23, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) A jak już będzie ktoś coś oddawał to nie rzucajcie się na to z pazurami jak na Crocsy z Biedronki tylko poproście o coś na czym wam naprawdę zależy -_- Poprosiłem dokładnie o te tytuły, które chciałbym mieć. Lubię gry hidden object, a CT to chyba jedyna gra akcji (z listy), która pójdzie na moim laptopie. Oczywiście mogę oddać coś w zamian gdy tylko będę miał (czyli pewnie następny numer CDA, lub wyprzedaży bo moja przeklęta karta debetowa nie pozwala płacić w "bundlach". O dziwo na steamie już nie ma problemów). Mógłbym też prosić o 1953 - KGB Unleashed - chciałem to kupić, ale po co mi gra, która nie ruszy na moim komputerze? Także wymieniłem tylko te tytuły, które miałem na liście do kupienia. Aha i dziękuję serdecznie za klucze Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Poprosiłem dokładnie o te tytuły, które chciałbym mieć.Nie mówię teraz o tobie, chodzi mi raczej o te listyhttp://puu.sh/ao1OZ.pnghttp://puu.sh/ao1SB.pnghttp://puu.sh/ao1UU.png Rozumiem chcieć kilka gier... Ale 31? To nie jest chiński bazar -_- Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Edytowano Lipiec 23, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Ja osobiście poprosiłem tylko o 1 tytuł - odświeżoną gierkę w którą grałem kiedyś na atari - do dzisiaj posiadam dyskietkę z tą grą, to takie moje trofeum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 13 stron po ~20 gier na stronę = 260. Lepiej że ktoś weźmie niż by miało leżeć (a niektóre leżą już ponad rok). Nie każdy ma tak poryte w bani by kupować każdy jak leci (Humble Indie Bundle, Indie Royale, Indie Gala, Groupees, Bundle Stars, Bundle Bandits, Blink Bundle i jeszcze parę pominiętych). Biblioteka solidna a ponad 85% nie grane... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Mówię o tym samym, ale z tego co widzę ludzie zaczynają brać jak leci jak przystawki z Tesco 'Bo Darmo' Lepiej żeby jednak poleżało trochę dłużej i trafiło do tego kto faktycznie będzie w to grał niż żeby leżało u kogoś tak jak teraz u ciebie Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) 13 stron po ~20 gier na stronę = 260. Lepiej że ktoś weźmie niż by miało leżeć (a niektóre leżą już ponad rok). Nie każdy ma tak poryte w bani by kupować każdy jak leci (Humble Indie Bundle, Indie Royale, Indie Gala, Groupees, Bundle Stars, Bundle Bandits, Blink Bundle i jeszcze parę pominiętych). Biblioteka solidna a ponad 85% nie grane...Znam takiego (nie osobiście i nie z tego forum), który był "kolekcjonerem gier". Brał (kupował) jak leci, nawet jeśli mu się nie podobało, ba... nawet jeśli posiadał dany tytuł. Swoją drogą, mogę jeszcze zrozumieć "Hunble" - decydujemy ile kasy przeznaczamy na pomoc fundacji (ja większość), ale branie tak jak ten znajomy? "Gra do de, ale ładnie prezentuje się na półce" Sam mam gry, w które jeszcze nie grałem, ale tylko dlatego, że pochodzą z zestawów na wyprzedaży. Wolę dopłacić te 2 euro i mieć komplet. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się